Jobba på Kellfri

 

Lediga tjänster

Har du sökt sommarjobb ännu?

Om inte, nu har du chansen att söka till ett meriterade sommarjobb hos oss på Kellfri. Vi söker sommarkollegor till vårt lager i Jung.

 

Välkommen att söka till oss!

 

LAGERARBETARE- SOMMAR 2024

 

Vi söker även:

 

Orderadministratör på exportavdelningen (2 st)

 

Säljare till Kellfri/Swekip

 

Varför Kellfri?

Kellfri är en helhetsleverantör av prisvärda produkter med svensk konstruktion, för alla typer av lantbruk. Med kontroll på hela kedjan, från idé till färdig produkt erbjuder de möjligheten för fler att driva verksamhet på landet. Företaget startades år 1952, omsätter ca 260 miljoner SEK och har idag 70 engagerade medarbetare. Huvudkontor ligger i Skara, Sverige. Försäljning finns även i Norge, Finland, Danmark, Storbritannien, Polen och Tyskland. 

 

Med kontroll på hela kedjan, från idé till färdig produkt erbjuder vi möjlighet för fler att driva verksamhet på landet. Grunden hos Kellfri är förståelsen och respekten för de utmaningar som våra kunder möter. Genom att vara genuint nyfikna, intresserade och alltid hålla våra kunder nära fortsätter vi ständigt att utvecklas och förbättra oss och vårt sortiment.

 

Kellfri AB är en del av Salix Group, en handelskoncern och affärsområde inom Volati. Volati är noterade på Nasdaq Stockholm.