Det som gör oss till oss

Vad vi gör.
Vi är en helhetsleverantör av prisvärda produkter med svensk konstruktion, för alla typer av lantbruk. Med kontroll på hela kedjan, från idé till färdig produkt erbjuder vi möjlighet för fler att driva verksamhet på landet.

 

Hur vi gör det.
Grunden hos Kellfri är förståelsen och respekten för de utmaningar som våra kunder möter. Genom att vara genuint nyfikna, intresserade och alltid hålla våra kunder nära, fortsätter vi ständigt att utvecklas och förbättra oss och vårt sortiment.

 

Vår unikitet.
Vi är bäst i Norden på närvaro och helhetserbjudande till mindre gårdar. Samtidigt erbjuder vi kompletterande produkter till större bruk. På så sätt är vi en naturlig del av varje gård.

Vår mission

Vi gör det möjligt för fler att driva verksamhet på landet.
Vi vet vad som krävs för att bruka jorden. Det är lika mycket vår kultur som vårt arv. Det ger oss energi att fortsätta erbjuda prisvärda produkter, relevanta erbjudanden och service som förenklar våra kunders vardag och får jobbet gjort. Vi gör det möjligt för fler att driva verksamhet på landet.

Vår vision

På Nordens alla gårdar.
Med ett relevant sortiment av prisvärda produkter för alla typer av lantbruk, samt gedigen kunskap om livet på landet, ska vi bli en naturlig del av alla gårdar i Norden. Vi ska erbjuda samma närvaro på våra andra strategiskt utvalda marknader. Våra produkter tillsammans med kännedomen om Kellfri som en självklar källa till kunskap och service, ska finnas på gårdar av alla storlekar.

Din trygghet

I vår moderna och fullt utrustade verkstad monterar vi allt från huggarvagnar, vedmaskiner, stegmatare och leveransservar traktorer. Vi är mycket kunniga och välbekanta med de produkter vi säljer, vilket ger dig som kund en trygghet som är svår att hitta någon annanstans.

 

Vår monteringsavdelning har lång erfarenhet av branschen och våra produkter vilket ger dig en produkt som är fullt genomgången, testad och monterad vid leverans.

 

Vi har en helt egen serviceavdelning som alltid står redo med unik support på helgfria vardagar 07.00 – 17.00.

 

Vi på Kellfri är noga med relationer. Vi har alltid byggt långa relationer med våra kunder och det är där vi skapar arbetsglädjen.

 

Våra säljare är sitt eget varumärke då dom själva lever i lantbruk och vet vad du som kund vill ha för att förenkla din vardag. Här kan du få goda råd och produktinformation. Vi finns på plats helgfria vardagar 07.00 – 17.00 för att möta dig med rådgivning och andra sorters frågor innan du vill göra ditt köp.

 

Vår produktutveckling har en bred samling av kunskap som vi gärna vill dela med oss av genom att lansera nyhet efter nyhet i ett omfattande tempo, det är hos Kellfri det händer.

 

Vi jobbar snabbt och modernt, korta ledtider och vi har total kontroll över hela värdekedjan vilket gynnar dig som kund i slutändan både vad gäller pris, kvalité, funktionalitet och leveranstid.

 

Slit-och reservdelar finns självklart på hyllan och levereras snabbt från vårt lager.

 

Din produkt levereras från vårt lager antingen monterade eller i ett snyggt emballage för egen viss slutmontering.

 

PostNord eller Schenker är hos oss med släp flera ggr om dagen och hämtar paket och större gods. Så fort ett släp är fyllt så hämtas det och byts ut mot ett tomt som vi fyller.

 

När du får din produkt börjar vår relation på riktigt, vi finns kvar för dig med vår kompetens. Vi är stolta och glada över ditt val av Kellfriprodukt och du kan känna dig trygg i ägandet av din Kellfri produkt.

 

Vi är med dig genom alla väder och alla säsonger – välj tryggt – välj Kellfri.

 

Kellfri – Enkelt att bruka!

Kellfri är en helhetsleverantör av prisvärda produkter med svensk konstruktion, för alla typer av lantbruk. Med kontroll på hela kedjan, från idé till färdig produkt erbjuder de möjligheten för fler att driva verksamhet på landet. Företaget startades år 1952, omsätter ca 260 miljoner SEK och har idag 70 engagerade medarbetare. Huvudkontor ligger i Skara, Sverige. Försäljning finns även i Norge, Finland, Danmark, Storbritannien, Polen och Tyskland. Kellfri AB är en del av Salix Group, en handelskoncern och affärsområde inom Volati. Volati är noterade på Nasdaq Stockholm.