Lantbruk

Alla som bor på landet och har en traktor eller djur, hittar ett brett sortiment av prisvärda produkter för alla typer av lantbruk som du kan ha nytta av hela året. Du hittar allt ifrån smidiga grönytemaskiner och foderhäckar till säkra stängsel och grindar. Vi vet vad som krävs för att bruka jorden. Det är lika mycket vår kultur som vårt arv. Det ger oss energi att fortsätta erbjuda prisvärda lantbruksmaskiner och produkter, relevanta erbjudanden och service som förenklar våra kunders vardag och får jobbet gjort. Vi gör det möjligt för fler att driva verksamhet på landet.

 

Prisvärda produkter för lantbruk

Vi har sålt lantbruksprodukter i snart 70 år och vi vet vad som krävs för att bruka jorden. Vi är en helhetsleverantör av prisvärda produkter med svensk konstruktion, för alla typer av lantbruk. Med kontroll på hela kedjan, från idé till färdig produkt erbjuder vi möjlighet för fler att driva verksamhet på landet. I vårt sortiment hittar du ett brett utbud av prisvärda redskap och lantbruksmaskiner för att underlätta din vardag.
 

Grönytemaskiner

I vårt lantbrukssortiment hittar du ett stort utbud av olika grönytemaskiner som passar bra för såväl landskapsvård som för betesputsning. Du hittar betesputsar, släntklippare, kantklippare, kedjeröjare, harvar, vertikalklippare eller slaghackar som de även kallas, rotorkultivator och rotorslåtter i vårt utbud. För att underlätta för dig har vi färdiga servicekit med allt du behöver för att serva och underhålla din maskin. Du hittar även reservdelar till din grönytemaskin i vårt sortiment som till exempel slagor och knivar. 

 

Traktorredskap

Vi har ett brett sortiment av traktorredskap med fästen som passar till Trima och Euro som standard. Sortimentet innehåller ett stort urval av griptillsats, häckklipp, storsäckslyft, gödselgrep  och stengrep.


Skopor

Hos oss hittar du brett sortiment av skopor - välj mellan fäste som passar till Trima och Euro som standard. Skoporna är starka, tåliga och specialanpassade för många olika ändamål. Välj mellan universalskopor, allroundskopor, planeringsskopor och volymskopor. Skoporna finns i olika storlekar för både frontlastare och lastmaskin och levereras med fäste som passar till Trima, Euro eller St BM.

 

Pallgafflar

Har du en traktor, truck eller lastmaskin är bra pallgafflar mer eller mindre ett måste för både den lilla och stora gården! För många som sysslar med lantbruk eller skogsbruk är pallgafflar en given del av vardagen. Med pallgafflar kan du till exempel förenkla hanteringen av höbalar och lyfta annan otymplig last. När du väljer att handla pallgafflar från oss på Kellfri får du väl beprövade kvalitetsartiklar med CE-märkning, och den höga kvaliteten ger en lång hållbarhet till ett riktigt bra pris. Kellfris pallgafflar och pallgaffelställ är utvecklade för att vara en utmärkt lyfthjälp vid många olika arbetsuppgifter och passar både den lilla och stora gården.

Tänk på att välja pallgafflar som passar till dina redskapsfästen. Vi har pallgafflar med fäste som passar till Trima, Euro, Stora BM och traktorers 3-punktsfäste. Välj modell utifrån hur tungt du vill ha möjlighet att kunna lyfta. Vi har både mekaniska pallgafflar, hydrauliska pallgafflar och pallgafflar för 3-punktfäste i vårt sortiment.

 

Tippvagnar & Dumpers

I vårt sortiment hittar du ett brett utbud av olika vagnar till traktorer såsom tippvagnar, balvagnar, djurvagnar, dumpervagnar och volymdumpers. Vi har vagnar i olika storlekar och modeller för både stora och små gårdar för att du ska hitta just en för ditt behov, beroende på vad du ska använda vagnen till och hur din gård eller verksamhet ser ut. Våra vagnarna är väl anpassade för olika användningsområden inom lant- och skogsbruk, park- och trädgårdsskötsel och entreprenad.
 

