Skogsvagn 9 ton med kran 7,0 m

Skogsvagn 9 ton med kran 7,0 m. Utskjut och svängbara stöttor.

Kraftigt timmervagn med utskjut och svängbara stöttor

• Frigångshöjd 52 cm
• Hjul 400/60-15,5
• Räckvidd kran med utskjut: 7,0 m
• Lyftkapacitet vid 7,0 m: 250 kg
• Runtomsvängande rotator och ramstyrning är standard
• Griparea 0,21m²

Kellfri skogsvagn och kran är ett kraftigt dimensionerat ekipage med bästa köregenskap och maximal rörlighet. Framtagna av våra konstruktörer för att vara effektiva i skogen utan att göra avkall på säkerheten.

Skyddsgrinden är väldimensionerad för att skydda föraren. All hydraulik och slangdragning är inbyggd eller placerad i ett skyddat läge för att minimera risken för yttre skador.

Mycket fri luft under vagnen för att lätt kunna passera över eventuella hinder och klättringsvänlig boggi. Vagnen har låg tyngdpunkt och hydrauliska stödben som gör att den är stabil vid lastning, lossning och gång. Ramstyrning med en cylinder.

Kranen har bockad lyftarm som ger max lyftkraft i plant markläge. Överliggande lyftcylindrar i skyddat läge. Den invändiga slangdragningen i lyft och vikarm skyddar från yttre skador under körning. 4 stycken vridcylindrar.

Standardutrustad med radiostyrd vinsch, ledad dragögla, stödfot, 2-spakspaket el on/off, hydrauliska stödben, runtomsvängande rotator, rotatorlänk med broms.

När du köper en Kellfri huggarvagn levereras den med olja i systemet, färdigmonterad provkörd och klar. Till skogsvagnen åtgår det ett enkelverkande en retur och ett dubbelverkande hydrauluttag på traktorn.

Skogsvagnen levereras med fyra hydraulslangar ½tums hane snabbkoppling. Vagnen kan extrautrustas med hydraulisk broms.

 

Tillval:
• Hydraulisk broms

 

Vid köp: Lastramp erfordras vid avlastning.

För mer information kontakta våra kunniga säljare.
Den här produkten kräver montering av Kellfris personal. För leveransbesked, kontakta kundtjänst på 0511-242 50.

Lastbil.png  Frakt tillkommer

 

Här kan du se en film på vår huggarvagn SV90/GL70

Läs mer
154 900 kr Exkl. moms
Denna produkt säljs inte online. Kontakta en säljare på 0511-242 50.
Art. nr 21-SV80.600
Delbetalning:
7 287 kr/mån i 24 mån (Exkl. moms)
Företagsleasing:
2 684 kr/mån i 60 mån (Exkl. moms)
Läs mer
  • {"id":"b-21-9425089","name":"Backkamera inkl. monitor och 20 m anslutningskabel","category":"ATV-redskap/Skogsvagnar & tillbehör ATV/Tillbehör","price":"5990"}
  • {"id":"b-21-PH-EPF11","name":"HP filter inkl. indikator","category":"Skog & Ved /Skogsvagnar & tillbehör/Tillbehör till skogsvagnar ","price":"4790"}
  • {"id":"b-21-TS","name":"Timmersax","category":"Skog & Ved /Skogsvagnar & tillbehör/Tillbehör till skogsvagnar /Gripar","price":"690"}
  • {"id":"b-21-WBSR","name":"Wireblock","category":"Skog & Ved /Skogsverktyg & utrustning /Trädfällning ","price":"1990"}