Grästrimmer på hjul

Smidig och ergonomisk grästrimmer på hjul, som hjälper dig att hålla rent på de ställen du inte kommer åt med gräsklipparen.

Läs mer
4 988 kr Inkl. moms
I lager
-
+
Art. nr 27-FT351
Delbetalning:
235 kr/mån i 24 mån (Inkl. moms)
Läs mer

Få fina resultat snabbt med hjälp av en stark trimmer på hjul

• Lättmanövrerad tack vare stora hjul

• Justerbar klipphöjd 38 – 76 mm

• Euro 5-motor

• Bensindriven, en-cylindrig 4-takt

• Klippbredd 546 mm

En uppskattad hjälpreda på många gårdar

En grästrimmer på hjul som hjälper dig att hålla rent på de ställen du inte kommer åt med gräsklipparen. Ett välkomnande redskap hos många gårdar, stall och entreprenader inom fastighetsunderhållning, trädgård och park.

Trimma längs hus, under elstängsel och staket, bredvid och runt stolpar och träd. Listan på områden där sly och annan oönskad vegetation växer kan göras lång. Kellfris grästrimmer som har höga och smala hjul möjliggör körning även i lite tuffare miljöer då hjulen parerar ojämnheter på ett smidigt sätt.

Ergonomi 

Grästrimmer på hjul är en unik kombination av gräsklippare och trimmer. Till skillnad från en vanlig höftburen trimmer så är denna trimmer på hjul mycket snällare mot rygg och diskar. Den är även starkare än de allra flesta höftburna trimmers på marknaden.

Användning

Klipphöjden går enkelt justera för att kunna anpassa efter just din terräng. Trimmern körs via handtaget där bland annat koppling och säkerhetsbygel sitter. Säkerhetsbygeln, även kallad dödmansgrepp, måste vara nedtryckt för att grästrimmern ska kunna köras. Detta ur säkerhetssynpunkt. Med en klippbredd på 546 mm som täcks av ett sidoskydd så gör den rent på grönytorna effektivt, ergonomiskt och på ett säkert sätt.

Se filmen där en av våra tidigare modeller visar hur grästrimmern arbetar på ett effektivt sätt på flera områden. Den modell som visas här har uppdaterats med prestandaförbättringar med exempelvis steg 5-motor.

Trimmertråden byts enkelt ut genom att fästa genom en bygel. Följ alltid säkerhetsinformationen och instruktionsmanualen, samt använd med sunt förnuft. Då kommer ni att få många års trevlig användning av grästrimmern.

Relaterade produkter

  • NYTT LÄGRE PRIS
    {"id":"B-27-EK351","name":"Kantskärare på hjul","category":"Trädgård/Trädgårdsmaskiner","price":"3990"}