Markarmering plastmatta

Markförstärkning av upptrampade utsläpp och hagar.

Läs mer
49 kr Inkl. moms
I lager
-
+
Art. nr 28-333340AM

Använd markarmeringsmattor och slipp leriga och upptrampade in- och utsläpp!

• L x B x H 33 x 33 x 4 cm

• Lastkapacitet 250 till 350 ton per m²

• Tillverkad av återvunnen polypropen

• Markförstärkning av upptrampade utsläpp och hagar

Markarmeringsmattornas användningsområde

Markarmeringsmattor används för att förstärka och stötta mark som har tendens att bli upptrampad och lerig, eller på platser där marken utsätts för extra mycket tryck. Mattorna kan användas vid till exempel in- och utsläpp i hagar eller vid foderhäckar.

Fyll markarmeringen för bättre resultat

Mattorna placeras i marken och kan fyllas med jord, grus eller sand för att stabilisera och jämna ut underlaget. På så sätt får du en jämnare markyta där lera inte riskerar att trampas upp i samma utsträckning som på en plats utan markarmering.

Mattorna har ett brett användningsområde och kan användas både i anslutning till gångar och som underlag vid foderhäckar, där marken tenderar att bli ordentligt nedtrampad.

Kellfris markarmeringsmattor – Testade och utvärderade i praktiken

Kellfris markarmeringsmattor var den första produkten att testas i det pågående projektet ”Testgårdar”, där Kellfri skickar ut valda produkter för test och utvärdering. En av testgårdarna har haft möjligheten att testa Kellfris mattor i anslutning till sina hästars foderplats:

"För oss har denna produkt fungerat långt över förväntan. Efter en månad var det fortfarande ett hårt underlag vid markarmeringsmattorna för hästarna att stå på, och har inte verkat flyttat på sig. Vi lade lika mycket grus på de andra två utfodringshäckarna som har samma underlag, där försvann gruset ner i leran efter cirka fem dagar."

Markarmeringsmattorna är tillverkade av återvunnen polypropen, och mattornas struktur gör att regnvatten och annan fukt enkelt dräneras. Mattan är flexibel och funkar lika bra för dina djur och din gård, som till exempel din garageuppfart.

För en kvadratmeter går det åt 9 st mattor. 

Relaterade produkter

  • {"id":"b-28-20050010R","name":"Stallmatta 5 m","category":"Utgångna produkter","price":"5490"}
  • {"id":"b-28-10010016P","name":"Stallmatta","category":"Lantbruk/Grindsystem & stallinredning/Stallinredning","price":"420"}
  • NYTT SÄNKT PRIS
    {"id":"b-28-333340AM-30","name":"Markarmering plastmatta 30-pack","category":"Redskap för djur & boskapsskötsel/Hästutrustning & tillbehör/Utrustning för hästhage","price":"899"}