Vedmaskin

För dig som har riktigt krävande skogsarbete att utföra erbjuder vi kraftfulla vedmaskiner. Här finner du vedklipp, vedprocessor och vedkombi av hög kvalitet till ett bra pris. Kellfris vedmaskiner kombinerar hög säkerhet, prestanda och klyvkraft på bästa sätt så att du som användare kan få ut så mycket som möjligt av din vedmaskin.

Prisvärda vedmaskiner för effektiv hantering av ved

Välj en vedmaskin från Kellfri när du vill ha hög användarvänlighet och prestanda till ett bra pris.

Välj en vedmaskin från Kellfri när du vill ha hög användarvänlighet och prestanda till ett bra pris

För dig som skall klyva stora mängder ved erbjuder vi vedprocessor försedd med en effektiv vedtransportör, snabb kap och klyv och lätta, följsamma reglage.

Stockbord till Vedmaskinen - effektivt uppläggningsbord för ved

Den mobila vedmaskinen Vedkombin fixar jobbet genom att kapa och klyva veden på ett säkert och effektivt sätt. Den har hög klyvkraft och är en väldigt flexibel och prisvärd vedmaskin. Vi har även ett hydrauliskt stockmatarbord till vedmaskiner. Det kopplas till vedprocessor med hydrauluttag, och taggrullen monteras i valfri sida för säker inmatning till maskinen. Gå även att använda som manuellt matarbord om hydrauluttag saknas.

Läs mer
Rekommenderade
2 produkter
  • KAMPANJ
    {"id":"b-13-KW340","name":"Vedkombi, eldriven","category":"Skog & Ved /Ved- & flishantering /Vedmaskin","price":"31900.00"}
  • {"id":"b-13-SB220","name":"Stockbord hydrauliskt","category":"Skog & Ved /Ved- & flishantering /Vedmaskin","price":"14990"}