NYTT LÄGRE PRIS

Schaktblad 2,7 m, inkl hjul och hydraulcylindrar

Schaktblad med hydraulisk svängning, sidoförskjutning och hjul.

Läs mer
31 238 kr Inkl. moms
Beställningsvara. För leveransdatum, kontakta oss på 0511-242 50.
-
+
Art. nr 37-27070SHCC
Delbetalning:
1 469 kr/mån i 24 mån (Inkl. moms)
Företagsleasing:
433 kr/mån i 60 mån (Exkl. moms)
Läs mer

Det mest effektiva snö- och vägredskapet

• Arbetsbredd 2,7 m

• Kraftig bom som är hydraulisk eller manuellt ställbar i sidled

• Kraftig ledpunkt med två glidplattor mellan bom och blad för bästa styrka

• Utbytbart slitstål som är vändbart och kan användas tandat eller slätt

• Stödhjulen justeras enkelt i höjd med vantskruv

Schaktblad 27070S är det största schaktbladet i vårt sortiment. Passar bra till de behoven som kräver extra allt.

Schaktbladet är dubbelledat vilket menas med att både bommen och bladet är ställbart för maximal effekt och perfekt resultat. Funktionen ger möjlighet att köra säkert uppe på vägen och trycka snön längre ut i diket för att ge plats åt ny snö. Det ger även samma säkra körning vid sladdning av grusvägen utan att behöva köra långt ut på dikeskanten för att skrapa in gruset samt att bommen blir smidigt justerbar inifrån hytten, vilket möjliggör körning med snäva svängar med följsamt blad och ett mycket bra resultat.

Schaktbladet är utrustat med två hydraulcylindrar, en cylinder på den kraftiga bommen gör att schaktbladet har hydraulisk sidoförskjutning. Samt en cylinder från undersida bom till bladet gör att runtomsvängning av blad hydrauliskt.

Med schaktbladets cylinder ändras arbetsvinkeln på schaktbladet eller snurras runt inifrån hytten för arbete baklänges, underlättar vid plogning i vägkorsningar, gårdsplaner, parkeringar där snön ska plogas undan eller läggas i högar.

Stödhjulen som enkelt monteras och ännu enklare kan justeras i höjd med vantskruv vilket ger steglös justering för att få rätt arbetshöjd och vinkel på bladet vid snöröjning på otjälad mark, sladdning av grusvägar och andra justerings arbeten.

Utrustat med utbytbart slitstål som är vändbart och kan användas tandat eller slätt, stödben, stödhjul, hydraulcylindrar, hydraulslangar och sprintar till lyftarmarna som standard.

Till schaktbladet åtgår det två dubbelverkande hydrauluttag på traktorn. Schaktbladet levereras med fyra hydraulslangar ½tums hane snabbkoppling.

Bladet levereras tryggt i en stabil låda till dig för att undvika skador vid transport och när du lossar det från lastbilen. Produkten kräver montering.

 

Vill du öka driftsäkerheten, belastningen och köra med en högre hastighet?
Uppgradera ditt schaktblad med däck 4.80/4:00-8 med fyllmassa! Läs mer här.

 

Här kan du se en film på vårt schaktblad 2,7 m

  • {"id":"b-R37-25063S.002FM","name":"Hjul 4.80/4:00-8 med fyllmassa","category":"Reservdelar","price":"2535"}

Relaterade produkter

  • NYTT LÄGRE PRIS
    {"id":"b-37-210SH","name":"Schaktblad 2,1 m, inkl hjul","category":"Väg & Snöhantering/Vägsladd & Schaktblad","price":"6990"}
  • NYTT LÄGRE PRIS
    {"id":"b-37-25063SHC","name":"Schaktblad 2,5 m, inkl hjul och hydraulcylinder","category":"Väg & Snöhantering/Vägsladd & Schaktblad","price":"17990"}
  • NYTT LÄGRE PRIS
    {"id":"b-37-230SH","name":"Schaktblad 2,3 m, inkl. hjul","category":"Väg & Snöhantering/Vägsladd & Schaktblad","price":"10990"}