Grindsystem och flyttbara grindar

Smidiga grindsystem och rätt stallinredning underlättar vardagen på gården, med tanke på hur ofta grindar öppnas och stängs. Kellfri-grinden är Sveriges mest sålda grind. Vi har ett brett utbud av flexibla stallösningar med inriktning  på hög djursäkerhet. Du hittar stallinredning och grindar anpassade för nötdjur, häst och får i vårt sortiment. Med våra flexgrindar får du ett flexibelt grindsystem som kan förlängas och byggas om utifrån behov. Vi har även flexibla teleskopsgrindar där du kan justera längden med upp till en meter. 

Flyttbara grindar gör vardagen enkel för dig som djurägare och höjer både effektiviteten och säkerheten vid olika situationer som t ex när du ska bygga rundkorall, skärma av i lösdrifter, bygga tillfälliga fållor/boxar eller vid olika tillfällen hitta mobila och flexibla lösningar. Vi har flera modeller av flyttbara grindar beroende på vad du har för djur. Ungdjur, fullvuxna djur eller kalvar hänger ihop med ditt grindval.

 

Ätfronter & stallinredning

Fastfronter för lösgående djur i lösdrift eller boxar är en av den vanligaste modellerna av ätfronter men du hittar även ett brett sortiment av andra ätfronter till både nötdjur och får som t ex  diagonalfronter, foderfronter och pinnfronter.

 

Foderhäckar & kalvgömmor

En foderhäck är perfekt att använda vid utfodring utomhus. Med en foderhäck minskar du foderspillet och höjer hygienen vid foderplatsen då du minimerar risken att dina djur får i sig nedsmutsat foder. En annan fördel är att du inte behöver lägga en massa tid på att städa upp vid foderplatsen, eftersom det inte blir en massa spill på marken. Det gillar vi! När man ska välja foderhäck är det bra att se till att foderhäcken har tillräckligt många utfodringsplatser så att djuren inte hamnar i ett läge där de konkurrerar med varandra om mat och utrymme. Vi har foderhäckar speciellt anpassade för hästar, nötdjur och får. 

Kalvgömma på betet är perfekt när kalvar går ihop med kor. Här kan kalvarna få tillgång till det kraftfoder dom behöver utan att korna kommer åt det. I vårt sortimentet finns även smidiga kalvhyddor och kalvhus.

 

Staket & stängsel

Vi erbjuder många lösningar för inhägnader. Stängsel till får, nöt, häst, fjäderfä och sällskapsdjur, samt staket för ditt lantbruk med tillhörande maskiner som stolpdrivare  och stängselaggregat till elstängsel. Vi har flera olika typer av staket, från stål till trä med tryckimpregnerade stolpar. Till ditt elstängsel har vi flera olika elstängseltrådar eller elband med ringisolatorer, spikisolatorer, vanliga isolatorer, skarvlås, strömtestare, omkopplare och handtag av olika styrka. Glöm inte titta på stängseltrådarna av olika tjocklekar och brottstyrkor.
Du hittar även ett sortiment av galvaniserade hundgårdar och sektioner som är tillverkade för att vara stabila och klara stora påfrestningar. Vi har flera olika alternativ som passar dig som vill komplettera, bygga ut eller bygga en helt ny hundgård.

 

Produkter för balhantering

Redskap för smidig och säker hantering av både plastade och oplastade balar i alla storlekar. Hos Kellfri finns balgrip, storbalsgrep och balspjut för både rundbalar och fyrkantsbalar.
Balgriparna är konstruerad utan vassa kanter och skarvar, för skonsam balhantering. Klarar även de allra tyngsta balarna. Balspjuten har en enkel och mycket funktionell konstruktion med ram i fyrkantsprofil. I sortimentet finns också stabila och robusta balvagnar som klarar last upp till 12 ton.

 

Vindskydd & vindnät

När solen står som högst kan det bli väldigt varmt. Under varma årstider är det bra om dina djur har tillgång till skugga och ett vindskydd är ett bra komplement till hagen för att se till att djuren kan svalka sig. Samtidigt som ett vindskydd ger dina djur skugga minskar det också på irriterande insekter. Vindskydd är ett mångsidigt och praktiskt tillbehör som fyller många syften på samma gång. Under varma årstider skapar det en bra plats för skugga, medan det under kalla årstider skapar en plats i lä som skyddar mot vind. För djur som går utomhus under vintern skyddar vindnätet även mot snö. Djur som går utomhus 16 timmar eller mer på vintern ska ha tillgång till ligghall med minst tre täckta sidor för maximalt skydd, och våra vindskydd är perfekta för detta ändamål. Vill du ge djuren extra skydd kan du komplettera med våra vindskyddsförlängningar eller gavlar.


