KAMPANJ! ATV LONCIN + SKOGSVAGN ATV

Loncin XWolf 700 lång

KAMPANJ! ATV LONCIN + SKOGSVAGN ATV! Kraftfull, komfortabel ATV med elektronisk insprutning, EPS, fyrhjulsdrift och ryggstöd för passagerare.

Läs mer
99 900 kr Inkl. moms
Beställningsvara. För leveransdatum, kontakta oss på 0511-242 50.
-
+
Art. nr 42-XWOLF700L
Delbetalning:
4 699 kr/mån i 24 mån (Inkl. moms)
Företagsleasing:
1 385 kr/mån i 60 mån (Exkl. moms)
Läs mer

KAMPANJ! ATV LONCIN + SKOGSVAGN ATV!

Vid köp av 1 st ATV Loncin XWOLF700 Kort eller XWOLF700L Lång får du 10 000 kr ex. moms i rabatt när du köper 1 st Skogsvagn ATV 2 ton, paket 3 SV20.900. Läs mer om Skogsvagn ATV 2 ton, Paket 3 här.

Rabatten läggs till direkt på din order i kassan. Gäller vid samtidigt köp och leverans.

Erbjudandet gäller t o m 2024-02-26 eller så länge lagret räcker.

 

Loncin ATV XWolf 700L med frontmonterad vinsch och ryggstöd för passagerare

• Elektronisk insprutning med låga emissioner och låg ljudnivå.

• Individuell bakvagnsupphängning. Ökar komforten vid körning på ojämnt underlag.

• EPS - Elektrisk styrservo. Gör din Xwolf lättmanövrerad.

• Frontmonterad vinsch, dragvikt 1360 kg

• Aluminiumfälgar

• Med ryggstöd för passagerare

Loncin XWolf 700L ATV utmärker sig genom sin imponerande dragkraft, stilrena design och en kraftfull 700cc-motor med Bosch Electronic Fuel Injection (EFI) som minimerar utsläpp och ljudnivå. 

Den individuella bakhjulsupphängningen förbättrar komforten på ojämn terräng, med en bakmonterad dragkrok (50 mm) som har en 7-polig släpvagnskontakt för mångsidig användning.

Med funktioner som EPS (Electric Power Steering) och justerbara stötdämpare erbjuder XWolf 700L en bekväm körupplevelse och förbättrad styrning. Detta gör det mer lättmanövrerat och bekvämt att köra under olika förhållanden.

ATV:n levereras med en frontmonterad vinsch som har en dragvikt på 1360 kg. En vinsch på ATV:n gör det möjligt att dra tunga laster, redskap eller andra föremål utan att behöva använda sig av en ytterligare maskin.

Fyrhjulsdrift och differentialspärr

Kraftöverföringen är smidig tack vare det steglösa CVT-systemet (Continuously Variable Transmission). XWolf 700L erbjuder både 2-hjulsdrift och 4-hjulsdrift med en enkel knapptryckning för att växla mellan 2WD/4WD. Dessutom finns en in- och urkopplingsbar diffspärr på framaxeln, vilket möjliggör anpassning till olika terrängförhållanden. Med diffspärren låses framaxeln för jämn drift på båda bakhjulen och förhindrar att ett hjul spinner vid halt underlag eller i snö.

Växellådan är fint avstämd med fem olika växellägen (L-H-N-R), vilket gör det enkelt att anpassa sig till varierande underlag och arbetsuppgifter. Lågväxeln är perfekt för plogning, körning med tungt lastat släp eller kärra, eller vid körning i terräng.

Med funktioner som diffspärr och olika växellägen blir XWolf 700L mångsidig och användbar för alla ändamål såsom off-road-körning, arbete och fritidsaktiviteter.

Funktionell design och utrustning

ATV:ns karakteristiska LED-ljusen och integrerade blinkers ger den en modern och iögonfallande framtoning. Den har även praktiska funktioner som frontmonterad vinsch med en dragvikt på 1360 kg, dragkrok med 7-polskontakt med en imponerande dragkraft på 800 kg, digital färgdisplay, förvaringsutrymme för verktyg och kraftiga lastrack både fram och bak.

Den stora, tydliga digitala färgdisplayen ger information om bränslenivå, temperatur, varvtal och eventuella felkoder. Displayen visar också körsträcka och driftstimmar. XWolf 700L har en imponerande markfrigång på 280 mm, vilket gör den kapabel att bemästra nästan alla terrängtyper.

XWolf 700L erbjuder stor användbarhet och mångsidighet för många uppgifter på gården eller i skogen. Skivbromsar på alla hjul och en bekväm sadel ger en säker och njutbar körupplevelse. Sadeln är lätt att plocka bort för underhåll av batteriet som sitter under sadeln.

Avtagbart ryggstöd för säker terrängkörning och ökad komfort

XWolf 700L är utrustad med ett avtagbart ryggstöd för passagerare. Ryggstödet hjälper passageraren att sitta stadigt och minska risken för att tappa balansen under ojämn terräng eller vid acceleration och bromsning. Genom att erbjuda stöd för ryggen hjälper ryggstödet till att minska belastningen på passagerarens ryggmuskler och gör resan mer bekväm. Handtagen på ryggstödet ger passageraren något att hålla i, vilket ökar känslan av kontroll och säkerhet under färden. Genom att hålla i handtagen kan passageraren också hjälpa till att balansera och distribuera vikten, vilket är särskilt viktigt vid körning över ojämn terräng. 

Godkänd för väg- och terrängkörning

Modellen är som standard registrerad som Traktor B och är godkänd för körning både på allmänna vägar och terräng där det är tillåtet. Kräver B-körkort.

Loncin XWolf 700L ATV kombinerar kraft, prestanda och stil i en enda imponerande maskin.