Rotorkultivator

Du som vill blanda material, bereda såbädden och kultivera eller effektivt bearbeta jorden har den perfekta lösningen hos oss. Kellfris rotorkultivatorer för traktor i olika storlekar är svaret på ditt behov.

Vad är en kultivator?

En kultivator för traktor är ett essentiellt verktyg för jordbearbetning som effektiviserar processen att blanda, bereda och kultivera jorden. Genom att bryta upp, lufta och omforma jordens struktur, förbereder den marken optimalt för sådd eller plantering. Rotorkultivatorer, särskilt de som är anpassade för traktorer, erbjuder en djupare och mer jämn bearbetning än traditionella kultivatorer.

Jordbearbetning med rotorkultivator från Kellfri

Rotorkultivatorer för traktorn är utmärkta för att noggrant bearbeta jorden. De använder roterande knivar för att effektivt skära igenom marken, vilket gör dem idealiska för att bryta upp hård jord, blanda i material som kompost eller gödsel, och bereda en jämn såbädd. Denna typ av jordkultivator är särskilt värdefull i områden där jordens kvalitet behöver förbättras eller där det är nödvändigt att integrera organiskt material i jorden.

Grönytemaskiner för effektiv jordbearbetning

Våra rotorkultivatorer faller in under kategorin grönytemaskiner, vilket innebär att de inte bara är lämpliga för traditionell jordbearbetning utan också för underhåll och förberedelse av olika typer av grönytor. Oavsett om det gäller sportplaner, parker eller privata trädgårdar, bidrar dessa maskiner till att underlätta arbetet och höja kvaliteten på ytan som förbereds.

Kultivera jord med jordfräs för traktor

Att kultivera jord med en jordfräs anpassad för traktorer förbättrar effektiviteten avsevärt, särskilt för större områden. Våra jordfräsar är designade för att enkelt kopplas till traktorer, vilket gör det möjligt att bearbeta stora jordytor på kort tid. Dessa jordfräsar är robusta, pålitliga och konstruerade för att tåla de krävande villkor som jordbruk och landskapsbearbetning innebär.

Kellfris sortiment av jordfräsar för traktor

Vårt sortiment av jordfräsare för traktor innehåller modeller som är lämpliga för en rad olika användningsområden. Vi förstår vikten av att ha rätt verktyg för jobbet, och därför erbjuder vi jordfräsar som är anpassade för olika typer av jord och bearbetningskrav. Med Kellfris jordfräsar får du en tillförlitlig partner i ditt arbete med att förbereda och underhålla dina grönytor och jordbruksmark.

Rotorkultivator 2,1 m

Denna kraftiga rotorkultivator är utrustad med ett 3-punktsfäste, olja, 50 knivar och en k-axel, vilket gör den till en slitstark maskin designad för att skapa en perfekt såbädd. Idealisk för större ytor där en jämn och fin såbädd krävs för effektiv plantering eller sådd.

Rotorkultivator 1,8 m

Denna rotorkultivator inkluderar ett 3-punktsfäste, olja, 42 knivar och en k-axel. Med en arbetsbredd på 180 cm är den väl anpassad för medelstora jordbruksprojekt där precision och effektivitet är nyckeln till framgång.

Rotorkultivator 1,35 m

Perfekt för den mindre traktorn, denna rotorkultivator kommer med ett 3-punktsfäste, olja och en k-axel. Dess arbetsbredd den till en utmärkt kultivator för den mindre traktorn, särskilt konstruerad för såbäddsberedning genom effektiv jordbearbetning.

Oavsett om ditt mål är att förbättra jordkvaliteten, integrera organiskt material i jorden, eller förbereda en jämn och fruktsam såbädd, har vi rotorkultivatorn som passar dina behov.

Läs mer
Rekommenderade
3 produkter
  • {"id":"b-31-TL135","name":"Rotorkultivator 1,35 m","category":"Lantbruk/Grönytemaskiner/Rotorkultivator","price":"13990"}
  • {"id":"b-31-TL180","name":"Rotorkultivator 1,8 m","category":"Lantbruk/Grönytemaskiner/Rotorkultivator","price":"18490"}
  • {"id":"b-31-TL210","name":"Rotorkultivator 2,1 m","category":"Lantbruk/Grönytemaskiner/Rotorkultivator","price":"24990"}