Vindnät används i stall och bås för att minska på drag vid tillfällen då du vill hålla fönster eller dörrar öppna. Samtidigt som du minskar draget med hjälp av vindnätet släpper du också in det naturliga ljuset. Vindnätet skapar en behaglig luftcirkulation, som i kombination med ljusinsläppet ger friskare och gladare djur. Du slipper också med hjälp av vindnät öppna och stänga dörrar och fönster lika frekvent.

 

Grävaggregat & skopor

Med ett grävaggregat monterat på din traktor eller till din ATV får du en effektiv grävmaskin när du behöver utföra grävarbete. Grävaggregat lämpar sig väl till dom flesta grävjobb som dikesrensning, rätta till skogsvägar, laga dräneringsbrunnar, nergrävning av el- och vattenledningar till hus och beteshagar och schaktning av mindre grunder vid byggnation mm. i vårt utbud hittar du även olika skopor som t e x planeringsskopa och dikesskopa. 

 

Övervakning

Att skaffa övervakningssystem till sitt hem, sin gård eller sitt stall gör det enklare att hålla koll på sina djur, samtidigt som man i vissa fall även uppmärksammar obehöriga att övervakning av privat egendom görs. Med dagens teknik kan du enkelt övervaka dina djur eller din gård direkt från exempel din smartphone. Kellfri erbjuder olika alternativ av övervakning, beroende på ändamålet.

