NYTT LÄGRE PRIS

Hönshus AGDA inkl utegård

Vitmålat hönshus i furu med utegård och värprede.

Läs mer
4 363 kr Inkl. moms
I lager
-
+
Art. nr 22-HH006
Delbetalning:
205 kr/mån i 24 mån (Inkl. moms)
Läs mer

Hönshus AGDA med utegård och värprede

Hönshuset AGDA med utegård och värprede är en perfekt bostad för dina höns, där de kan trivas och må bra. Det har en rymlig utegård och ett praktiskt värprede.

Utegården ger hönsen gott om utrymme att sträcka på sina vingar och utforska i en säker och skyddad miljö. De kan njuta av frisk luft, solsken och naturliga omgivningar samtidigt som de skyddas från faror och rovdjur.

Hönshuset är även utrustat med ett praktiskt värprede där hönsen kan lägga sina ägg i lugn och ro. Det är utformat för att efterlikna deras naturliga instinkter och behov, vilket uppmuntrar till en regelbunden och problemfri äggproduktion.

Huset är tillverkat av vitmålad furu och levereras i storleken 1950 x 910 x 1360 mm enligt detaljerade ritningar som kan ses på bilderna.

Några av funktionerna är enkel rengöring genom att dra ut ett fack på gaveln, skjutbara luckor för ingång och till värprede, en bekväm gångbräda för hönsens rörelse och en rymlig utegård för fri rörelse utomhus. Rekommenderas att placera hönshuset på en betongplatta eller annat underlag för att skydda det från fukt.

Hönshuset är tillverkat av vitmålad furu och har ett vattentätt plast- eller gummimaterial på taket. Observera att det inte är isolerat för vinterbruk.

 

Regler hos Jordbruksverket, läs mer här.

Relaterade produkter

  • {"id":"b-22-HHR300","name":"Hönsgård till Hönshus PREMIUM","category":"Redskap för djur & boskapsskötsel/Höns & Fjäderfä/Hönshus & Hönsgård","price":"9990"}
  • OUTLET
    {"id":"b-22-HH300","name":"Hönshus PREMIUM","category":"Redskap för djur & boskapsskötsel/Höns & Fjäderfä/Hönshus & Hönsgård","price":"5900.00"}
  • NYTT LÄGRE PRIS
    {"id":"b-22-HH200","name":"Hönshus MAJA inkl utegård","category":"Redskap för djur & boskapsskötsel/Höns & Fjäderfä/Hönshus & Hönsgård","price":"3290"}
  • NYTT LÄGRE PRIS
    {"id":"b-22-HHR300C","name":"Tak till Hönsgård HHR300","category":"Redskap för djur & boskapsskötsel/Höns & Fjäderfä/Hönshus & Hönsgård","price":"990"}