Hönsnät

Hos oss på Kellfri hittar du hönsnät som är både galvaniserade och tillverkade i plast. Med ett hönsnät ser du till att hålla dina höns och fjäderfä i en säker miljö som skyddar djuren och ser till att de inte rymmer, samtidigt som du håller hungriga rovdjur som rävar och grävlingar, utanför. Ett hönsnät kan också med fördel användas för att skydda nyplanterade träd, buskar och andra växtligheter.

Du kan också skapa egna inhägnader till ditt hönshus. Bland vårt sortiment finns flera olika varianter samt isolerade hönshus.

Skapa säkra höns- och rastgårdar

Hönsnät är ett mångsidigt tillbehör som kan användas för att bygga rastgårdar och inhägnader så hönsen kan ströva runt bekymmersfritt inom ett avgränsat område. Har du dessutom kycklingar är det extra viktigt att hönsnätet har mindre maskor nedtill så de inte smiter emellan. För detta är vårt fjäderfänät ett passande alternativ.

Komplettera med ett hönsnät

Med ett hönsnät kan du enkelt planera och bygga ut ditt hönshus fritt efter ditt och dina höns behov. Hönsnät kan användas som det är, eller som komplettering till ett befintligt hönshus. I vårt sortiment hittar du fristående hönshus, både isolerade och de utan, som du med hönsnät enkelt kan skapa rastgårdar till. Det är viktigt att hönsen har tillgång till både inom- och utomhus vistelse, varför både hönshus och hönsnät ett perfekt kombination.

Välja rätt hönsnät

I vårt sortiment av hönsnät finner du nät i olika maskstorlekar och material, både enkla hönsnät i galvaniserad ståltråd som klarar vädrets påfrestningar utan att ta skada, och hönsnät i trådnät med tillhörande stabila och väl synliga plastpinnar. Trådnätet är fullt kompatibelt att koppla till ett strömaggregat för ökad säkerhet.

Det är rekommenderat att du bygger en rastgård för höns på ett sätt som håller rovdjur ute, samt på ett sätt så att dina höns och fjäderfä inte kan skada sig. Se också till att nätet alltid är sträckt, då minskar du risken att hönsen smiter under på lösa ställen.

Läs mer
Rekommenderade
3 produkter
  • {"id":"b-47-412204","name":"Fjäderfänät 50 m, 112 cm","category":"Lantbruk/Staket & stängsel/Stängsel","price":"1490"}
  • NYTT LÄGRE PRIS
    {"id":"b-22-501509","name":"Hönsnät 50 m x 1,5 m x 0,9 mm","category":"Redskap för djur & boskapsskötsel/Höns & Fjäderfä/Hönsnät","price":"499"}
  • NYTT LÄGRE PRIS
    {"id":"b-22-501807","name":"Hönsnät 50 m x 1,8 m x 0,7 mm","category":"Lantbruk/Staket & stängsel/Stängsel","price":"699"}