Saltspridare & Sandspridare ATV

En sandspridare för ATV är A och O för god halkbekämpning. Det förebygger både personskador och produktionsbortfall och är inget du ska slarva med. Du behöver inte särskilt avancerad utrustning för att lyckas med detta utan det räcker väldigt långt med en standardmodell sandspridare eller saltspridare för ATV. Vi har även modeller som du kan köra med en traktor eller bil. Om du behöver sanda trottoarer eller lite smalare gångvägar kan en handdriven spridare vara ett alternativ. Alla är tillverkade i vädertåligt material och har en robust konstruktion för längsta möjliga livslängd.

En sandspridare för ATV säljes med reglage som gör att du alltid kan kontrollera spridningsmängden med en enkel manöver och anpassa den efter de behov du har. Bedöm hur stora arealer du kommer att behöva sanda eller salta och välj en modell som har rätt storlek på behållaren utifrån ditt behov. I vårt sortiment hittar du även tillbehör och reservdelar för sandspridare för ATV. Vi har lång erfarenhet av produkter i detta segment och ett utbud av salt- och sandspridare för ATV där såväl villaägare som jordbrukare har alla förutsättningar att hitta rätt modell.

En saltspridare för ATV säljes med funktioner som gör att den även passar som gödningsspridare. Vi talar alltså om ett flexibelt redskap med flera användningsområden.

Filtrera
Shoppingval
Pris
 1. 0 kr - 10 000 kr 3Produkter
 2. 10 000 kr och över 1Produkt

4 Varor

Per sida
Fallande ordning
 1. Sandspridare 1,0 m, ATV
  Sandspridare 1,0 m, ATV
  7 790 kr Exkl. moms
 2. Sandspridare 1,35 m, bogserad
  Sandspridare 1,35 m, bogserad
  14 690 kr Exkl. moms
 3. Salt- och gödningsspridare 40 kg ATV
  Salt- och gödningsspridare 40 kg ATV
  1 790 kr Exkl. moms
 4. Salt- och gödningsspridare 160 kg ATV
  Salt- och gödningsspridare 160 kg ATV
  5 890 kr Exkl. moms

4 Varor

Per sida
Fallande ordning