Läs mer
Rekommenderade
474 produkter
 • NYTT LÄGRE PRIS
  {"id":"b-35-HKK","name":"Kantklippare","category":"Lantbruk/Grönytemaskiner/Betesputs","price":"21490"}
 • NYTT LÄGRE PRIS
  {"id":"b-35-FM180","name":"Parkklippare","category":"Lantbruk/Grönytemaskiner/Betesputs","price":"12490"}
 • NYTT LÄGRE PRIS
  {"id":"b-35-FMF275","name":"Betesputs 2,75 m","category":"Lantbruk/Grönytemaskiner/Betesputs","price":"23990"}
 • NYTT LÄGRE PRIS
  {"id":"b-35-HKKFE","name":"Kantklippare frontmonterad, Euro","category":"Lantbruk/Grönytemaskiner/Betesputs","price":"17990"}
 • NYTT LÄGRE PRIS
  {"id":"b-35-HKKFT","name":"Kantklippare frontmonterad, SMS/Trima","category":"Lantbruk/Grönytemaskiner/Betesputs","price":"17990"}
 • NYTT LÄGRE PRIS
  {"id":"b-35-TS600","name":"Kantklippare 3-punkt","category":"Lantbruk/Grönytemaskiner/Betesputs","price":"9990"}
 • NYTT LÄGRE PRIS
  {"id":"b-35-WKM125","name":"Vertikalklippare W 1,25 m","category":"Lantbruk/Grönytemaskiner/Vertikalklippare","price":"13990"}
 • NYTT LÄGRE PRIS
  {"id":"b-35-WKM145","name":"Vertikalklippare W 1,45 m","category":"Lantbruk/Grönytemaskiner/Vertikalklippare","price":"14490"}
 • NYTT LÄGRE PRIS
  {"id":"b-35-WKM175","name":"Vertikalklippare W 1,75 m","category":"Lantbruk/Grönytemaskiner/Vertikalklippare","price":"16490"}
 • NYTT LÄGRE PRIS
  {"id":"b-35-WKM195","name":"Vertikalklippare W 1,95 m","category":"Lantbruk/Grönytemaskiner/Vertikalklippare","price":"18990"}
 • {"id":"b-35-XKH145","name":"Vertikalklippare X 1,45 m","category":"Lantbruk/Grönytemaskiner/Vertikalklippare","price":"19990"}
 • {"id":"b-35-XKH185","name":"Vertikalklippare X 1,85 m","category":"Lantbruk/Grönytemaskiner/Vertikalklippare","price":"22990"}
 • {"id":"b-35-XKE200","name":"Vertikalklippare X 2,0 m","category":"Lantbruk/Grönytemaskiner/Vertikalklippare","price":"31990"}
 • {"id":"b-35-XKE240","name":"Vertikalklippare X 2,4 m","category":"Lantbruk/Grönytemaskiner/Vertikalklippare","price":"36990"}
 • {"id":"b-35-XKE280","name":"Vertikalklippare X 2,8 m","category":"Lantbruk/Grönytemaskiner/Vertikalklippare","price":"41990"}
 • NYTT LÄGRE PRIS
  {"id":"b-35-WKL140","name":"Släntklippare W 1,4 m","category":"Lantbruk/Grönytemaskiner/Släntklippare","price":"24990"}
 • SERVICEKIT PÅ KÖPET
  {"id":"b-35-WKL180","name":"Släntklippare W 1,8 m","category":"Lantbruk/Grönytemaskiner/Släntklippare","price":"29990"}
 • NYTT LÄGRE PRIS
  {"id":"b-35-WKL220","name":"Släntklippare W 2,2 m","category":"Lantbruk/Grönytemaskiner/Släntklippare","price":"32990"}
 • NYTT LÄGRE PRIS
  {"id":"b-35-WKS145","name":"Släntklippare W 1,45 m, lättvikt","category":"Lantbruk/Grönytemaskiner/Släntklippare","price":"20990"}
 • {"id":"B-36-BH200B","name":"Gräsharv 2 m","category":"Lantbruk/Grönytemaskiner/Harvar","price":"8990"}
 • KAMPANJ
  {"id":"B-36-BH400B","name":"Gräsharv 4 m","category":"Lantbruk/Grönytemaskiner/Harvar","price":"15490.00"}
 • KAMPANJ
  {"id":"B-36-BH600B","name":"Gräsharv 6 m","category":"Lantbruk/Grönytemaskiner/Harvar","price":"26990.00"}
 • {"id":"B-36-HM137","name":"Harvmatta 1,54 m","category":"Redskap för djur & boskapsskötsel/Hästutrustning & tillbehör/Ridbanan","price":"3990"}
 • KAMPANJ
  {"id":"B-36-HM183","name":"Harvmatta 2,02 m","category":"Redskap för djur & boskapsskötsel/Hästutrustning & tillbehör/Ridbanan","price":"5391.00"}
 • KAMPANJ
  {"id":"B-36-HM244","name":"Harvmatta 2,5 m","category":"Redskap för djur & boskapsskötsel/Hästutrustning & tillbehör/Ridbanan","price":"7191.00"}
 • NYTT LÄGRE PRIS
  {"id":"B-28-RBH2","name":"Ridbaneharv v.2","category":"ATV & Tillbehör/Redskap/Ridbana ATV & fyrhjuling/Harvar","price":"14990"}
 • KAMPANJ
  {"id":"b-31-TL135","name":"Rotorkultivator 1,35 m","category":"Lantbruk/Grönytemaskiner/Rotorkultivator","price":"13490.00"}
 • KAMPANJ
  {"id":"b-31-TL180","name":"Rotorkultivator 1,8 m","category":"Lantbruk/Grönytemaskiner/Rotorkultivator","price":"17990.00"}
 • KAMPANJ
  {"id":"b-31-TL210","name":"Rotorkultivator 2,1 m","category":"Lantbruk/Grönytemaskiner/Rotorkultivator","price":"23990.00"}
 • KAMPANJ
  {"id":"b-28-RBH220","name":"Ridbaneharv 3-punkt","category":"Lantbruk/Grönytemaskiner/Harvar","price":"14990.00"}
 • {"id":"b-33-JM650","name":"Gödningsspridare 650 kg","category":"Lantbruk/Grönytemaskiner/Gödselspridare","price":"9990"}
 • {"id":"b-36-HM3P170","name":"Trepunktsram till harvmatta 1,7 m","category":"Lantbruk/Grönytemaskiner/Harvar","price":"3090"}
 • {"id":"b-36-HM3P210","name":"Trepunktsram till harvmatta 2,1 m","category":"Lantbruk/Grönytemaskiner/Harvar","price":"3290"}
 • {"id":"b-35-FDM160","name":"Rotorslåtter 1,6 m","category":"Lantbruk/Grönytemaskiner/Rotorslåtter","price":"34900"}
 • Kalle väljer Kellfri

