ATV & UTV

I Kellfris sortiment finns ATV och UTV från Kawasaki och Loncin. Oavsett om du är ute efter spännande äventyr i terrängen eller behöver ett pålitligt arbetsfordon, har vi precis det du behöver.

Loncin XWolf 700 ATV utmärker sig genom sin imponerande dragkraft, stilrena design och en kraftfull 700cc-motor med Bosch Electronic Fuel Injection (EFI) som minimerar utsläpp och ljudnivå. 

Den individuella bakhjulsupphängningen förbättrar komforten på ojämn terräng, med en bakmonterad dragkrok (50 mm) som har en 7-polig släpvagnskontakt för mångsidig användning. Loncin Xwolf 700 finns i två olika modeller, med och utan ryggstöd för passagerare.

Kawasaki Brute Force är känd för sin höga prestanda i terrängen. Den är byggd för att hantera utmanande terrängförhållanden som leriga stigar, snöiga vägar och steniga leder.

Kawasaki Mule är känd för sin pålitlighet och används ofta som ett arbetsfordon inom jordbruk, lantbruk, trädgårdsskötsel, industriell användning och andra liknande arbetsområden.

Med avancerad fjädring, kraftfulla motorer och robusta chassin är våra Kawasaki ATV och UTV den ultimata följeslagaren för ditt nästa äventyr eller arbetsuppgift. Oavsett om du är en entusiastisk äventyrare, en erfaren jägare eller en yrkesverksam som behöver pålitliga terrängfordon, så har vi en Kawasaki ATV eller UTV som passar dig perfekt. Utforska våra modeller och upptäck funktioner som fyrhjulsdrift, lastkapacitet och ergonomisk design som gör varje resa smidig och bekväm.
 

Läs mer
Rekommenderade
4 produkter
 • NYHET
  {"id":"B-XWOLF700","name":"Loncin XWolf 700","category":"ATV & Tillbehör/Redskap/ATV & UTV","price":"79920"}
 • NYHET
  {"id":"B-XWOLF700L","name":"Loncin XWolf 700 Long","category":"ATV & Tillbehör/Redskap/ATV & UTV","price":"82230"}
 • NYHET
  {"id":"B-KVF750GPFNN","name":"Kawasaki BRUTE FORCE 750 4x4i EPS","category":"ATV & Tillbehör/Redskap/ATV & UTV","price":"99900"}
 • NYHET
  {"id":"B-KAF400PPFNN","name":"Kawasaki Mule SX 4x4","category":"ATV & Tillbehör/Redskap/ATV & UTV","price":"95900"}