Loncin UWolf 700 UTV

Kraftfull, komfortabel UTV med tak, dörrar, elektronisk insprutning, EPS och fyrhjulsdrift. Registreringsavgift ingår (värde 3 200 kr exkl. moms).

Läs mer
139 900 kr Inkl. moms
Beställningsvara. För leveransdatum, kontakta oss på 0511-242 50.
-
+
Art. nr 42-LX700U
Delbetalning:
6 581 kr/mån i 24 mån (Inkl. moms)
Företagsleasing:
1 940 kr/mån i 60 mån (Exkl. moms)
Läs mer

Läs mer om våra modeller av XWolf by Loncin här

Loncin UWolf 700 UTV är ett mångsidigt arbetsfordon som är idealiskt för dagliga resor, transporter på gårdar och byggarbetsplatser

• Elektronisk insprutning med låga emissioner och låg ljudnivå

• Individuell bakvagnsupphängning med justerbara fjärdring, ökar komforten vid körning på ojämnt underlag

• EPS - Elektrisk styrservo. Gör din UWolf lättmanövrerad.

• Frontmonterad vinsch, dragvikt 2500lbs

• Aluminiumfälgar

• Registrerad för 2 personer

Med sin höga utrustningsnivå och kraftfulla motorprestanda, 686 cc 4-taktsmotor med Bosch EFI direktinsprutning, erbjuder denna UTV både låg bränsleförbrukning och uppfyller de senaste miljökraven enligt EURO 5. Det stora 32Ah-batteriet garanterar en smidig start varje dag, året runt.

UWolf 700 UTV är ett säkert och pålitligt val för professionell användning, tack vare sin imponerande dragkraft på 600 kg och kraftfulla motor. De greppvänliga däcken med grov slitbana gör denna UTV till en idealisk arbetskollega för mindre jordbruk, skogsbruk, hästgårdar eller för transporter till fritidshus. Fordonet klarar en mängd uppgifter, från persontransporter till snöröjning och skogsarbete, samt utkörning av foder och arbetsmaterial. UWolf700 UTV är ofta ett mer miljövänligt och smidigare alternativ jämfört med större maskiner som traktorer eller hjullastare.

Loncin UWolf 700 UTV erbjuder 100% fyrhjulsdrift

Loncin UWolf 700 UTV erbjuder 100% fyrhjulsdrift, vilket ger dig möjligheten att välja mellan bakhjulsdrift eller äkta kontinuerlig fyrhjulsdrift. Vid behov kan du även spärra differentialen på framaxeln med en knapptryckning. Den rymliga och lättillgängliga kupén med kvartsdörrar skyddar mot stänk och gör på- och avstigning smidig. Flaket är rymligt och har en tippfunktion, vilket gör det perfekt för transport av foder eller arbetsmaterial.

Loncin UWolf 700 UTV med EPS elektrisk servostyrning

Som standard är UWolf 700 UTV utrustad med tak, vindruta, elektrisk vinsch fram, 50 mm dragkula med 7-poligt uttag och en imponerande dragvikt på 600 kg för bromsat släp, samt Bluetooth-högtalare.

Förutom dessa funktioner har UWolf 700 2S även EPS elektrisk servostyrning, säkerhetsbälten, vindruta fram, tak, dörrar, vätskekylning och extra oljekylare, samt stötfångare fram. Modellen har individuell hjulupphängning med justerbara fjädrar. Den stora, tydliga digitala färgdisplayen ger information om bränslenivå, temperatur, varvtal och eventuella felkoder. Displayen visar också körsträcka och driftstimmar.

UTV:n levereras med en frontmonterad vinsch som har en dragvikt på 2500lbs.

Loncin UWolf är flexibel och anpassningsbar

UWolf 700 UTV är byggd för att möta behoven hos olika användare. För hästgårdar är den idealisk för att dra ridbaneharvar och slaghackar, medan den på mindre gårdar kan användas för att ploga snö eller transportera ved. I skogsbruket kommer dess förmåga att dra tunga laster och köra på ojämna stigar till sin rätt, och för fritidshusägare erbjuder den en pålitlig lösning för att transportera material eller dra upp båtar.

Lonicn UWolf 700 UTV erbjuder säkerhet och komfort

Säkerhet och komfort är prioriterade i designen av UWolf 700 UTV. Den rymliga kupén och justerbara sätena gör långa arbetspass bekväma, medan de robusta dörrarna och säkerhetsbältena ger extra trygghet. Den förbättrade servostyrningen (EPS) gör manövreringen lätt och exakt, även i de mest utmanande terrängerna.

Ekonomi och miljö

Med sin låga bränsleförbrukning och uppfyllande av EURO 5-miljökraven är UWolf 700 UTV inte bara kraftfull utan också ekonomisk och miljövänlig. Detta gör den till ett hållbart val för den moderna användaren som vill minska sitt ekologiska fotavtryck utan att kompromissa med prestanda.

Loncin UWolf 700 UTV är det perfekta valet för dem som söker ett kraftfullt, pålitligt och mångsidigt arbetsfordon till ett konkurrenskraftigt pris. Med sina omfattande funktioner och robusta konstruktion är denna UTV redo att underlätta och förbättra ditt dagliga arbete i alla miljöer.

Loncin UWolf 700 UTV är godkänd för väg- och terrängkörning

Modellen är som standard registrerad som Traktor B och är godkänd för körning både på allmänna vägar och terräng där det är tillåtet. Registrerad för två personer. Kräver B-körkort.

Priset inkluderar registreringsavgift (värde 3 200 kr exkl. moms).

Färgvariationer kan förekomma.

Läs mer om våra modeller av XWolf by Loncin här

 

Loncin grundades 1993 och är idag en av världens största motortillverkare. Företaget producerar årligen 2,5 miljoner motorcyklar, 3 miljoner motorer och 150 000 terränghjulingar. Deras toppmoderna fabrik och avancerade teknik säkerställer hög kvalitet, vilket gör Loncin till ett säkert och pålitligt val för kräsna användare som söker det bästa utan att betala extra för ett märke. 

Relaterade produkter

  • {"id":"B-42-XWOLF550","name":"Loncin XWolf 550 Kort Svart/Camo","category":"ATV & Tillbehör/Redskap/ATV & UTV","price":"59920"}
  • {"id":"B-42-XWOLF550L","name":"Loncin XWolf 550L ATV","category":"ATV & Tillbehör/Redskap/ATV & UTV","price":"63920"}
  • {"id":"B-42-XWOLF700","name":"Loncin XWolf 700 kort","category":"ATV & Tillbehör/Redskap/ATV & UTV","price":"75920"}
  • {"id":"B-42-XWOLF700L","name":"Loncin XWolf 700 lång","category":"ATV & Tillbehör/Redskap/ATV & UTV","price":"79920"}