Slåtterbalk till Multimaskin

Slåtterbalk till Multimaskin med arbetsbredd 97 cm.

Delbetalning: 230 kr/mån i 24 mån Exkl. moms
Läs mer
I lager
Art nr
27-MMSB
4 990 kr

Spara tid och bespara dig besvär med en bra slåtterbalk!

Med en slåtterbalk till multimaskin tar du på ett enkelt sätt hand om till exempel gräs som vuxit sig allt för högt för en vanlig gräsklippare. En slåtterbalk är även perfekt för dig som har ängar eller övervuxna ytterområden att slå. Den klarar även kvistar och lite kraftigare sly och marken under den behöver inte vara jämn som en gräsmatta. Den är perfekt för ytor som du kanske bara behöver klippa en gång om året. Användningsområdena är många och såväl villaägare som jordbrukare kan ha stor nytta av en slåtterbalk. En slåtterbalk är också ett bra alternativ till en traktordragen slåttermaskin om du vill kunna slå ditt eget hö till hästar eller andra djur, så länge det inte handlar om stora arealer.

En slåtterbalk räknas faktiskt som ett handredskap rent formellt och det ger den ett brett användningsområde även för dig som behöver ta hand om ett kulturlandskap eller till och med ett naturreservat. Det är mer som att slå med lie än att fara fram med en jordbruksmaskin.

Man kan likna en slåtterbalk vid både en lie och en slags grovgräsklippare. Den gör jobbet galant där du annars kanske skulle få kämpa med en röjsåg eller riskera att köra slut på en vanlig gräsklippare. Med en slåtterbalk kommer du dessutom åt där det skulle bli för klumpigt och för tungt för underlaget att använda en traktor till arbetet. Äntligen kan du ta tag i det där projektet som du kanske dragit dig för i brist på lämpliga redskap.

Hos oss på Kellfri får du en slåtterbalk till ett mycket bra pris om du ser till kvalitén och hållbarheten. Vi vill ha dig som återkommande kund och erbjuder alltid god köptrygghet med garanti när du köper en slåtterbalk.


Teknisk data
Arbetsbredd 970 mm
Klipphöjd 20 - 60 mm
L x B x H 970 x 520 x 580 mm
Vikt 30 kg
Vi har hittat andra produkter som vi tror att du gillar!