Planeringsskopa 1,8 m, Euro

Kraftig och slittålig planeringsskopa 1,8 m

Robust planeringsskopa på 1,8 m med Eurofäste

• Konstruerad och byggd för hårt arbete

• Låg skoprygg ger bättre översikt från hytten

• Lång botten för att synliggöra skäret

• Runda gavlar för optimal lastning

• Beredd för installation av snökrage

Planeringsskopa med god användarvänlighet som passar alla frontlastare

Vid markplaneringsarbeten, så som justering, planering, lastning och lossning av små som stora ytor och material arbetar denna skopa bäst. Sand, jord eller andra schaktmassor är vanligt förekommande material att arbeta med vid markplanering.

Till konstruktionen är den generellt sett bredare, har en lägre rygg och är något längre än andra skopor. Vilket är idealiskt vid planeringsarbete.

Med hjälp av bredden får man bland annat till en snygg och jämn yta på ett större område direkt. Tack vare den låga bakplåten, den vi kallar ryggen, får man som förare en optimal översikt från hytten, totalhöjden är 513 mm.

Tack vare den tilltagna längden får man även en bra översikt från förarhytten var skopans skär arbetar. På så sett har man full kontroll och precision över sitt planeringsarbete, med hårt och löst material.

Planeringsskopans undersida har slitribbor från rygg till front i stål, vilket generar till en stark konstruktion samt fördel vid planeringsarbeten då ribborna fyller upp ojämnheter. Skopan har även förstärkningar i rygg som gavlar.

Gavlarna är något rundade till formen för att optimera lastning av löst material. Själva ryggen är vinklad i 10° då planeringsarbete och justeringar även sker genom att backa och därmed plana ut ojämnheter med hjälp av det raka bakskäret.

Skopan levereras med Eurofäste.

Läs mer
12 488 kr Inkl. moms
Beställningsvara. För leveransdatum, kontakta oss på 0511-242 50.
-
+
Lägg i varukorgen
Art. nr 26-PLF3E1800
Delbetalning:
587 kr/mån i 24 mån (Inkl. moms)
Läs mer