40-TBM254 25 hk 1200x900.jpg

NYHET! Det lilla kraftpaketet – Lovol 25 hk

Vår minsta traktor i Lovol-familjen är – precis som de lite kraftigare syskonen på  50 respektive 75 hästkrafter – perfekt för gårdsarbete och mindre skogsbruk, med ett mixat behov av att kunna lyfta och dra tungt.

 

25-hästarstraktorn går att få i fyra olika utföranden:

• Med hytt och frontlastare

• Med hytt, utan frontlastare

• Utan hytt, med frontlastare

• Utan både hytt och frontlastare

 

Tyngre tillbehör är heller inga problem, vilket ger Lovol 25 hk en rejäl konkurrensfördel jämfört med konkurrenterna. Här erbjuds en välbyggd traktor med hög kapacitet – men i ett lite mindre format.

 

Traktor Lovol 25 hk säljs med eller utan hytt. Jämför våra paket - vad ingår?
Ring en säljare på 0511-242 50 för mer information.

 

  Paket 1 Paket 2 Paket 3 Paket 4 Paket 5 Paket 6 Paket 7 Paket 8
Med hytt x   x   x   x  
Utan hytt   x   x   x   x
Frontlastare x x     x x    
Motorvärmare x x x x        

 

{"id":"B-40-TBM254R.101","name":"Traktor Lovol 25 hk, utan hytt, Stage V","category":"Traktorer & Hjullastare/Traktorer Lovol","price":"129900"}
{"id":"B-40-TBM254C.101","name":"Traktor Lovol 25 hk, Stage V","category":"Traktorer & Hjullastare/Traktorer Lovol","price":"144900"}
{"id":"B-40-TBM254RF.101","name":"Traktor Lovol 25 hk med frontlastare, utan hytt, Stage V","category":"Traktorer & Hjullastare/Traktorer Lovol","price":"169900"}
{"id":"B-40-TBM254CF.101","name":"Traktor Lovol 25 hk med frontlastare, Stage V","category":"Traktorer & Hjullastare/Traktorer Lovol","price":"179900"}

 

40-TBM254 25 hk 1200x900 02.jpg

Vårt senaste tillskott från Lovol

Vårt senaste tillskott från Lovol, en gårdstraktor laddad med 25 hästkrafter, är långt ifrån en klen kompakttraktor. Här erbjuds en tung, rejäl och välbyggd traktor med hög kapacitet – men i ett lite mindre och behändigare format. Perfekt för alla typer av gårdsarbete eller mindre skogsbruk, för dig med ett mixat behov av att kunna lyfta och dra i såväl terräng som på vall.

 

Den 25 hästkrafter starka traktorn breddar och kompletterar Kellfris utbud av praktiska traktorer och gårdsmaskiner ytterligare.

 

Bland standardutrustningen hittar vi två dubbelverkande hydrauluttag, med kraftuttag på 540/1000 rpm, och en fullt synkroniserad 8+8-växellåda.

 

Med en relativt hög egenvikt klarar traktorn av att både lyfta och att dra större vikter, vilket ger Lovol 25 hk en rejäl konkurrensfördel jämfört med ofta lättare och klenare konkurrenter.

Ekonomisk och effektiv Stage V-motor

Laidong KM385 är en trecylindrig vattenkyld dieselmotor som uppfyller utsläppskraven enligt Stage V. Den har en patenterad teknologi för hög effektivitet, med stark motorkraft och låg bränsleförbrukning.

 

Traktorns maxhastighet är drygt 28 km/h och bränsletanken rymmer 26 liter.

God ergonomi – en traktor att trivas i

Från förarplatsen i traktorn är reglagen ergonomiskt placerade. Du sitter dessutom bekvämt på en fjädrande, galonklädd Grammer-stol försedd med säkerhetsbälte.

De hängande pedalerna gör det enklare att kliva i och ur traktorn, och den isolerande mattan ger en lägre ljudnivå på endast 76 dB.

 

Sidospeglarna är fjädrande och infällbara, vilket underlättar vid trånga passager. Både dörrarna och den bakre glasrutan kan ställas i vädringsläge, även under körning, vilket ger behaglig svalka under varma sommardagar.

Välj mellan två- eller fyrhjulsdrift och redskap

Denna traktor är utvecklad för körning och redskapsval anpassade till det skiftande behovet på en mindre gård. Den klarar kort sagt allt från betesputs och kantklippning på sommaren till snöröjning och vägunderhåll under vintern.

