Traktorer

Hos oss på Kellfri hittar du traktorer från Lovol som tillgodoser kraven för mångskiftande arbeten. Oavsett om det gäller arbete på gården, i skogen eller på vägen har vi en traktor som passar för just dina ändamål och förutsättningar.

4wd som standard – och lite till

Våra traktorer är mångsidiga, flexibla och har 4WD som standard som garanterar framkomligheten i terräng med ojämn mark. Med hög markfrigång kör du säkert över mindre stubbar, grenar och annat material som annars skulle skada underredet. I hytten sitter du bekvämt och har full kontroll över din traktor med alla väsentliga reglage lättillgängliga.

Våra traktorer finns i flera storlekar, men som alla klarar av att utföra de flesta arbeten. Alla traktorer kan extrautrustas med frontlastare som möjliggör lyft av till exempel balar, säckar eller annat löst material. Våra traktorer är dessutom fordonsregistrerede, ECC-certifierade och godkända för körning på allmän väg.

Våra traktorer har rejäla hästkrafter, 35 och 50 Hk som ger den kraft som krävs i alla lägen, och trots sina storlekar har de ett lågt marktryck som möjliggör framkomlighet även på känsliga underlag. På så sätt kan du köra på underlag utan att göra någon direkt eller större skada.

Lovol – inte så bara!

Hos oss på Kellfri hittar du Lovol, en av världens främsta tillverkade av traktorer. Förutom 50 000 tillverkade traktorer per år tillverkas även lantbruks- och entreprenadmaskiner som exporteras till mer än 120 länder. Tack vare vår service bakom alla våra fordon, och kontroller genom alla led, kan vi garantera dig en traktor som håller längre.

Läs mer

4 Varor

Per sida
Fallande ordning
 1. Traktor 35 hk 4wd med hytt
  Traktor 35 hk 4wd med hytt
  162 900 kr

  Traktor 35 hk från Lovol med hytt och fyrhjulsdrift.

 2. Traktor 35 hk 4wd med hytt och frontlastare
  Traktor 35 hk 4wd med hytt och frontlastare
  191 900 kr

  Traktor 35 hk med hytt och frontlastare med optimal lyfthöjd och tippvinkel från Lovol.

 3. Traktor 50 hk 4wd med hytt
  Traktor 50 hk 4wd med hytt
  194 900 kr

  Traktor 50 hk 4wd från Lovol med modern hytt. 

 4. Traktor 50 hk 4wd med hytt och frontlastare
  Traktor 50 hk 4wd med hytt och frontlastare
  249 900 kr

  Traktor 50 hk med hytt och frontlastare från Lovol.

4 Varor

Per sida
Fallande ordning