NY

Gårdsharv ATV med justerbart chassi

Gör som många andra! Förbeställ din Gårdsharv ATV redan idag. 

Tillfälligt slut. För leveransdatum, kontakta en säljare på 0511-24250
Art nr
27-GH2UG
6 090 kr

Gårdsharv 1020 mm för ATV med justerbart chassi och drag

• Ställbar höjd på för- och efterharv
• Justerbart drag som passar alla typer av dragfordon
• Två ramar för placering av extra vikt
• Justerbar höjd på hela harven
• Utbytbart drag med draghandske eller sprint/gaffeldrag

Gårdsharven är ett praktiskt redskap som du fäster i din ATV eller fyrhjuling. Gårdsharven snyggar till, planar ut underlaget, rensar bort ogräs och efterharvar i en och samma process. Du får med andra ord en maskin som fyller flera ändamål!

Gårdsharven är som mest praktisk bakom din ATV eller fyrhjuling, men vill du kan du använda vilket dragfordon som helst. Detta tack vare att gårdsharven är utrustad med justerbar höjd på draget samt med gaffeldrag som gör det möjligt att anpassa draget efter fordonet.

Med utbytbara skär och harvpinnar

Gårdsharven rensar ogräs, efterharvar och planar ut underlaget. För- och efterharven har ställbar höjd för att kunna anpassas efter det egna behovet och underlaget. På så sätt är gårdsharven anpassad för en rad olika underlag och material. Du kan anpassa harven ytterligare genom att justera höjden på harvens chassi.

Harven är också försedd med 6 stycken skärblad och 9 st harvpinnar som är monterade i den bakre delen. Harvpinnarna mäter totat 280 mm. Kellfris gårdsharv har också utbytbart drag med draghandske eller sprint/gaffeldrag. Skär och harvpinnar är utbytbara.

Med ramar för placering av extra vikt

Om du ska köra på grövre material som behöver lite tuffare bearbetning är Kellfris gårdsharv försedd med två ramar för placering av viktlådor. Genom att placera vikter på harven har du möjligheten att tynga ner harven och på sätt komma djupare ner i underlaget. Utan vikter bearbetar harven med sin egen vikt på 80 kg. Maximalt får du 160 kg tryck med 80 kg extra vikter. Ramarna för viktlådorna är anpassade för 25 l dunkar/80 kg.

Kellfris gårdsharv är ett redskap med flera funktioner som gör arbetet enklare och levererar ett snyggt resultat! 

Här kan du se en film på vår Gårdsharv ATV vid körning

Starka fördelar med vår Gårdsharv ATV

Teknisk data
Arbetsbredd 1020 mm
L x B x H 1700 x 1130 x 740 mm
Vikt 80 kg

Filmer