Vildsvinsstängsel, 50 m

Vildsvinsstängsel med 12 st stolpar i glasfiber. 

Läs mer
1 113 kr Inkl. moms
I lager
-
+
Art. nr 47-27215
Delbetalning:
52 kr/mån i 24 mån (Inkl. moms)
Läs mer

Vildsvinsstängsel 50 meter

• 12 st stolpar i glasfiber
• Stolphöjd: 90 cm

• Nätets höjd: 75 cm (ovan mark)
• Trådarnas avstånd från marken: 22 cm, 41 cm, 63 cm
• Avstånd mellan stolpar: Cirka 4,5 m

Vildsvin är bra på böka i jorden och många gånger förstör det våra marker och trädgårdar. Genom att sätta upp ett vildsvinsstängsel ser du till att hålla dem borta från dina marker.

Nätet är färdigmonterat i de tillhörande stolparna. Det enda du behöver är att rulla upp det och fästa stolparna i marken kring det område du vill skydda.

Nätet har en markfrigång på 22 cm upp till den första tråden vilket ger dig god marginal för att röja undan gräs. Om du strömför nätet (vilket är att rekommendera) är det bra att röja bort gräs och annat som kan komma emot trådarna. Gräs, kvistar eller annat vegetation som ligger emot trådarna leder lätt bort strömmen.

Stolparna är blåa och tillverkade av glasfiber, ett vädertåligt material som ger bättre hållbarhet. Avståndet mellan vardera stolpe är cirka 4,5 meter.

I leveransen ingår ett skarvbleck så att du enkelt ska kunna köpa och koppla ihop fler nät. Detta gör det möjligt att utöka det område du vill skärma av.

Elaggregat säljs separat. Rekommenderat är att inte välja ett aggregat som går på batteri eftersom detta riskerar att bli för svagt.