 

Under pågående arbete kan du enkelt skifta mellan tvåhjulsdrift och fyrhjulsdrift – 2WD och 4WD – beroende på situation och behov.

Smidig traktor med många användningsområden

Tillsammans med en skogsvagn från Kellfri får du inte bara en hjälpande hand i skogen, utan också ett perfekt ekipage för gallringsarbeten.

 

Lovol 25 hk är fordonsregistrerad, ECC-certifierad och godkänd för körning på allmän väg.

 

40-TBM254 25 hk 1200x900 03.jpg

Upptäck alla fördelar med Lovol 25 hk

• Välj mellan 2WD och 4WD – fyrhjulsdriften ger god dragkraft och framkomlighet, samt bidrar till ett säkert handhavande med frontlastare monterad.

• Två dubbelverkande hydraulikuttag, baktill på traktorn, med 540/1000-kraftuttag.

• Radialdäck från Trelleborg på framhjulen, för bättre dragkraft och bärighet.

• Hög markfrigång.

• Optimerad egenvikt för god drivförmåga och stabilitet vid lastning med frontlastare.

• Fjädrade/infällbara sidospeglar.

• Stabilt och enkelt chassi.

• Snäv vändradie.

 

Njut av komforten i hytten

• Reglerbar värme.

• Enkla och lättmanövrerade reglage.

• Hängande pedaler för enkel i- och urstigning.

• Isolerande matta för en behaglig ljudnivå på endast 76 dB.

• Fjädrad Grammer-stol i galonöverdrag med säkerhetsbälte.

• Uppställningsbara dörrar och glasruta bakåt – dörrarna kan även sättas i vädringsläge vid körning.

 

40-TBM254 25 hk 1200x900 04.jpg

Jobba smart med frontlastare

Om du kompletterar din Lovol-traktor med till en frontlastare med optimal lyfthöjd och tippvinkel, får du ett nästintill komplett arbetsfordon för mängder av tänkbara göromål på gården eller i skogen:

 

• Frontlastaren gör det möjligt att flytta och lyfta exempelvis balar och tunga säckar.

• Praktisk parallellföring justerar för höjdskillnader vid lyft.

• Du styr hela frontlastaren med en hand, med ett så kallat enspaksreglage.

• En tredje hydraulfunktion finns tillgänglig för alla redskap som kräver hydraulik – exempelvis balgrip – och styrs enkelt med en knapp på lastarspaken.

•  Frontlastaren levereras med Euro-fäste.

40-TBM254 25 hk 1200x900 05.jpg

Varför välja en traktor utan hytt?

Att välja en Lovol-traktor utan hytt kan vara ett bra val för vissa användare av olika skäl.

 

För det första kan en traktor utan hytt ha en lägre kostnad jämfört med en med hytt, eftersom hytten är en extra utrustning som kan öka priset.

 

För det andra kan en traktor utan hytt vara lättare att manövrera i trånga utrymmen och på mindre gårdar där man behöver svänga runt hinder.

 

Dessutom kan det vara mer lämpligt för användare som inte behöver arbeta i extrema väderförhållanden eller under längre perioder av tiden, eftersom hytten ger skydd mot regn, vind och solsken. Det är viktigt att notera att valet av traktor med eller utan hytt beror på användarens behov och förhållanden där traktorn kommer att användas.

 

En Lovol-traktor med 25 hästkrafter utan hytt kan vara lämplig för mindre gårdar eller mindre lantbruksarbeten där man inte behöver spendera längre tid i traktorn. En traktor utan hytt kan också vara mer lämpad för användning inomhus, som i ett växthus eller en lada, eftersom den är mindre och lättare att manövrera i trånga utrymmen.

 

Så när man behöver en mindre traktor för mindre gårdar eller för inomhusbruk kan det vara en god idé att välja en Lovol-traktor utan hytt.

 

{"id":"B-40-TBM254R.101","name":"Traktor Lovol 25 hk, utan hytt, Stage V","category":"Traktorer & Hjullastare/Traktorer Lovol","price":"129900"}
{"id":"B-40-TBM254C.101","name":"Traktor Lovol 25 hk, Stage V","category":"Traktorer & Hjullastare/Traktorer Lovol","price":"144900"}
{"id":"B-40-TBM254RF.101","name":"Traktor Lovol 25 hk med frontlastare, utan hytt, Stage V","category":"Traktorer & Hjullastare/Traktorer Lovol","price":"169900"}
{"id":"B-40-TBM254CF.101","name":"Traktor Lovol 25 hk med frontlastare, Stage V","category":"Traktorer & Hjullastare/Traktorer Lovol","price":"179900"}

Testad och provkörd i Skara

Vår monteringsavdelning har lång erfarenhet av branschen och av våra produkter, vilket ger dig en produkt som är fullt genomgången, testad och monterad vid leverans. Vi jobbar snabbt och modernt, med korta ledtider och vi har total kontroll över hela värdekedjan vilket gynnar dig som kund i slutändan både vad gäller pris, kvalité, funktionalitet och leveranstid.

