Vägsladd tvåskärig 2 m, bultad

Tvåskärig vägsladd för enkel och stabil användning.

Tvåskärig vägsladd för enkel och stabil användning

• Arbetsbredd 200 cm

• Höjd underkant ram till mark 21 cm

• Längd inkl strängspridare 375 cm

• Trepunktsfäste kat 1 och 2

• Hjul som är ställbart i sju höjder

Vi presenterar stolt den nya svenskdesignade vägsladden!

Med en bultad konstruktion har vi lyckats minska förpackningsvolymen av produkten, vilket leder till mindre miljöpåverkan vid transport och lagerhantering. Men det är inte bara förpackningen som har förbättrats, produktens funktion har också blivit uppgraderad. Skärvinklarna har justerats för att göra ett ännu bättre jobb på grusvägar.

Den bultade konstruktionen har också fördelen med att vitala delar lättare kan bytas ut vid service. Vi har också bytt ut wiren som håller det övre 3-punktsfästet mot plattjärn vilket ger en starkare och mer stabil lösning än vad vår föregångare hade. Vägsladden har en enkel och stabil konstruktion för trepunktslyften på traktorn. Arbetsbredden är 2 meter och rekommenderade vägbredden är 3,5 meter.

Vägsladden har höga skärblad med välutprovade skärvinklar som ger ett mycket bra sladdresultat. Strängspridaren är utrustad med ett hjul som kan ställas in i sju olika höjder, vilket säkerställer spridningen på krattan. Dessutom har vi lagt till en extra ledbar stenavvisningsvinge på strängspridaren, vilket gör det enklare att forsla bort större material.

Z-profil för infästning av skär för bästa funktion och hållfasthet är ovankanten utformad för att förhindra att materialet går över skäret och underkanten är bockad bakåt för bästa styrka. Sladden har en kraftig hålprofil som gör den stabil under körning.

Vägsladden levereras komplett med belastningslåda, vilket möjliggör tung lastning, exempelvis med en stor sten, för bättre resultat vid hårt vägunderlag.

Miljöbilder och film visar äldre modell vägsladd 37-V200.

Läs mer
19 875 kr Inkl. moms
Beställningsvara. För leveransdatum, kontakta oss på 0511-242 50.
-
+
Lägg i varukorgen
Art. nr 37-V200B
Delbetalning:
935 kr/mån i 24 mån (Inkl. moms)
Företagsleasing:
276 kr/mån i 60 mån (Exkl. moms)
Läs mer