Traktorer

Traktorn är lantbrukarens högra hand, i alla fall när det kommer till tunga arbeten. I snart 70 år har vi på Kellfri jobbat med maskiner som underlättar vardagen för de många lantbrukarna och vet att man inte ska tumma på kvaliteten.

Hos oss hittar du traktorer som klarar av arbete både i skog och hemma på gården. Med rejäla hästkrafter, fyrhjulsdrift och hög markfri gång kan du vara säker på att du tar fram i alla tänkbara förhållanden. Att du dessutom har full kontroll på din traktor i hytten, med lättillgängliga reglage och stora, helglasade rutor och dörrar är bara ett extra plus i kanten.

Våra traktorer är smidiga, flexibla, pålitliga och enkla att serva. Lovol är en av världens ledande leverantörer av traktorer med 50 000 tillverkade per år. Det är med andra ord ingen slump att du hittar just Lovol hos oss. Dessutom kan alla våra traktorer extrautrustas med frontlastare som möjliggör en utökad funktionalitet för din traktor.

Vill du ha extra koll på hur din traktor mår? Extrautrusta med en lufttrycksmonitor som indikerar när däcken behöver ses över. Ett bra hjälpmedel som varnar innan problemen uppstår. Du kan också köpa till flera tillbehör, däribland A-ram för dragkula till trepunktsfästet, som underlättar arbetet när du kör med någon form av maskin efter traktorn.

När du köper en traktor från Kellfri kan du vara säker på att du får en traktor som är kvalitetssäkrad. Vi testkör och servar våra traktorer i Skara, och har dessutom alla reservdelar tillgängliga på lager, allt för att du som kund ska känna dig trygg i din affär. Sist men inte minst är våra traktorer fordonsregistrerade, ECC-certifierade och godkända för körning på allmän väg.

Har du frågor eller funderingar kring köp av traktor? Välkommen att kontakta oss på 0511-242 50 så hjälper vi dig.

Filtrera
Shoppingval
Kategori
 1. Traktorer 3 Produkter
 2. Tillbehör till traktor 5 Produkter
Pris
 1. 0 kr - 100 000 kr 5Produkter
 2. 100 000 kr och över 3Produkter

8 Varor

Per sida
Fallande ordning
 1. Traktor 25 hk 4wd med hytt
  Traktor 25 hk 4wd med hytt
  105 900 kr Exkl. moms
 2. Traktor 50 hk 4wd med hytt
  Traktor 50 hk 4wd med hytt
  169 900 kr Exkl. moms
 3. Sensor till lufttrycksmonitor TPMS
  Sensor till lufttrycksmonitor TPMS
  450 kr Exkl. moms
 4. A-ram med dragkula, 3-punkt
  A-ram med dragkula, 3-punkt
  1 390 kr Exkl. moms
 5. Ventilhållare Foton
  Ventilhållare Foton
  1 290 kr Exkl. moms
 6. Frontlastare till 25 hk traktor, inkl ventilpaket
  Frontlastare till 25 hk traktor, inkl ventilpaket
  37 500 kr Exkl. moms
 7. Frontlastare till 50 hk traktor, inkl ventilpaket
  Frontlastare till 50 hk traktor, inkl ventilpaket
  38 500 kr Exkl. moms

8 Varor

Per sida
Fallande ordning