Hjullastare Swekip 1025 Stage V

Kompaktlastare utan hytt, med hydraulflöde på 40 liter och fri retur.

Läs mer
299 875 kr Inkl. moms
Denna produkt säljs inte online. Kontakta en säljare på 0511-242 50.
Art. nr 1025V
Delbetalning:
14 107 kr/mån i 24 mån (Inkl. moms)
Företagsleasing:
4 157 kr/mån i 60 mån (Exkl. moms)
Läs mer

Swekips kompaktlastare utan hytt - pålitligt kraftpaket

• Bra hydraulflöde på 40 liter och 160 bar

• 3:e och 4:e hydraulfunktion samt fri retur

• Hydrostatdrift 4WD

• Japansk kvalitetsmotor, Yanmar

• Ergonomisk joystick med multifunktion

• Breda hjul i dimension 31x15,5-R15

Behöver du en pålitlig hjälpreda i stallmiljö, ridhus eller ladugård?

Då är en kompaktlastare utan hytt ett utmärkt val för dina behov. Med möjligheten att smidigt kliva i och ur förarsätet samt att se och höra utan hinder, erbjuder den en praktisk lösning för många uppgifter. Många lantbrukare använder sin kompaktlastare för att rengöra foderbord eller flytta redskap i stallet. Hjullastaren passar även för dig som arbetar inom entreprenad, anläggning och bygg.

Hjullastaren, från Umeåbaserade Swekip med över 17 års erfarenhet i branschen, är konstruerad för det svenska klimatet. Modellen 1025V har en lyftkapacitet på 1000 kg och en lyfthöjd på 2,6 m, vilket gör den till en stark maskin som klarar av en mängd olika uppgifter.

Minilastarens köregenskaper

Med en smidig manövrering bredvid ratten kan du enkelt justera för att få max hydraulflöde även vid krypkörning. Swekip 1025 är utrustad med hydrostatdrift på alla 4 hjulen och varvtalsreglering. Maskinen har även 3:e och 4:e hydraulfunktion samt en fri retur.

Genom att erbjuda fri retur avlastar vi redskapet och öppnar upp möjligheten att använda fler typer av redskap. Med ett hydraulflöde på 40 liter får du tillräckligt med kraft för att hantera olika uppgifter, såsom att köra slaghack eller sopvalsar.

Du kan koppla av och på redskap direkt från förarsätet med hjälp av det hydrauliska redskapslåset. Dessutom gör den generösa LED-belysningen det möjligt att arbeta även under årets mörkare årstider. Maskinen levereras med lastarmsfjädring som standard för en smidigare körupplevelse.

Motorn på hjullastaren är en Japansk kvalitetsmotor, Power by Yanmar. Du har enkel åtkomst till motorn genom tiltbar motorlucka, vilket underlättar underhållsarbetet. Dessutom tillhandahåller vi en svensk manual för enkel användning och underhåll. Stark motor i kombination med hydrostatdriften och varvreglering ger dig möjlighet att få fullt flöde på hydrauliken även när du behöver smygköra i t ex trängre passager.

När du kör en Swekip kompakthjullastare kan du räkna med en stadig åktur. Med breda däck i dimensionen 31x15,5-R15 får du maximal kraftöverföring till marken, vilket ger stabilitet även i kuperad terräng.

Stoppklossar och dragögla

Hjullastaren levereras med stoppklossar och dragögla. Dessa praktiska funktioner är designade för att göra det enkelt och bekvämt att hantera och använda hjullastaren i olika situationer och terränger. Med stoppklossarna inkluderade i utrustningen kan du säkert och stabilt parkera även på lutande ytor eller backar. De ger extra trygghet och stabilitet för att förhindra oavsiktlig rörelse.

För användare som behöver koppla en kärra med dragögla är processen likaledes smidig och problemfri. Den integrerade ögledraganordningen bak på hjullastaren möjliggör enkel och säker fastsättning av kärran, vilket gör transporten av last eller material till och från arbetsplatsen till en smidig och effektiv uppgift.

Bekvämligheter bakom ratten

När du kliver upp på 1025V har du av ett stabilt insteg med halkskydd, som ger trygghet och säkerhet vid varje steg. Golvet är tillverkat av hållbar durkplåt, vilket bidrar till slitstyrka och långvarig användning.

För din säkerhet är hjullastaren utrustad med skyddsbågar vid sidan om förarstolen, och ett säkerhetsbälte finns tillgängligt för att säkerställa att du är väl skyddad under arbetspasset. Alla viktiga funktioner är ergonomiskt placerade i en joystick, vilket ger en lätthanterlig och effektiv användarupplevelse. Skyddsbågarna öppnas med ett vrede för att enkelt kliva i och ur hjullastaren.

Den tiltbara ratten möjliggör anpassad ergonomi för varje förare, vilket gör det möjligt att skapa en bekväm och säker arbetsmiljö oavsett längd eller kroppsställning. Med fokus på både komfort och säkerhet är Swekip 1025V utformad för att möta dina behov och öka produktiviteten på arbetsplatsen.

Hjullastaren har ett avtagbart tak, vilket gör det enklare att förvara den i utrymmen med låg höjd.

Tillbehör till hjullastare Swekip

Till denna maskin passar de flesta av Kellfris redskap med Trima-fäste. Exempelvis allroundskopa, planerskopa, balgrip, pallgafflar både manuella och hydrauliska, samt snöblad, kantlippare och häckklippare.

För din bekvämlighet kan du köpa många av dessa redskap och tillbehör till din Swekip 1025 direkt från oss på Kellfri. Vi ordnar frakten av dina redskap tillsammans med maskinen, så att du får allt i samma leverans.

Innan vi levererar din nya hjullastare utför vi en leveransservice för att säkerställa att maskinen är i toppskick när den når dig.

 

Kontakta en säljare på 0511-242 50 för mer produktinformation och leveranstid.

Lastbil.png  Frakt tillkommer