  Läs mer
 • NYTT LÄGRE PRIS
  {"id":"b-35-FDM200","name":"Rotorslåtter 2,0 m","category":"Lantbruk/Grönytemaskiner/Rotorslåtter","price":"39990"}
 • NYTT LÄGRE PRIS
  {"id":"b-35-FDM240","name":"Rotorslåtter 2,4 m","category":"Lantbruk/Grönytemaskiner/Rotorslåtter","price":"43990"}
 • KAMPANJ
  {"id":"b-80-1024FDM","name":"Knivpaket till Rotorslåtter FDM","category":"Lantbruk/Grönytemaskiner/Servicekit Grönytemaskiner","price":"1374.00"}
 • KAMPANJ
  {"id":"b-80-1005185","name":"Servicekit till Betesputs 1,85 m","category":"Reservdelar","price":"1014.00"}
 • KAMPANJ
  {"id":"b-80-1006275","name":"Servicekit till Betesputs 2,75 m","category":"Reservdelar","price":"1374.00"}
 • KAMPANJ
  {"id":"b-80-1007FM180","name":"Servicekit till Parkklippare 1,8 m","category":"Reservdelar","price":"1014.00"}
 • KAMPANJ
  {"id":"b-80-1019VKMATV","name":"Servicekit till Slaghack ATV 1,2 m och 1,5 m","category":"Reservdelar","price":"617.00"}
 • KAMPANJ
  {"id":"b-80-1025VKMATVHXL","name":"Servicekit till Slaghack ATV XL 23 hk","category":"Lantbruk/Grönytemaskiner/Servicekit Grönytemaskiner","price":"894.00"}
 • KAMPANJ
  {"id":"b-80-1027VKMATVHXL","category":"Lantbruk/Grönytemaskiner/Servicekit Grönytemaskiner","price":"894.00"}
 • KAMPANJ
  {"id":"b-80-1026VKMATVF","name":"Servicekit till Slaghack ATV, frontmonterad","category":"Lantbruk/Grönytemaskiner/Servicekit Grönytemaskiner","price":"509.00"}
 • KAMPANJ
  {"id":"b-80-1008SK140","name":"Servicekit till Släntklippare 1,4 m","category":"Reservdelar","price":"1014.00"}
 • KAMPANJ
  {"id":"b-80-1009SK180","name":"Servicekit till Släntklippare 1,8 m och 2,2 m","category":"Reservdelar","price":"1014.00"}
 • KAMPANJ
  {"id":"b-80-1011SKL145","name":"Servicekit till Släntklippare lättvikt 1,45 m","category":"Reservdelar","price":"654.00"}
 • KAMPANJ
  {"id":"b-80-1012VKM145","name":"Servicekit till Vertikalklippare 1,45 m","category":"Reservdelar","price":"654.00"}
 • KAMPANJ
  {"id":"b-80-1013VKM175","name":"Servicekit till Vertikalklippare 1,75 m","category":"Reservdelar","price":"714.00"}
 • KAMPANJ
  {"id":"b-80-1014VKM195H","name":"Servicekit till Vertikalklippare 1,95 m","category":"Reservdelar","price":"714.00"}
 • KAMPANJ
  {"id":"b-80-1015VKM200","name":"Servicekit till Vertikalklippare 2,0 - 2,8 m","category":"Reservdelar","price":"714.00"}
 • KAMPANJ
  {"id":"b-80-1023XKH","name":"Servicekit till Vertikalklippare X 1,45 - 1,85 m","category":"Lantbruk/Grönytemaskiner/Servicekit Grönytemaskiner","price":"834.00"}
 • KAMPANJ
  {"id":"b-80-1021XKE200","name":"Servicekit till Vertikalklippare X 2,0 m","category":"Lantbruk/Grönytemaskiner/Servicekit Grönytemaskiner","price":"1217.00"}
 • KAMPANJ
  {"id":"b-80-1022XKE240280","name":"Servicekit till Vertikalklippare X 2,4 - 2,8 m","category":"Lantbruk/Grönytemaskiner/Servicekit Grönytemaskiner","price":"1434.00"}
 • KAMPANJ
