Släntklippare

Satsa på en rejäl släntklippare om du behöver klippa gräs och sly såväl bakom som vid sidan av traktorn som du använder för att dra din släntklippare. Det här är ett redskap som är tillfredställande att använda och som ofta kommer att komma till nytta.

Våra släntklippare är väldigt flexibla och du har stor kontroll över både sidoförskjutning och tiltvinkel. Det gör att du kan arbeta effektivare. Monteringen är enkel och du kommer snabbt igång med att klippa vägrenen och slänter på dina ägor. Släntklipparna i vårt sortiment är gediget byggda och vi säljer dem till bra pris i relation till den höga kvalitet du får.

Du hittar även reservdelar till dina maskiner i vårt sortiment. Det innebär att livslängden är mycket lång jämfört med många andra maskiner på marknaden.

Från finputs till grovröjning

Man kan säga att en släntklippare har samma funktion som en traditionell betesputs men den hjälper dig alltså, genom sättet på vilket den är monterad och konstruerad, att klippa även där du inte kan köra med din traktor. Till exempel vid sidan av vägen, i en slänt. Användningsområdet är lite bredare än för en kantklippare eftersom det är möjligt att vinkla klipphuvudet. På så sätt får du ett bra resultat även i riktigt branta dikeskanter.

Släntklippare är idealiska för dig som behöver hålla efter skogsvägar innan sly breder ut sig, och för dig som bara vill göra fint i dikeskanten. Just att hålla efter längs skogsvägar kan vara en säkerhetsfråga eftersom högt sly påverkar sikten negativt. Det kan också vara svårare att ploga längs en slänt som är full med sly. Det finns flera fördelar med att hålla efter vägarna.

Välj en släntklippare med lucka om du vill ha effektivare spridning på gräset när du klipper. Då sparar du tid eftersom du kan köra fortare då gräset inte snurrar runt valsen på samma sätt som när det saknas lucka. En bred släntklippare ger dig större räckvidd men är tyngre och kostar lite mer. Du väljer helt enkelt modell utifrån ändamålet.

Hos oss hittar du även modeller som fungerar som en kombination av betesputs och släntklippare. Med en sådan kan du klippa både plana och sluttande ytor. Köp inte två maskiner i ett läge där du klarar dig med en.

Med en släntklippare till traktorn håller du ägorna i bästa skick eftersom du kan klippa och röja där det annars är svårt att komma åt.

Filtrera
Shoppingval
Pris
 1. 0 kr - 10 000 kr 1Produkt
 2. 10 000 kr - 20 000 kr 1Produkt
 3. 20 000 kr - 30 000 kr 2Produkter
 4. 30 000 kr och över 3Produkter

7 Varor

Per sida
Fallande ordning
 1. Betesputs 2,75 m, hyd. sidoförskjutning, tiltbar
  Betesputs 2,75 m, hyd. sidoförskjutning, tiltbar
  37 200 kr Exkl. moms
 2. Kantklippare 3-punkt
  Kantklippare 3-punkt
  8 190 kr Exkl. moms
 3. Kantklippare
  Kantklippare
  17 490 kr Exkl. moms
 4. Släntklippare lättvikt, 1,45 m
  Släntklippare lättvikt, 1,45 m
  20 890 kr Exkl. moms
 5. Släntklippare med lucka, 1,4 m
  Släntklippare med lucka, 1,4 m
  26 090 kr Exkl. moms
 6. Släntklippare med lucka, 1,8 m
  Släntklippare med lucka, 1,8 m
  31 490 kr Exkl. moms
 7. Släntklippare med lucka, 2,2 m
  Släntklippare med lucka, 2,2 m
  33 090 kr Exkl. moms

7 Varor

Per sida
Fallande ordning