Kawasaki MULE SX 4x4

Kraftfull UTV som är perfekt för terrängkörning, nöje och arbete – på din gård såväl som arbetsplats.

Läs mer
119 875 kr Inkl. moms
I lager
-
+
Art. nr KAF400PPFNN
Delbetalning:
5 639 kr/mån i 24 mån (Inkl. moms)
Företagsleasing:
1 662 kr/mån i 60 mån (Exkl. moms)
Läs mer

Kawasaki Mule SX 4x4 är perfekt för att bära last, transportera utrustning och utföra arbetsuppgifter på gården

• Automatisk transmission med remdrift och en Hi-Lo dubbelväxellåda

• Fram- och bakfjädring som ger ökad stabilitet

• Motortyp: Luftkyld, OHV, 4-takts enkel

• Bränsletank på 16 liter

• Design i pickuptruckstil

Kawasaki Mule SX 4x4 - Pålitlig och mångsidig UTV

Kawasaki Mule SX 4x4 är känd för sin pålitlighet och mångsidighet. Denna UTV är idealiska för användning inom jordbruk, lantbruk, trädgårdsskötsel, industri och andra liknande arbetsområden.

Kawasaki Mule är utrustad med en parkeringsbroms som enkelt kan aktiveras med en spak till vänster om förarens säte. Dragning av parkeringsbromsspaken aktiverar en mekanisk intern broms av typen expanderande för de bakre hjulen. Detta ger ökad säkerhet och stabilitet när du parkerar.

Optimal fjädring för stabilitet och komfort

UTVn har optimala inställningar för fram- och bakfjädring. Detta ger ökad stabilitet och förbättrad fjädringsåtgärd, vilket hjälper till att dämpa terrängens ojämnheter och följa marken, underlättar styrningen och ger en skönare körning.

Automatisk transmission med remdrift och en Hi-Lo dubbelväxellåda ger enastående terrängkörningsförmåga. Två hastighetslägen framåt ger flexibilitet vid backkörning med tung last.

Kraftfull motor och robust konstruktion

Mule har en robust konstruktion med en högt hållbar stegram i rörformad stål som är utformad för att erbjuda en perfekt balans mellan styvhet och komfort under körningen. Denna konstruktion är både tålig och pålitlig.

Kawasaki Mule SC 4x4 drivs av en kraftfull 401 cm³, 4-takts, OHV, luftkyld motor som är kompakt, lätt och pålitlig, vilket ger tillräckligt med kraft för att hantera krävande arbetsuppgifter. Med en bränsletank på 16 liter har UTVn ett generöst driftsområde.

Den bilinspirerade instrumentpanelen är utformad för att vara lättillgänglig för föraren och gör det enkelt att hantera alla kontroller.

Rattstången har ett steglöst justeringsområde på cirka 29 grader, vilket ger förarna möjlighet att anpassa dess position och underlätta i- och urstigning.

Tuff design med pickuptruck-stil

Kawasaki Mule har en tuff och robust design som påminner om pickuptruckstil med en fronthuv, grill och strålkastardesign.

Dess kompakta storlek gör den enkel att manövrera, med en total bredd på 1335 mm, längd på 2710 mm, spårvidd på 1055 mm (fram) och 1000 mm (bak), samt ett axelavstånd på 1780 mm.

Med en lastbädd som mäter 1040 x 905 x 245 mm och en lastkapacitet på 181 kg, erbjuder Mule gott om utrymme för lastning och transport av arbetsredskap och material.

Den avtagbara frontluckan ger snabb åtkomst till ett rymligt förvaringsutrymme på 60 liter, vilket är idealiskt för att transportera verktyg och utrustning.

12 månaders fabriksgaranti ingår vid köp av Kawasaki Mule SX 4x4.

 

Det finns flera goda skäl att överväga att köpa en Kawasaki Mule SX 4x4:

1. Pålitlighet: Kawasaki Mule är känd för sin pålitlighet och är byggd för att klara tuffa arbetsförhållanden. Du kan lita på att den fungerar när du behöver den som mest.

2. Mångsidighet: Den här UTV:n är mångsidig och passar perfekt för en mängd olika arbetsuppgifter inom jordbruk, lantbruk, industri och andra liknande områden. Den kan bära last, transportera utrustning och vara en tillförlitlig arbetspartner.

3. Säkerhet: Med funktioner som en enkelaktiverad parkeringsbroms och stabil fjädring för ökad stabilitet och komfort, prioriterar Kawasaki Mule säkerheten för både föraren och lasten.

4. Terrängkapacitet: Utrustad med 4WD och en automatisk transmission med Hi-Lo dubbelväxellåda, är Mule SX 4x4 redo att klara av terrängkörning och backkörning med tung last. Den presterar utmärkt i varierande terrängförhållanden.

5. Kraftfull prestanda: Med en kraftfull motor och en bränsletank som ger gott om driftsområde, levererar Mule tillräckligt med kraft för att hantera krävande arbetsuppgifter.

6. Robust konstruktion: Den robusta konstruktionen med en hög hållbar stegram i rörformad stål ger en perfekt balans mellan styvhet och komfort. Den är byggd för att hålla och klara av tuffa arbetsförhållanden.

7. Användarvänlighet: Mule har en användarvänlig instrumentpanel, justerbar rattstång och en kompakt storlek som gör den enkel att manövrera.

8. Tuff design: Med en design som påminner om pickuptruck-stil och en avtagbar frontlucka för enkel åtkomst till förvaringsutrymmet, har Mule en tuff och praktisk design.

  • {"id":"B-215047","name":"Symtec värmehandtag till ATV, 2 zon","category":"ATV & Tillbehör/Redskap/ATV & UTV/Tillbehör till ATV & UTV ","price":"1996"}
  • {"id":"b-27-ATVUL","name":"Lastkorgar till ATV","category":"ATV & Tillbehör/Redskap/Tillbehör till ATV-redskap","price":"1990"}

Relaterade produkter

  • NYHET
    {"id":"B-KVF750GPFNN","name":"Kawasaki BRUTE FORCE 750 4x4i EPS","category":"ATV & Tillbehör/Redskap/ATV & UTV","price":"99900"}