  {"id":"b-80-1018RKATV117","name":"Servicekit till gräsklippare ATV","category":"Reservdelar","price":"443.00"}
 • {"id":"b-r35-SKL145.006","name":"Hammarslaga 80 mm/480 g","category":"Reservdelar","price":"125"}
 • {"id":"b-R35-VKM195H.001","name":"Hammarslaga 90 mm/750 g","category":"Reservdelar","price":"140"}
 • {"id":"b-R35-FDM.092","name":"Kniv höger","category":"Reservdelar","price":"120"}
 • {"id":"b-R35-XKH.098","name":"Y-slaga 14,5x40x120 mm","category":"Reservdelar","price":"160"}
 • {"id":"b-80-1005SK180-10","name":"Hammarslaga 90 mm/800 g,10-pack","category":"Lantbruk/Grönytemaskiner/Slagor & Knivar","price":"1090"}
 • {"id":"b-80-1005SK180-5","name":"Hammarslaga 90 mm/800 g, 5-pack","category":"Lantbruk/Grönytemaskiner/Slagor & Knivar","price":"609"}
 • {"id":"b-80-1005VKM195-10","name":"Hammarslaga 90 mm/750 g, 10-pack","category":"Lantbruk/Grönytemaskiner/Slagor & Knivar","price":"1029"}
 • {"id":"b-80-1005VKM195-5","name":"Hammarslaga 90 mm/750 g, 5-pack","category":"Lantbruk/Grönytemaskiner/Slagor & Knivar","price":"559"}
 • {"id":"b-80-1005VKMATV-10","name":"Hammarslaga 72 mm/143 g, 10-pack","category":"Lantbruk/Grönytemaskiner/Slagor & Knivar","price":"549"}
 • {"id":"b-80-1005VKMATV-1H","name":"Hammarslaga Heavy duty, 77 mm/345 g, 10-pack","category":"Lantbruk/Grönytemaskiner/Slagor & Knivar","price":"949"}
 • {"id":"b-80-1005VKMATV-5","name":"Hammarslaga 72 mm/143 g, 5-pack","category":"Lantbruk/Grönytemaskiner/Slagor & Knivar","price":"349"}
 • {"id":"b-80-1005VKMATV-5H","name":"Hammarslaga Heavy duty, 77 mm/345 g, 5-pack","category":"Lantbruk/Grönytemaskiner/Slagor & Knivar","price":"529"}
 • {"id":"b-R35-185.001","name":"Kniv till 35-185, 35-275 och 35-HKK","category":"Reservdelar","price":"175"}
 • {"id":"b-R35-FDM.091","name":"Kniv vänster","category":"Reservdelar","price":"120"}
 • {"id":"b-R35-FM180.004","name":"Kniv, L=600mm, till parkklippare 35-FM180","category":"Reservdelar","price":"416"}
 • {"id":"b-R35-SK140.004","name":"Hammarslaga 140 mm/1200 g","category":"Reservdelar","price":"190"}
 • {"id":"b-R35-SK180.002","name":"Hammarslaga 90 mm/800 g","category":"Reservdelar","price":"140"}
 • {"id":"b-R35-SK180.002.2","name":"Hammarslaga 90 mm/800 g","category":"Reservdelar","price":"140"}
 • {"id":"b-R35-SK180.003","name":"Y-slaga 17 x 53 x 118,4 mm","category":"Reservdelar","price":"84"}
 • {"id":"b-R35-VKM200.001","name":"Y-Slaga till Vertikalklippare VKM200/250/280","category":"Reservdelar","price":"90"}
 • {"id":"b-R35-VKM200.011","name":"Mellanslaga till Y-slaga, äldre VKM200/VKM250/VKM280","category":"Reservdelar","price":"279"}
 • {"id":"b-R35-VKM200.050","name":"Hammarslaga 115 mm/1150 g","category":"Reservdelar","price":"195"}
 • {"id":"b-R35-VKMATV.001","name":"Hammarslaga 72 mm/143 g","category":"Reservdelar","price":"89"}
 • {"id":"b-R35-VKMATV.102","name":"Hammarslaga Heavy duty, 77 mm/345 g","category":"Reservdelar","price":"140"}
