Snöblad 2,5 m, bultat SMS/Trimafäste

Frontmonterat snöblad med vändbara kantvingar och bultat Trimafäste.

Läs mer
19 988 kr Inkl. moms
Beställningsvara. För leveransdatum, kontakta oss på 0511-242 50.
-
+
Art. nr 37-SPB250T
Delbetalning:
940 kr/mån i 24 mån (Inkl. moms)
Företagsleasing:
277 kr/mån i 60 mån (Exkl. moms)
Läs mer

Frontmonterat snöblad med vändbara kantvingar och bultat Trimafäste

• Arbetsbredd 200 + 25 + 25 cm

• Arbetshöjd 60 cm

• Vändbara kantvingar för rakt eller kupat blad

• Utbytbart och vändbart slitstål

• Släpskor

Säkra vintervägar med vårt hydrauliska snöblad

Vår hydrauliska snöplog är den ultimata lösningen för att hålla dina vägar och områden fria från snö och is under vintermånaderna. 

Hydrauliskt svängbart frontblad

Frontbladet är hydrauliskt svängbart och utrustat med dubbla avtagbara kantvingar. Denna design är speciellt utformad för att hantera de större snömängderna med lätthet. De dubbla kantvingarna fångar snön och leder den effektivt mot önskad riktning.

Fördelning av kraften med släpskor

För att säkerställa optimal prestanda och skydda snöbladet är det viktigt att använda släpskor. Genom släpskon fördelas kraften neråt, vilket förhindrar att snöbladet gräver ner sig i marken. Speciellt vid temperaturer nära 0 grader är släpskor oumbärliga för att undvika onödig slitage på slitstålet.

Högt snöblad för bättre sikt och säkerhet

Vårt höga diagonalblad är en viktig funktion för att öka säkerheten under snöröjning vid kallt väder. Det höga bladet ger snöplogen en mycket god funktion för att klara de stora massorna. Vid kallt väder som ca – 20 °C dammar inte snön över när bladhöjden är hög, vilket ökar säkerheten då sikten hålls god under arbetet.

Anpassad för ditt behov

Vår snöplog kräver ett dubbelverkande hydrauluttag på traktorn för att fungera smidigt. Den har också en hydraulisk sidoställning med en imponerande rörelseomfattning på +15/-30° och är utrustad med en chockventil för att förhindra oönskade överbelastningar. Snöbladet levereras med två hydraulslangar med ½-tums hane snabbkoppling och ett bultat Trimafäste.

Med vår hydrauliska snöplog är du rustad för att möta de tuffaste vinterförhållandena och hålla dina vägar säkra och framkomliga när snön faller. 

 • NYHET
  {"id":"B-16-7133","name":"Redskapsfäste passande Trima bultbart","category":"Lantbruk/Fästen & adaptrar/Redskapsfäste","price":"990"}

Relaterade produkter

 • NYHET
  {"id":"B-37-SPB250LBM","name":"Snö-Diagonalblad 2,5 m, bultat Lilla BM-fäste","category":"Väg & Snöhantering/Snöblad","price":"15990"}
 • NYHET
  {"id":"B-37-SPB250E","name":"Snö-Diagonalblad 2,5 m, bultat Eurofäste","category":"Väg & Snöhantering/Snöblad","price":"15990"}
 • NYHET
  {"id":"B-37-SPB2503PT","name":"Snö-Diagonalblad 2,5 m, bultat Trepunktsfäste","category":"Väg & Snöhantering/Snöblad","price":"15990"}