Vagnar & tillbehör ATV

Har du en ATV ska du ha en ATV vagn som passar till den, annars får du inte full valuta för ditt smidiga fordon. Med en ATV vagn tar du dig enkelt fram ute i terrängen. Så enkelt att du kanske inte ens tänker på att du har den. Användningsområdena är många. För de flesta som kör ATV är faktiskt vagnen det tillbehör som oftast kommer till användning. Vi har ett stort utbud av gårdsvagnar och flakvagnar i olika storlekar och i olika utföranden i vårt sortiment så du bör kunna hitta en modell som är rätt för just dig.

En ATV vagn ger dig frihet! Du kan ta dig vart du vill på ägorna och ta med dig eller frakta bort sådant som du behöver använda eller flytta på. Du kan till exempel köra matjord dit du behöver den med minsta möjliga ansträngning, flytta stora stubbar till en eldplats eller ta hand om skörden på hösten på ett smidigt sätt. Det här ett redskap som också kan komma väl till pass när något oförutsett händer. Tänk dig att en stor hund eller ett får bryter benet ute i markerna - då kan en ATV vagn rädda situationen.

Med en vagn till ATV klarar du tuffa transporter

En ATV vagn med tipp förenklar arbetslivet och är perfekt om du behöver transportera till exempel grus, sten, foder och saltstenar till ett hägn, kluven ved eller lite grövre avfall från trädgården. Söker du en vagn för ett särskilt ändamål? Som en vattenvagn med en tank? I vårt sortiment har du goda möjligheter att hitta just det.

En ATV vagn med vinsch ger dig flera funktioner i samma redskap. Du kan till exempel vinscha upp en älg eller annat vilt på vagnen om du är jägare och sedan köra hem bytet i lugn och ro. Vi har även transportvagnar med två hjul som är lätta och smidiga men som ändå har plats för en EU-pall och som är stabila nog för att klara ordentligt med last även när du kör ute i terrängen.

En ATV vagn säljes av oss på Kellfri med tydliga uppgifter om mått, vikt och maxlast. Det gör att du lättare hittar vagnen som passar utifrån vad du tänkt använda den till. Använder du din ATV som komplement till en traktor eller använder du den till det mesta? Det påverkar naturligtvis valet av ATV vagn.

Oavsett om du ägnar dig åt vanligt trädgårdsarbete och bara behöver plats för en röjsåg eller om du vill kunna köra upp emot ett och halvt ton timmer off road med din vagn så har vi passande modeller för dig. Flera av vagnarna kan du uppgradera med olika tillbehör så att du får dem anpassade efter just dina möjligheter.

En ATV vagn är billig i förhållande till allt du kan använda den till. De modeller du hittar här hos oss på Kellfri är dessutom gjorda för att hålla riktigt länge. Vi jobbar långsiktigt och vet att det lönar sig att erbjuda kvalitetsprodukter till bra priser.

Filtrera
Shoppingval
Kategori
 1. Vagnar ATV 10 Produkter
 2. Tillbehör till vagnar ATV 4 Produkter
Pris
 1. 0 kr - 10 000 kr 10Produkter
 2. 10 000 kr och över 4Produkter

14 Varor

Per sida
Fallande ordning
 1. Tippvagn ATV 1,5 ton
  Tippvagn ATV 1,5 ton
  17 690 kr Exkl. moms
 2. Vattenvagn ATV
  Vattenvagn ATV
  12 090 kr Exkl. moms
 3. Vattentank 800l
  Vattentank 800l
  5 490 kr Exkl. moms
 4. Vagn för vattentank för ATV/Fyrhjuling
  Vagn för vattentank för ATV/Fyrhjuling
  7 790 kr Exkl. moms
 5. Skotersläde
  Skotersläde
  5 490 kr Exkl. moms
 6. Dolly till ATV
  Dolly till ATV
  1 990 kr Exkl. moms
 7. Transportvagn
  Transportvagn
  7 790 kr Exkl. moms
 8. Tipp- och skogsvagn ATV PRO
  Tipp- och skogsvagn ATV PRO
  13 690 kr Exkl. moms
 9. Förhöjningslämmar till TV15ATV
  Förhöjningslämmar till TV15ATV
  3 690 kr Exkl. moms
 10. Tråghållare till vattenvagn ATV
  Tråghållare till vattenvagn ATV
  725 kr Exkl. moms
 11. Förhöjningsläm till tippvagn ATV 1420 kg
  Förhöjningsläm till tippvagn ATV 1420 kg
  1 490 kr Exkl. moms
 12. Stödben med hjul
  Stödben med hjul
  683 kr Exkl. moms

14 Varor

Per sida
Fallande ordning