 • {"id":"b-R35-WKS145.001","name":"Y-slaga 12,5 x 57,1 x 65,7 mm","category":"Reservdelar","price":"95"}
 • {"id":"b-16-JPF2E15","name":"Pallgaffel 1,5 ton, Euro","category":"Lantbruk/Pallgafflar/Mekaniska pallgafflar","price":"3990"}
 • {"id":"b-16-JPF2T15","name":"Pallgaffel 1,5 ton, SMS/Trima","category":"Lantbruk/Pallgafflar/Mekaniska pallgafflar","price":"3990"}
 • {"id":"B-16-7132-K","name":"A-ram med dragkula, trepunkt Kombi, Kat.1 & 2","category":"Lantbruk/Fästen & adaptrar/Adaptrar","price":"1690"}
 • OUTLET
  {"id":"b-23-TM","name":"Sensor till lufttrycksmonitor TPMS","category":"Traktorer & Hjullastare/Tillbehör till traktor 50 & 75 hk","price":"110.00"}
 • NYHET
  {"id":"B-16-SGB20T","name":"Stengrep 2,0 m, bultat Trimafäste","category":"Lantbruk/Traktorredskap/Stengrep","price":"11990"}
 • NYHET
  {"id":"B-16-SGB20E","name":"Stengrep 2,0 m, bultat Eurofäste","category":"Lantbruk/Traktorredskap/Stengrep","price":"11990"}
 • NYHET
  {"id":"B-16-SGB203PT","name":"Stengrep 2,0 m, bultat Trepunktsfäste","category":"Lantbruk/Traktorredskap/Stengrep","price":"11990"}
 • NYHET
  {"id":"B-16-SGB20LBM","name":"Stengrep 2,0 m, bultat Lilla BM-fäste","category":"Lantbruk/Traktorredskap/Stengrep","price":"11990"}
 • NYHET! PÅ LAGER JULI 2024
  {"id":"B-16-SGB153PT","name":"Stengrep 1,5 m, bultat Trepunktsfäste","category":"Lantbruk/Traktorredskap/Stengrep","price":"10990"}
 • NYHET! PÅ LAGER JULI 2024
  {"id":"B-16-SGB15E","name":"Stengrep 1,5 m, bultat Eurofäste","category":"Lantbruk/Traktorredskap/Stengrep","price":"11990"}
 • NYHET! PÅ LAGER JULI 2024
  {"id":"B-16-SGB15LBM","name":"Stengrep 1,5 m, bultat Lilla BM-fäste","category":"Lantbruk/Traktorredskap/Stengrep","price":"11990"}
 • NYHET! PÅ LAGER JULI 2024
  {"id":"B-16-SGB15T","name":"Stengrep 1,5 m, bultat Trimafäste","category":"Lantbruk/Traktorredskap/Stengrep","price":"11990"}
 • NYHET! PÅ LAGER JULI 2024
  {"id":"B-16-SGB15A","name":"Stengrep 1,5 m, bultat Avant-fäste","category":"Lantbruk/Traktorredskap/Stengrep","price":"10990"}
 • {"id":"b-16-DSS2LE","name":"Storsäckslyft Dubbelarm, Euro","category":"Lantbruk/Traktorredskap/Storsäckslyft","price":"8490"}
 • {"id":"b-16-DSS2LT","name":"Storsäckslyft Dubbelarm, SMS/Trima","category":"Lantbruk/Traktorredskap/Storsäckslyft","price":"8490"}
 • NYTT LÄGRE PRIS
  {"id":"b-16-SSL2E1000","name":"Storsäckslyft, Euro","category":"Lantbruk/Traktorredskap/Storsäckslyft","price":"5990"}
 • NYTT LÄGRE PRIS
  {"id":"b-16-SSL2T1000","name":"Storsäckslyft, SMS/Trima","category":"Lantbruk/Traktorredskap/Storsäckslyft","price":"5990"}
 • NYTT LÄGRE PRIS
  {"id":"B-27-HTFL2E","name":"Häckklipp till frontlastare med bultat Eurofäste","category":"Lantbruk/Traktorredskap/Häckklippare","price":"20990"}
 • NYTT LÄGRE PRIS
  {"id":"B-27-HTFL2T","name":"Häckklipp till frontlastare med bultat Trimafäste","category":"Lantbruk/Traktorredskap/Häckklippare","price":"20990"}
