Planeringsskopa PRO 1,8 m, Euro

Kraftig och slittålig planeringsskopa 1,8 m med slitytor i Hardox®-material.

Läs mer
14 863 kr Inkl. moms
I lager
-
+
Art. nr 26-PLF2E1800
Delbetalning:
699 kr/mån i 24 mån (Inkl. moms)
Företagsleasing:
206 kr/mån i 60 mån (Exkl. moms)
Läs mer

Hardox pro 120x120.png

Robust planeringsskopa 1,8 m, med god användarvänlighet, Eurofäste

• Konstruerad och byggd för hårt arbete
• Låg skoprygg ger bättre översikt från hytten
• Lång botten för att synliggöra skäret
• Runda gavlar för optimal lastning
• Slitytor i Hardox®-material

Planeringsskopa som passar alla frontlastare

Vid markplaneringsarbeten, så som justering, planering, lastning och lossning av små som stora ytor och material arbetar denna skopa bäst. Sand, jord eller andra schaktmassor är vanligt förekommande material att arbeta med vid markplanering.

Till konstruktionen är den generellt sett bredare, har en lägre rygg och är något längre än andra skopor. Vilket är idealiskt vid planeringsarbete.

Med hjälp av bredden får man bland annat till en snygg och jämn yta på ett större område direkt. Tack vare den låga bakplåten, den vi kallar ryggen, får man som förare en optimal översikt från hytten, totalhöjden är 514 mm.

Och till sist, tack vare den tilltagna längden får man en bra översikt från förarhytten var skopans skär arbetar. På så sett har man full kontroll och precision över sitt planeringsarbete, med hårt och löst material.

Slitytor i Hardox®-material

Planeringsskopans undersida har slitribbor 100 x 6 mm från rygg till front i Hardox®-material, vilket generar till en stark konstruktion samt fördel vid planeringsarbeten då ribborna fyller upp ojämnheter. Skopan har även förstärkningar i rygg som gavlar.

Hardox® Slitplåt är världens främsta slitstål. Hardox är hårt tvärs igenom, från ytan ner till kärnan, och ger längre livslängd och högre produktivitet i de mest utmanande miljöer.

Gavlarna är något rundade till formen för att optimera lastning av löst material. Själva ryggen är rak då planeringsarbete och justeringar även sker genom att backa och därmed plana ut ojämnheter med hjälp av den raka bakplåten.

Planeringsskopans skär, slitribbor och överkant på sidoplåten är även tillverkad i det hårda Hardox-materialet med ett djup på 150 mm och 16 mm i tjocklek. Skäret har en grov svetsyta på 5 mm.

Skopans botten samt sidor är tillverkade S355 stål.