Rotorslåtter

När det är dags att slå och skörda dina grönytor, stora som små, är det praktiskt att välja en maskin som gör arbetet både enklare och effektivare. När du ska välja en rotorslåtter bör du främst ta hänsyn till storleken på din mark. Ju större mark du ska skörda, desto mer praktiskt är det med en större maskin. Våra rotorslåttrar finns i flera dimensioner och lämpar sig bra för både små till stora grönområden.

F-serien - Prisvärda maskiner i olika storlekar

Våra rotorslåttrar i F-serien finns i flera dimensioner och lämpar sig bra för både små till stora grönområden. För dig som har mindre ytor att ta hand om fungerar en mindre maskin utmärkt. Alla våra rotorslåttrar är försedda med ovala rotortallrikar som skär av gräset på ett mycket effektivt sätt. Ovala tallrikar är effektivare och ger en ökad avverkning än konventionella, runda tallrikar.

Våra rotorslåttrar är det självklara valet när du vill få jobbet gjort på ett smidigt och enkelt sätt. Våra nya maskiner i F-serien passar traktorer från 60 hk upp till 100 hk, oavsett vilken storlek maskinen har. Detta gör våra maskiner till mångsidiga redskap som passar de flesta traktorer, gårdar och behov.

För de flesta typer av grönytor

Våra mångsidiga och effektiva rotorslåttrar har utvecklats för att var ännu bättre än sina föregångare. Det innebär att de dels har nya ramar och ett bättre trepunktsfäste. Dessutom är F-serien utvecklade med bättre remdrift och knivbalk.

Med våra rotorslåttrar får du en maskin som löser dina behov, oavsett om det gäller att skörda eller putsa betesmarker, vallar eller andra grönytor.

När du investerar i en rotorslåtter från oss får du en maskin som inte bara gör ett galant jobb, utan en maskin också effektiviserar, underlättar och täcker stora som små behov, oavsett om det gäller att skörda eller putsa dina betesmarker och vallar.

Läs mer
Rekommenderade
3 produkter
  • {"id":"b-35-FDM160","name":"Rotorslåtter 1,6 m","category":"Lantbruk/Grönytemaskiner/Rotorslåtter","price":"34900"}
  • NYTT LÄGRE PRIS
    {"id":"b-35-FDM200","name":"Rotorslåtter 2,0 m","category":"Lantbruk/Grönytemaskiner/Rotorslåtter","price":"39990"}
  • KAMPANJ
    {"id":"b-35-FDM240","name":"Rotorslåtter 2,4 m","category":"Lantbruk/Grönytemaskiner/Rotorslåtter","price":"42990.00"}