Vedtransportör

Hanterar du mycket ved? Då vet du att det kan vara ett tidsödande och obekvämt arbete att bära den kluvna veden dit du vill ha den. Ta istället hand om veden på ett effektivt och tidsbesparande sätt med hjälp av en prisvärd vedtransportör. De vedtransportörer som säljs i vår butik är garanterat driftsäkra, enkla att flytta och hantera och förmånligt prissatta. Motorerna sitter skyddat och vid behov kan vi tillhandahålla reservdelar.

Utan en vedtransportör får du snabbt en hög med ved precis där du klyver den och du måste avbryta för att flytta på klamparna.

Med en vedtransportör kan du jobba i längre pass med att klyva och du får veden precis där du vill att den ska vara. Kanske i en vedsäck som är fäst i ett stativ eller direkt i vedboden.

Välj modell utifrån hur lång transportör du behöver och tänk på att dessa transportörer även kan ha andra användningsområden. Det kan till exempel vara ett bra sätt att transportera tegelpannor eller grönsaker i samband med att du genomför en grovgallring.

Vår vedtransportör med band är byggd för att hålla länge i vårt nordiska klimat. Vi säljer dem med generösa garantivillkor och fri leverans.

Läs mer
Rekommenderade
2 produkter
  • {"id":"b-13-VT250","name":"Vedtransportör 5,0 m","category":"Skog & Ved /Ved- & flishantering /Vedtransportör","price":"8090"}
  • {"id":"b-13-VT275","name":"Vedtransportör 7,5 m","category":"Skog & Ved /Ved- & flishantering /Vedtransportör","price":"9790"}