Häckklippare

Med Kellfris häckklippare får du genast fina häckar och buskar. Kan även användas för att rensa vägrenar från sly och klippa bort utstickande grenar på träd. Vi har häckklippare för både traktorns 3-punkt och för frontlastare med fäste som passar Trima och Euro. Med smidig användning fäster du häckklippen på frontlastare eller via tre-punkt.

Häckklippare från Kellfri hjälper dig att klippa häckar effektivt

Att klippa häckar kan vara en tidskrävande uppgift, särskilt för stora gårdar med långa häckar. Våra häckklippare är utvecklade för att effektivisera denna process, så att du kan spendera mer tid på andra viktiga uppgifter på gården.

Häckklippning med traktor

Våra häckklippare för traktor är designade för att enkelt kunna monteras på traktorns 3-punktssystem. Detta gör det enkelt för dig att ta hand om dina häckar och buskar med utrustning du redan har. Att använda traktorn för häckklippning ökar effektiviteten och minskar arbetsbelastningen.

Fäst din häckklippare på traktorns 3-punkt

3-punktsfästet är en standard inom traktortillbehör, och våra häckklippare utnyttjar detta system för att försäkra enkel montering och demontering. Med denna funktion kan du snabbt växla mellan olika uppgifter utan större avbrott i ditt arbetsflöde.

Häckklippare för frontlastare med Trima & Euro

För de gårdar som föredrar eller endast har tillgång till frontlastare, erbjuder vi häckklippare med fäste som passar till både Trima och Euro-systemen. Detta ger en stor flexibilitet och tillgänglighet för gårdsägare att använda deras befintliga utrustning för häckklippning.

Att hålla gårdens häckar och buskar i toppskick är enklare än någonsin med vårt urval av häckklippare för traktor och frontlastare. Oavsett om du behöver klippa häckar, rensa vägrenar eller ta bort utstickande grenar, har vi lösningarna som gör ditt arbete både snabbare och mer effektivt. Utforska vårt utbud idag och se hur våra häckklippare kan transformera underhållet av din gård.

Läs mer
Rekommenderade
2 produkter
  • NYTT LÄGRE PRIS
    {"id":"B-27-HTFL2E","name":"Häckklipp till frontlastare med bultat Eurofäste","category":"Lantbruk/Traktorredskap/Häckklippare","price":"20990"}
  • NYTT LÄGRE PRIS
    {"id":"B-27-HTFL2T","name":"Häckklipp till frontlastare med bultat Trimafäste","category":"Lantbruk/Traktorredskap/Häckklippare","price":"20990"}