Planeringsskopa 2,2 m, SMS/Trima

PAKETPRIS! Kraftig och slittålig planeringsskopa 2,2 m

Läs mer
13 738 kr (14 988 kr) Inkl. moms
I lager
-
+
Art. nr 26-PLF3T2200
Delbetalning:
646 kr/mån i 24 mån (Inkl. moms)
Företagsleasing:
190 kr/mån i 60 mån (Exkl. moms)
Läs mer

PAKETPRIS!

Vid köp av Planeringsskopa PLF3  ingår en snökrage PLF3SK på köpet (värde 3 290 kr ex. moms).

Gäller vid samtidig leverans av skopa och snökrage.

För att ta del av erbjudandet kontakta en säljare 0511-242 50. Erbjudandet gäller t o m 2024-01-02 eller så länge lagret räcker.

 

Robust planeringsskopa på 2,2 m med fäste för SMS/Trima

• Konstruerad och byggd för hårt arbete

• Låg skoprygg ger bättre översikt från hytten

• Lång botten för att synliggöra skäret

• Runda gavlar för optimal lastning

• Beredd för installation av snökrage

Planeringsskopa med god användarvänlighet som passar alla frontlastare

Vid markplaneringsarbeten, så som justering, planering, lastning och lossning av små som stora ytor och material arbetar denna skopa bäst. Sand, jord eller andra schaktmassor är vanligt förekommande material att arbeta med vid markplanering.

Till konstruktionen är den generellt sett bredare, har en lägre rygg och är något längre än andra skopor. Vilket är idealiskt vid planeringsarbete.

Med hjälp av bredden får man bland annat till en snygg och jämn yta på ett större område direkt. Tack vare den låga bakplåten, den vi kallar ryggen, får man som förare en optimal översikt från hytten, totalhöjden är 513 mm.

Full kontroll och precision över sitt planeringsarbete

Tack vare den tilltagna längden får man även en bra översikt från förarhytten var skopans skär arbetar. På så sett har man full kontroll och precision över sitt planeringsarbete, med hårt och löst material.

Planeringsskopans undersida har slitribbor från rygg till front i stål, vilket generar till en stark konstruktion samt fördel vid planeringsarbeten då ribborna fyller upp ojämnheter. Skopan har även förstärkningar i rygg som gavlar.

Gavlarna är något rundade till formen för att optimera lastning av löst material. Själva ryggen är vinklad i 10° då planeringsarbete och justeringar även sker genom att backa och därmed plana ut ojämnheter med hjälp av det raka bakskäret.

Skopan levereras med fäste som passar SMS/Trima.

Maximera skopans kapacitet och användbarhet och sätt på en snökrage

Med en snökrage får skopan en totalvolym på 1520 liter (utan krage 800 liter). Du monterar enkelt snökragen på din planeringsskopa genom förborrade hål i skopa och krage.  Här kan du läsa mer om Snökrage till planeringsskopa PLF3.

  • NYHET
    {"id":"B-26-PLF3SK","name":"Snökrage till Planeringsskopa PLF3","category":"Lantbruk/Skopa/Planeringsskopa","price":"3290"}