Släntklippare

När du ska klippa slänter och diken bör du satsa på en rejäl släntklippare som klarar av både gräs och sly. Våra släntklippare kan användas rakt bakom traktorn, men också vid sidan med hjälp av sidoförskjutning. Släntklipparen är ett praktiskt och prisvärt redskap som kommer väl till pass när du ska klippa, putsa eller röja bland annat dikeskanter och slänter.

W-seriens släntklippare till traktor – robusta och pålitliga maskiner

Våra släntklippare i W-serien är praktiska, pålitliga och flexibla grönytemaskiner som finns i flera olika storlekar. Alla våra släntklippare i W-serien levereras som standard med sidoförskjutning vilket gör att du kan sidoställa maskinen. Därmed kommer du enkelt åt bland annat dikeskanter. Om du önskar kan du även dra maskinen rakt bakom traktorn. För de som söker en gräsklippare för traktor, erbjuder W-serien kraftfulla alternativ som kan hantera både släta gräsmattor och utmanande slänter.

Flexibilitet med W-seriens släntklippare

I vårt sortiment av släntklippare hittar du även modeller med öppningsbar lucka. Luckan passar utmärkt om du vet med dig att du ska klippa tjockt material. Den öppningsbara luckan ökar genomflödet av material så att du kan köra på som vanligt. Effektivt och inte minst praktiskt!

Bästa släntklippare för traktor - från finputs till grovröjning

En släntklippare påminner om en traditionell betesputs. Skillnaden maskinerna emellan är att släntklipparen tillåter dig att klippa där du inte kan köra med din traktor. Framförallt handlar det om områden vid sidan av vägen eller slänter. Användningsområdet blir därmed bredare för en släntklippare. På vissa av våra modeller är också tiltning av klipphuvudet möjligt. Genom att tilta klipphuvudet få du ett bättre klippresultat i lite framförallt brantare kanter. För ännu tuffare uppgifter erbjuder vi en liten kättingröjare som komplement till våra släntklippare.

Släntklippare med tiltfunktion - en tuff kättingröjare

En släntklippare är ett idealiskt redskap för dig som också behöver hålla efter skogsvägar innan sly breder ut sig allt för mycket. Att hålla efter längs skogsvägar kan vara en säkerhetsfråga eftersom högt sly påverkar sikten negativt. Det kan också vara svårare att ploga längs en slänt som är full med sly. Det finns flera fördelar med att hålla efter vägarna.

Släntklippare med lucka – För effektivare spridning

Välj en släntklippare med lucka om du vill ha effektivare spridning på gräset när du klipper. Då sparar du tid eftersom du kan köra fortare då gräset inte snurrar runt valsen på samma sätt som när det saknas lucka. En bred släntklippare ger dig också större räckvidd.

Gräsklippare för slänt - anpassade för specifika förhållanden

Med en släntklippare till traktorn håller du ägorna i bästa skick eftersom du kan klippa och röja där det annars är svårt att komma åt. år gräsklippare för slänter är särskilt utformad för att hantera dessa utmaningar effektivt.

Läs mer
Rekommenderade
4 produkter
  • NYTT LÄGRE PRIS
    {"id":"b-35-WKL140","name":"Släntklippare W 1,4 m","category":"Lantbruk/Grönytemaskiner/Släntklippare","price":"24990"}
  • {"id":"b-35-WKL180","name":"Släntklippare W 1,8 m","category":"Lantbruk/Grönytemaskiner/Släntklippare","price":"29990"}
  • NYTT LÄGRE PRIS
    {"id":"b-35-WKL220","name":"Släntklippare W 2,2 m","category":"Lantbruk/Grönytemaskiner/Släntklippare","price":"32990"}
  • {"id":"b-35-WKS145","name":"Släntklippare W 1,45 m, lättvikt","category":"Lantbruk/Grönytemaskiner/Släntklippare","price":"20990"}