 

När du köper en traktor från oss på Kellfri är den genomgången av oss i Jung utanför Skara. Vi arbetar med en utarbetad checklista där varje funktion på din traktor gås igenom innan den slutligen blir godkänd för leverans. Du kan känna dig trygg med att vi på Kellfri har 70 års erfarenhet av lantbruksmaskiner och servar din traktor med god hand.

 

När du fått hem din traktor hittar du tips på dagligt underhåll av dina maskiner på vår hemsida. Vi har bland annat en teknisk handbok som är gratis att ladda ned för dig som kund, den når du även via vår manualsida. Vi erhåller även guider och artiklar med matnyttig info på hur du kan använda din traktor på gården.

 

Söker du personlig service är du varmt välkommen att slå oss en signal på 0511-242 50.

 

Garantier för ett tryggt traktorägande

När du köper en Lovol-traktor från Kellfri eller någon av våra återförsäljare ingår alltid maskingaranti i 36 månader, eller 2 000 drifttimmar beroende på vilket som inträffar först. Allt för att ditt traktorägande ska vara så smidigt och enkelt som möjligt.

 

kellfri LOVOL warranty logo 36 months design 3 nr 3.pngkellfri LOVOL warranty logo 60 months.png

 

Minimera dina bekymmer med utökad garanti

För extra trygghet kan du dessutom köpa till utökad/förlängd garanti, med skydd i upp till 60 månader – eller 3 000 drifttimmar, beroende på vilket som inträffar först – för dina nya Lovol-traktor.

 

Den utökade/förlängda 60-månadersgarantin kan köpas till för alla våra Lovol-traktorer. Kontakta din närmaste återförsäljare eller ring oss för prisinformation.

Vad täcks av garantin?

Övergripande täcker vår 36 månaders-maskingaranti för Lovol-traktorer de flesta fel på motor- och chassidelar, drivlina samt elektronik : exempelvis motorblock, växellåda, koppling, lager, hydraulik, säkerhetsutrustning samt standarddetaljer i hytten.

 

I den utökade garantin ingår skydd upp till 60 månader. Den utökade garantin omfattar dock ej elektronik.

 

Kom ihåg att serva och underhålla din traktor med originaldelar och i enlighet med instruktionerna i användarmanualen – på så vis kan du vara säker på att din maskingaranti gäller!

 

Garantin täcker självklart också:

• Kvalitetsproblem som härrör från design-, tillverknings- och hantverksfel.

• Skador och fel som uppkommit till följd av felaktig montering och paketering.

• Fel som orsakats av felaktiga komponenter levererade/monterade av Lovol.

 

Generellt täcker våra traktorgarantier inte service- och underhållsdelar, slitkomponenter och gummidetaljer. Se nedan för mer detaljerad genomgång.

 

Våra garantier ersätter inte:

• Maskiner med fel som uppkommit till följd av felaktigt handhavande.

• Maskiner med fel relaterade till reparationer utförda av icke-auktoriserade verkstäder.

• Maskiner med fel som uppkommit till följd av att köparen själv har låtit göra otillåtna ändringar.

• Funktionsstörningar, skador och fel till följd av obehörig modifiering eller felaktig demontering.

• Slitage och funktionsfel orsakade av felaktig användning eller underhåll, samt användning av traktorn för andra uppgifter än de som anges i användarmanualen.

• Skador som beror på normalt slitage, bristfällig service, användarens okunskap eller användning av reservdelar som ej är original.

• Slitdelar och förbrukningsmaterial som exempelvis rutor, slangar, tätningar, oljor, drivmedel, kylarvätska, bromsvätska, drivremmar, batteri, filter, bromsklossar, bromsbackar, bromsskivor, lameller, tryckplatta, glödlampor, säkringar och däck inklusive innerslangar.

• Resekostnader, och andra eventuella kostnader, som uppkommer i samband med åtgärd/arbete som faller under garantin.

• Andra eventuella följdkostnader som uppkommer till följd av skada eller fel på maskinen.