Loncin XWolf 550L ATV

Kraftfull, komfortabel ATV med elektronisk insprutning, EPS, fyrhjulsdrift och ryggstöd för passagerare. Registreringsavgift ingår (värde 3 200 kr exkl. moms).

Läs mer
79 900 kr Inkl. moms
Beställningsvara. För leveransdatum, kontakta oss på 0511-242 50.
-
+
Art. nr 42-XWOLF550L
Delbetalning:
3 759 kr/mån i 24 mån (Inkl. moms)
Företagsleasing:
1 108 kr/mån i 60 mån (Exkl. moms)
Läs mer

Läs mer om våra modeller av XWolf by Loncin här

Loncin ATV XWolf 550L är designad för hög komfort och bekväm körupplevelse

• Elektronisk insprutning med låga emissioner och låg ljudnivå

• Individuell bakvagnsupphängning, ökar komforten vid körning på ojämnt underlag

• EPS - Elektrisk styrservo. Gör din Xwolf lättmanövrerad.

• Frontmonterad vinsch, dragvikt 2500lbs

• Aluminiumfälgar

• Avtagbart ryggstöd för passagerare

Tidningen ATV Quad har testat XWolf 700L, läs testet här.

Loncin XWolf 550L ATV erbjuder mängder av fördelar för dig som ägare och förare

XWolf 550L ATV utmärker sig med sin stilrena och moderna design samt den kraftfulla 686 cc-motorn med Bosch Electronic Fuel Injection (EFI), som uppfyller de senaste miljökraven enligt EURO 5. Kombinerat med CVT-variator och våtkoppling, samt ett välbyggt chassi och en av marknadens högsta dragvikter, är XWolf 550L ATV en pålitlig arbetskollega som klarar alla uppgifter utan onödiga påfrestningar för dig eller din ATV.

Oavsett terräng erbjuder XWolf 550L ATV, med sin individuella hjulupphängning och justerbara olja/gasfjädring, en komfortabel och säker körning även med tunga lass.

XWolf 550L ATV är utrustad med dragkrok (50 mm kula) och en 7-polig koppling med en imponerande dragvikt på 620 kg. Som standard är alla XWolf ATV-modeller utrustade med servostyrning (EPS) och en av marknadens bästa svängradier, vilket gör att du kan manövrera smidigt och bekvämt både i terräng och på väg.

ATV:n levereras med en frontmonterad vinsch som har en dragvikt på 2500lbs.

Loncin WXolf 550L med fyrhjulsdrift och differentialspärr

Kraftöverföringen är smidig tack vare det steglösa CVT-systemet (Continuously Variable Transmission). Loncin XWolf 550L ATV erbjuder både 2-hjulsdrift och 4-hjulsdrift med en enkel knapptryckning för att växla mellan 2WD/4WD. Dessutom finns en i- och urkopplingsbar diffspärr på framaxeln, vilket möjliggör anpassning till olika terrängförhållanden. Med diffspärren låses framaxeln för jämn drift på båda framhjulen och förhindrar att ett hjul spinner vid halt underlag eller i snö.

Då kraften från motorn överförs till variatorn via en våtkoppling, elimineras problemen med svårigheten att byta växel under belastning och risken för att bränna variatorremmen är praktiskt taget helt borta.

Växellådan är fint avstämd med fem olika växellägen (L-H-N-R), vilket gör det enkelt att anpassa sig till varierande underlag och arbetsuppgifter. Lågväxeln är perfekt för plogning, körning med tungt lastat släp eller kärra, eller vid körning i terräng.

Med funktioner som diffspärr och olika växellägen blir Loncin XWolf 550L ATV mångsidig och användbar för alla ändamål såsom off-road-körning, arbete och fritidsaktiviteter.

Loncin WXolf 550L har funktionell design och utrustning

ATV:ns karakteristiska LED-ljus och integrerade blinkers ger den en modern och iögonfallande framtoning. Den har även praktiska funktioner som frontmonterad vinsch med en dragvikt på 2500lbs, dragkrok med en imponerande dragkraft på 620 kg, digital färgdisplay, förvaringsutrymme för verktyg och kraftiga lastrack både fram och bak.

Den stora, tydliga digitala färgdisplayen ger information om bränslenivå, temperatur, varvtal och eventuella felkoder. Displayen visar också körsträcka och driftstimmar. Loncin XWolf 550L ATV har en imponerande markfrigång på 280 mm, vilket gör den kapabel att bemästra nästan alla terrängtyper.

