Lovol – smidig traktor för den lilla gården

Lovol – smidig traktor för den lilla gården

Drömmer du också om en liten och smidig gårdstraktor som underlättar arbetsuppgifterna hemma på gården? Du kan sluta leta nu.
Här är traktorerna från Lovol – de små, moderna traktorerna med gott om plats i hytten och god dragkraft. Varje gårdsägares bästa vän.

 

En Lovol-traktor från Kellfri är en praktisk investering. Oavsett om det gäller lättare lantbruk, betesskötsel, väghantering och snöskottning, gräsklippning, djurhållning eller arbete med ved i skogen – är en liten men stark traktor det mest praktiska och flexibla arbetsredskapet du kan tänka dig.

 

Alla våra nätta gårdstraktorer kan utrustas med frontlastare med EURO-fäste och 3-funktionshydrauluttag för ökad flexibilitet och funktionalitet. Många skulle nog till och med säga att en traktor utan frontlastare inte är en komplett gårdstraktor.

 

Du kan självklart även köpa till flera andra tillbehör som gör livet på hemma på gården enklare. A-ram för dragkula till trepunktsfästet, till exempel, underlättar arbetet när du kör med någon form av maskin efter traktorn. Därtill erbjuder Kellfri mängder av praktiska traktortillbehör i form av klippare, pallgafflar, skopor, flishugg – och mycket mycket mer!

 

En Lovol-traktor från Kellfri är dessutom alltid en trygg investering. Vi testkör och servar våra maskiner i Skara på Västgötaslätten, och har dessutom alla tänkbara reservdelar tillgängliga på lager. Allt för att du som kund ska känna dig trygg och bekväm i din affär!


Upptäck fördelarna med våra smidiga Lovol-traktorer
• Anpassade för nordiskt klimat
• Enkla och lättservade
• Hög markfrigång
• Lättillgängliga reglage
• Belysning både fram och bak
• Stora och helglasade rutor och dörrar
• Uppfyller utsläppskraven enligt Stage V-klassificeringen
• Två dubbelverkande hydrauluttag
• Fordonsregistrerade, ECC-certifierade och godkända för körning på allmän väg!


Upptäck alla praktiska användningsområden för en liten traktor till gården!
 

 

Här hittar du hela vårt utbud av smidiga gårdstraktorer, praktiska hjullastare och tillbehör!


Leasa eller dela upp betalningen av din nya traktor
Funderar du på finansieringen? Inga problem. Vi erbjuder delbetalning och företagsleasing på alla våra Lovol-traktorer. Enkelt, smidigt och tryggt – det är Kellfri helt enkelt! 

 

 

NYHET! Det lilla kraftpaketet – Lovol 25 hk

Vår minsta traktor i Lovol-familjen är – precis som de lite kraftigare syskonen på  50 respektive 75 hästkrafter – perfekt för gårdsarbete och mindre skogsbruk, med ett mixat behov av att kunna lyfta och dra tungt.

 

25-hästarstraktorn går att få i fyra olika utföranden: med hytt och frontlastare, med hytt men utan frontlastare, utan hytt men med frontlastare samt utan både hytt och frontlastare.

 

Tyngre tillbehör är heller inga problem, vilket ger Lovol 25 hk en rejäl konkurrensfördel jämfört med konkurrenterna. Här erbjuds en välbyggd traktor med hög kapacitet – men i ett lite mindre format.

 

Läs mer om alla funktioner och fördelar med den lilla Lovol-traktorn på 25 hk

 

40-TBM254 25 hk 1200x900.jpg


Lite större, lite starkare – Lovol 50 hk 

Sveriges mest sålda gårdstraktor. Vad mer behöver egentligen sägas? Kellfri har sedan länge varit marknadsledande i 50 hk-klassen tack vare populariteten hos Lovols traktorer på 50 hk. Den senaste modellen har fått ännu lite högre komfort och bredare användningsområde, vilket gör att den passar ypperligt för en mellanstor gård.

 

Varför inte passa på att tilläggsutrusta traktorn med en DEFA-motorvärmare, som ger skonsamma kallstarter året runt?

 

Läs mer om alla praktiska fördelar med Sverige mest sålda traktor – Lovol 50 hk

 

40-TBM504CF 50 hk 1200x900.jpg


En stor men ändå liten traktor – Lovol 75 hk

Med en maxhastighet på 38 kilometer i timmen och en motorstyrka på hela 75 hk, erbjuder våra största traktormodell en oslagbar kombination av styrka, flexibilitet, ergonomi och – inte minst – säkerhet.

 

Den välutrustade och driftsäkra Lovol-traktorn på hela 75 hästkrafter lär snabbt bli lika populär som de mindre modellerna. Radialdäck ingår som standard – och speciellt framtagna allround-däck från Galaxy Garden Pro finns som tillval för dig som vill kunna köra på gräs och känsliga ytor, men samtidigt behöver kunna ta dig fram på hårdare underlag.

 

Läs mer om alla tekniska specifikationer och användningsområden för Lovol 75 hk.

 

40-TBM754CF 75 hk 1200x900.jpg

 

Är det smidigast med traktor eller hjullastare?
Traktor eller hjullastare? Smaken är som baken. Med rätt utrustning och tillbehör kan en traktor från Lovol absolut – och utan större besvär – sköta klassiska ”hjullastar-uppgifter” på ett mer än fullgott sätt. En liten traktor kan i stort sett bli en liten lastmaskin, helt enkelt.

 

Spana in Kellfris praktiska tillbehör till Lovol-traktorer – exempelvis skopor, pallgafflar och backkamera – som gör att just din traktor även klarar uppgifter som normalt förknippas med lastmaskiner eller en liten hjullastare.