Stegmatare & tillbehör

Stegmatare är inte bara ett kraftfullt verktyg för att maximera lönsamheten genom effektiv avverkning och gallring, utan också anpassad för att fungera optimalt under kallare väderförhållanden och med raka stammar för bästa resultat. Dess flexibilitet och snabbhet underlättar skogsbruket avsevärt.

Stegmatare från Kellfri

Kellfris stegmatare för traktor är en avancerad utrustning designad för effektivisering av arbetsprocesser inom skogsbruket. Utrustad med en Parker Volvo F11 hydraulmotor, erbjuder stegmataren en högpresterande lösning för kvistning och kapning av trädstammar. Dess robusta design i svart och gult, tillsammans med sågsvärd från Oregon och anpassningsbara funktioner, gör den till ett oumbärligt verktyg för skogsägaren som söker kvalitet och effektivitet i sitt arbete.

Vilka tekniska specifikationer kan stegmatare ha?

Stegmatarens kapacitet och justeringar:

 • Kapdiameter: Möjliggör kapning av stammar upp till 40 cm i diameter.
 • Kvistningsdiameter: Hanterar kvistning upp till 35 cm i diameter.
 • Slaglängd: Justerbar mellan 1-1,25 m för flexibel hantering av olika typer av virke.
 • Kvistningsbord: Vridbart 220° för enkel åtkomst och effektiv hantering från alla vinklar.

Stegmatarens konstruktion och kvalitet:

 • Kvistknivar: Unikt designade för en tät och effektiv kvistning nära stammen.
 • Hydraulmotor: Svensktillverkad Parker Volvo F11 motor för optimal kapning med hög precision.
 • Skyddad hydraulik och kraftfull konstruktion: Garanterar en hållbar och problemfri användning.

Köp och leverans av prisvärd stegmatare

Stegmataren levereras monterad och provkörd med oljor i systemet, redo för omedelbar användning. Kellfri erbjuder konkurrenskraftiga priser på stegmatare och möjligheten att köpa till radiostyrning till ett reducerat pris vid samtidigt köp av stegmataren.

Stegmataren är kompatibel med annan utrustning

Kellfris stegmatare kan kombineras med de flesta på marknaden förekommande huggarvagnar, vilket erbjuder en flexibel lösning för olika skogsbruksbehov.

Kellfris stegmatare effektiviserar arbetet med virket

Med Kellfris stegmatare får du en lösning som effektiviserar ditt arbete genom att kvista, kapa och organisera virket på ett sätt som underlättar vidare hantering och transport. Den prisvärda och kvalitativa utrustningen är en investering som betalar sig på lång sikt genom ökad produktivitet och säkerhet i skogsbruket.

Läs mer
Rekommenderade
3 produkter
 • NYTT LÄGRE PRIS
  {"id":"b-21-STM400.100","name":"Stegmatare","category":"Skog & Ved /Stegmatare & tillbehör","price":"89990"}
 • {"id":"b-21-STM400RV","name":"Radiostyrning till stegmatare","category":"Skog & Ved /Stegmatare & tillbehör","price":"44900"}
 • {"id":"b-21-HP8080","name":"Traktordrivet hydraulsystem","category":"Skog & Ved /Stegmatare & tillbehör","price":"19990"}