Hjullastare Swekip

Kellfri har hjullastare för alla ändamål

Oavsett om du behöver en mindre hjulastare för lyfthjälp och skottning eller om du behöver en kraftigare lastmaskin anpassad för de allra tuffaste arbetsuppgifterna.

Våra hjullastare från Swekip finns i flera modeller och utförande.  Lastarna finns med 3- och 4-cylindriga dieselmotorer på 25-50 hästkrafter eller 4-cylindriga Common rail turbodiesel motorer på 60-76 hästkrafter. Alla motorer är steg 5 med den modernaste tekniken vad gäller effektivitet, bränsleekonomi och reducerat motorbuller. Lastmaskinerna har en lastkapacitet från 1000 kg till 3000 kg och en körhastighet på upp till 30 km/h.

Smidig hjullastare eller en stark lastmaskin

Hjullastaren 1850V blandar styrka och smidighet och passar den svenska miljön perfekt. En trevlig förarmiljö med mycket god sikt och enkla redskapsbyten med hydraulisk redskapslåsning som standard.

Mellanstora hjullastaren 2360V är en lastmaskin som passar dig som kör lite mindre men ändå vill ha en maskin som är stark och med lite tyngd. Sikten från förarplatsen är otroligt bra och lastaren levereras med hydrauliskt redskapsfäste.

Swekip 3080V är en hjullastare i L-30 klassen som passar för de tyngre uppgifterna. Lastmaskinen har en kraftig konstruktion och är utvecklad för att vara stark både vid drift och vid lyft.

Hjullastarna är utvecklade i norr för nordiska förhållanden. De är kompakta, smidiga, prisvärda och kan skräddarsys efter just era behov. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar kring våra lastmaskiner.

 

Agrol_Lubricants_rgb kellfri blå.png

Maskinerna levereras leveransservade och samtliga oljor kommer från Agrol.

Rekommenderade
3 produkter
  • TILLBEHÖR PÅ KÖPET
    {"id":"B-1850V","name":"Swekip 1850 Stage V","category":"Traktorer & Hjullastare/Hjullastare Swekip","price":"259000"}
  • TILLBEHÖR PÅ KÖPET
    {"id":"B-2360V","name":"Swekip 2360 Stage V","category":"Traktorer & Hjullastare/Hjullastare Swekip","price":"295000"}
  • TILLBEHÖR PÅ KÖPET
    {"id":"B-3080V","name":"Swekip 3080 Stage V","category":"Traktorer & Hjullastare/Hjullastare Swekip","price":"359000"}