XWolf 550L ATV erbjuder stor användbarhet och mångsidighet för många uppgifter på gården eller i skogen. Skivbromsar på alla hjul och en bekväm sadel ger en säker och njutbar körupplevelse. Sadeln är lätt att plocka bort för underhåll av batteriet som sitter under sadeln.

XWolf 550L är en utmärkt maskin för hästgården, den lilla gården och fritidshuset. Den klarar utan problem alla uppgifter som att dra vedvagn, ploga, köra ridbaneharv och slaghack. Den är också perfekt för att dra upp ekan och ta med familjen på utflykter.

Avtagbart ryggstöd för säker terrängkörning och ökad komfort

XWolf 550L ATV är utrustad med ett avtagbart ryggstöd för passagerare. Ryggstödet ger passageraren stadigt stöd och minskar risken för att tappa balansen vid ojämn terräng eller vid acceleration och bromsning. Genom att erbjuda stöd för ryggen minskar ryggstödet belastningen på passagerarens ryggmuskler och gör resan bekvämare. Handtagen på ryggstödet ger passageraren något att hålla i, vilket ökar känslan av kontroll och säkerhet under färden. Genom att hålla i handtagen kan passageraren också hjälpa till att balansera och fördela vikten, vilket är särskilt viktigt vid körning över ojämn terräng.

Loncin XWolf 550L ATV är godkänd för väg- och terrängkörning

Modellen är som standard registrerad som Traktor B och är godkänd för körning både på allmänna vägar och terräng där det är tillåtet. Kräver B-körkort. 

Priset inkluderar registreringsavgift (värde 3 200 kr exkl. moms).

Loncin XWolf 550L ATV kombinerar kraft, prestanda och stil i en enda imponerande maskin.

Produkten på bilden kan vara extrautrustad. Färgvariationer kan förekomma.

Läs mer om våra modeller av XWolf by Loncin här

 

Loncin grundades 1993 och är idag en av världens största motortillverkare. Företaget producerar årligen 2,5 miljoner motorcyklar, 3 miljoner motorer och 150 000 terränghjulingar. Deras toppmoderna fabrik och avancerade teknik säkerställer hög kvalitet, vilket gör Loncin till ett säkert och pålitligt val för kräsna användare som söker det bästa utan att betala extra för ett märke. 

 • {"id":"B-42-ATVVFB","name":"Vinsch fäste bak","category":"ATV & Tillbehör/Redskap/ATV & UTV/Tillbehör till ATV & UTV ","price":"1352"}
 • {"id":"B-215047","name":"Symtec värmehandtag till ATV, 2 zon","category":"ATV & Tillbehör/Redskap/ATV & UTV/Tillbehör till ATV & UTV ","price":"1996"}
 • {"id":"b-27-ATVUL","name":"Lastkorgar till ATV","category":"ATV & Tillbehör/Redskap/Tillbehör till ATV-redskap","price":"1990"}
 • {"id":"B-R42-85-650","name":"ATV-Pro Vinsch RTS 3500 Stålvajer Fjärrstyrning","category":"ATV & Tillbehör/Redskap/ATV & UTV/Tillbehör till ATV & UTV ","price":"2425"}
 • {"id":"B-42-ATVHPLP","name":"Bukplåt Plast lång modell","category":"ATV & Tillbehör/Redskap/ATV & UTV/Tillbehör till ATV & UTV ","price":"5192"}
 • {"id":"B-R42-8020","name":"ATV-Pro 8020 Packlåda Bak Deluxe","category":"ATV & Tillbehör/Redskap/ATV & UTV/Tillbehör till ATV & UTV ","price":"2245"}
 • {"id":"B-42-ATVHPL","name":"Bukplåt Aluminium lång modell","category":"ATV & Tillbehör/Redskap/ATV & UTV/Tillbehör till ATV & UTV ","price":"5592"}
 • {"id":"B-R60-1226210","name":"Starta Motorolja MC-X 10w-40","category":"Reservdelar","price":"93.75"}

Relaterade produkter

 • {"id":"B-42-XWOLF550","name":"Loncin XWolf 550 Kort Svart/Camo","category":"ATV & Tillbehör/Redskap/ATV & UTV","price":"59920"}
 • {"id":"B-42-XWOLF700","name":"Loncin XWolf 700 kort","category":"ATV & Tillbehör/Redskap/ATV & UTV","price":"75920"}
 • {"id":"B-42-LX700U","name":"Loncin UWolf 700 UTV","category":"ATV & Tillbehör/Redskap/ATV & UTV","price":"111920"}
 • {"id":"B-42-XWOLF700L","name":"Loncin XWolf 700 lång","category":"ATV & Tillbehör/Redskap/ATV & UTV","price":"79920"}