KELLFRI STARTAR SAMARBETE MED KALLE & BRITA ZACKARI WAHLSTRÖM

Kellfri har tillsammans med Kalle Zackari Wahlström och Brita Zackari, kända bland annat från tv, inlett ett samarbete där båda parter vill hjälpa fler att kunna bo och bedriva verksamhet på landet.

 

– Vårt motto är ”Enkelt att bruka”, och genom det här samarbetet går det att se hur våra produkter faktiskt bidrar till det för en levande landsbygd, säger Andreas Bjelkholm, marknadschef, Kellfri.

 

På tv och på instagramkontot ”kalleochbritagrejar” återspeglas Kalles och Britas vardagsliv på gården på ett underhållande och informativt sätt. Det hållbara och småskaliga lantbruket är något som ligger Kellfri varmt om hjärtat.

 

– Vi såg en video där Kalle försökte lyfta upp stockar på en gammal skogsvagn, och frågade om han behövde hjälp, berättar Andreas om den första kontakten.

 

Kalle kom till insikt om att det är svårt att driva ett lantbruk med endast äldre och slitna redskap. Att det går att spara på kroppen, göra arbetet mer effektivt och komma närmare drömmen om att bli självförsörjande.

 

Rätt redskap gör skillnad

Genom samarbetet får Kalle och Brita tillgång till redskap och rådgivning och har redan sett vad rätt utrustning kan innebära.

 

– Det har blivit stor skillnad. Innan traktorn kom hade jag tittat ut och sparat en massa jobb. Sedan kom den, och jag gjorde alla de där jobben på 45 minuter. Helt ärligt, det här blir ju lite som reklam, men den här traktorn är helt perfekt för mig. Jag använder den till allt, säger Kalle Zackari Wahlström.

 

Kalle konstaterar även att det inte går att hinna med allt på en gård utan rätt redskap. Och det är där Kellfri kommer in i matchen, för att stötta Kalle i arbetet mot att bli självförsörjande.

 

”Innan traktorn kom hade jag tittat ut och sparat en massa jobb. Sedan kom den, och jag gjorde alla de där jobben på 45 minuter”
Kalle
- Bonde

Vill öppna möjligheter

Många vill flytta ut på landet, en trend som förstärks både av en ökad insikt om hållbarhet och av pandemin. Det är en av anledningarna till att många följer exempelvis Kalles och Britas instagramkonto.

 

Genom det nya samarbetet får Kellfri chans att synas, inte bara bland personer som redan bor på landet utan också i en delvis ny målgrupp: bland dem som ännu drömmer om och planerar för att flytta ut. Kellfri vill att fler ska ha möjlighet att leva på landet och är det självklara valet av företag att vända sig till för produkter och rådgivning, för både mindre och större gårdar. Dessutom har Kellfri mycket prisvärda produkter, vilket är välkommet när man vill göra flera investeringar på en gång.

 

Kalle och Brita förkroppsligar på många sätt typiska kunder till Kellfri med sitt småskaliga lantbruk där de har djurhållning, en del odlingar och lite skogsbruk.

 

– Kalle och Brita har ett starkt personligt varumärke med kärlek och passion till livet på landet. Och de inspirerar sin följarskara till detsamma. Jag är positivt överraskad över hur bra de lyckas återspegla livet på landet, med alla dess fördelar och givetvis även utmaningar, säger Andreas.

 

Kalle och Brita kommer under de närmaste månaderna visa på sitt instagramkonto ”kalleochbritagrejar” hur Kellfris produkter underlättar deras vardag på bondgården. 

Kalle Zackari Wahlström berättar hur han driver sin bondgård i samarbete med Kellfri