Vindskydd

Vindnät ser till att dina får har en möjlighet att skydda sig mot vind, men också mot sol och nederbörd. Under sommaren kan det vara extra bra att komplettera hagen med ett vindskydd för dina får.

Vindskydd – Skugga för får

Vindskydd ser till att dina får har tillgång till skugga, samtidigt som det delvis hjälper mot insekter. De dagar när det regnar, snöar eller haglar, skyddar även ett vindnät mot nederbörd. Under blåsiga dagar kan det vara extra skönt för fåren att ta skydd inne i tältet, där det oftast också är lite varmare.

Vi har vindskydd med fotbågegrindar som passar utmärkt för de flesta djur. Vill du ha något för specifikt för just får hittar du vårt vindskydd för får i sortimentet.

Vindnät för får – Stall och bås

Vindnät används i stall och har som syfte att skydda mot vind och drag. Vindnätet kan fästas i de flesta öppningar. Med hjälp av ett vindnät minskar draget samtidigt som det släpper igenom det naturliga ljuset utifrån. Ett vindnät är också bra på det sättet att du slipper öppna och stänga dörrar, fönster och passager lika frekvent för att få in ljus och luft.

Vårt vindnät säljs per meter och du kan därför anpassa det efter just dina behov.

Läs mer
Rekommenderade
8 produkter