Hundgårdar

Bygg eller bygg ut rastplatsen. Att kunna släppa in sin hund i en hundgård är till stor hjälp medans man temporärt inte själv har möjlighet att rasta eller stimulera sin kompis. En hundgård, även ofta nämnt som rastgård, är ett perfekt ställe för sin hund att sova i, springa runt i, göra sina behov i eller bara njuta av utsikten i. Allt beroende på storlek och ändamål. I en hundgård ska det alltid finnas någon form av tak, som skyddar mot nederbörd. Dessutom ska en liggplats finnas. Denna ska vara upphöjd och inte vara i direkt anslutning till marken.

Vår isolerade hundkoja är perfekt att ha som ett tillhåll för din hund vid regn, blåst eller annat oväder i vårt nordiska klimat.

Våra kompletta hundgårdar finns tillverkade i både gallersektioner och i nätsektioner och är tillverkade av galvaniserade stål för att tåla årets alla väderlekar. Du kan alltid köpa till lösa hundgårdssektioner för att komplettera eller bygga ut din hundgård efter behov. Oavsett om du har en liten hund, stor hund eller flera hundar så finns våra hundgårdar med kringutrustning att köpa online här eller via våra kunniga säljare över telefon.

Vill du ha mer information om vad för lagar och regler som gäller när man ska bygga hundgård eller allmänna råd om djurhållning, besök Jordbruksverket.se.

Läs mer
Rekommenderade
6 produkter
 • {"id":"b-25-HG120LARGE","name":"Hundgård Large, 15+1 sektioner","category":"Djur/Hund/Hundgårdar","price":"12990"}
 • {"id":"b-25-HG120MEDIUM","name":"Hundgård Medium, 11+1 sektioner","category":"Djur/Hund/Hundgårdar","price":"9890"}
 • {"id":"b-25-HG120SMALL","name":"Hundgård Small, 9+1 sektioner","category":"Djur/Hund/Hundgårdar","price":"8290"}
 • KAMPANJ
  {"id":"b-25-HG1202P","name":"Hundgård sektion 1,2 m","category":"Djur/Hund/Hundgårdar","price":"690.00"}
 • KAMPANJ
  {"id":"b-25-HG1202D","name":"Hundgård sektion med dörr 1,2 m","category":"Djur/Hund/Hundgårdar","price":"890.00"}
 • KAMPANJ
  {"id":"b-49-PK0808","name":"Portabel hundhage Nikko","category":"Djur/Hund/Hundgårdar","price":"1180.00"}