 • {"id":"B-26-350V4","name":"Klaffskopa med ventil 1300L 200 SMS Trima","category":"Lantbruk/Skopa/Klaffskopa ","price":"44990"}
 • {"id":"B-26-ET2E15","name":"Allroundskopa 1,5 m, Euro","category":"Lantbruk/Skopa/Universalskopa","price":"6990"}
 • NYTT LÄGRE PRIS
  {"id":"B-26-ET2T20","name":"Allroundskopa 2,0 m, SMS/Trima","category":"Lantbruk/Skopa/Universalskopa","price":"8990"}
 • NYTT LÄGRE PRIS
  {"id":"B-26-ET2E22","name":"Allroundskopa 2,2 m, Euro","category":"Lantbruk/Skopa/Universalskopa","price":"9490"}
 • {"id":"B-26-ET3E13","name":"Allroundskopa 1,3 m, Euro","category":"Lantbruk/Skopa/Universalskopa","price":"5490"}
 • {"id":"B-26-ET2E18","name":"Allroundskopa 1,8 m, Euro","category":"Lantbruk/Skopa/Universalskopa","price":"7990"}
 • {"id":"B-26-ET2T18","name":"Allroundskopa 1,8 m, SMS/Trima","category":"Lantbruk/Skopa/Universalskopa","price":"7990"}
 • OUTLET
  {"id":"b-26-ETT22","name":"Allroundskopa 2,2 m, SMS/Trima","category":"Lantbruk/Skopa/Universalskopa","price":"8490.00"}
 • OUTLET
  {"id":"b-26-ETT24","name":"Allroundskopa 2,4 m, SMS/Trima","category":"Lantbruk/Skopa/Universalskopa","price":"9990.00"}
 • OUTLET
  {"id":"b-26-ETE20","name":"Allroundskopa 2,0 m, Euro","category":"Lantbruk/Skopa/Universalskopa","price":"7489.00"}
 • OUTLET
  {"id":"b-26-ETT15","name":"Allroundskopa 1,5 m, SMS/Trima","category":"Lantbruk/Skopa/Universalskopa","price":"5900.00"}
 • OUTLET
  {"id":"b-26-ETE24","name":"Allroundskopa 2,4 m, Euro","category":"Lantbruk/Skopa/Universalskopa","price":"9990.00"}
 • {"id":"b-26-PLF2E1800","name":"Planeringsskopa PRO 1,8 m, Euro","category":"Lantbruk/Skopa/Planeringsskopa","price":"11890"}
 • NYTT LÄGRE PRIS
  {"id":"B-26-PLF3E1800","name":"Planeringsskopa 1,8 m, Euro","category":"Lantbruk/Skopa/Planeringsskopa","price":"9490"}
 • NYTT LÄGRE PRIS
  {"id":"B-26-PLF3E2000","name":"Planeringsskopa 2,0 m, Euro","category":"Lantbruk/Skopa/Planeringsskopa","price":"10490"}
 • NYTT LÄGRE PRIS
  {"id":"B-26-PLF3E2200","name":"Planeringsskopa 2,2 m, Euro","category":"Lantbruk/Skopa/Planeringsskopa","price":"11490"}
 • NYTT LÄGRE PRIS
  {"id":"B-26-PLF3T1800","name":"Planeringsskopa 1,8 m, SMS/Trima","category":"Lantbruk/Skopa/Planeringsskopa","price":"9490"}
 • NYTT LÄGRE PRIS
  {"id":"B-26-PLF3T2000","name":"Planeringsskopa 2,0 m, SMS/Trima","category":"Lantbruk/Skopa/Planeringsskopa","price":"10490"}
 • {"id":"B-23-T6794M2","name":"Dumpervagn 10,8 ton Pronar med spridarläm med Hardox botten","category":"Lantbruk/Traktorvagn/Tippvagnar & dumpers","price":"169000"}
 • NYTT LÄGRE PRIS
  {"id":"b-16-PGF2000","name":"Pallgaffelförlängningspar","category":"Lantbruk/Pallgafflar/Förlängningsgafflar","price":"2990"}
 • {"id":"b-16-JPF2E25","name":"Pallgaffel 2,5 ton, Euro","category":"Lantbruk/Pallgafflar/Mekaniska pallgafflar","price":"4990"}