NYTT LÄGRE PRIS

Stött-kitt till Skogsvagn ATV, 4 st runda stöttor med fäste

Vridbara stöttor till Skogsvagn ATV, 4 st runda stöttor med fäste.

Läs mer
1 238 kr Inkl. moms
Beställningsvara. För leveransdatum, kontakta oss på 0511-242 50.
-
+
Art. nr 23-TV07ST4
Delbetalning:
58 kr/mån i 24 mån (Inkl. moms)
Läs mer

Vridbara stöttor till Skogsvagn ATV – Utöka lastkapaciteten och smidigheten på din tippvagn!

Stöttornas runda form minskar risken att du ska fastna i något. Stöttorna är även vridbara vilket gör att du enkelt kan ta dig fram i skogen utan att skada vagnen eller planterade träd.

När du behöver extra stöd åt din last är detta stött-kit den perfekta utrustningen. Stöttorna är ett komplett tillbehör till våra skogsvagnar för ATV och används vid tillfällen då du behöver lasta mer material på höjden och på bredden.

Inte nog med det, stött-kitet låter dig också lasta längre material, som t ex stockar. Kitet gör din vagn till ett mer mångsidigt redskap och utökar också lastkapaciteten, så att du kan dra nytta av vagnen inom flera områden.

Det mest funktionella med stöttorna är att alla enkelt kan fällas ner för att enklare kunna lasta av på och av. Stöttorna är också enkla att hålla ordning på då de fästs i en länk.

Stöttorna placeras enkelt i de tillhörande fästen på sidorna av vagnen och låses fast med tillhörande fästen.

Relaterade produkter

  • NYTT LÄGRE PRIS
    {"id":"b-23-TV07FB","name":"Förlängd bakläm till skogsvagn TV07PRO","category":"ATV & Tillbehör/Redskap/Tillbehör till ATV-redskap","price":"499"}
  • NYTT LÄGRE PRIS
    {"id":"B-23-TV07FL2PRO","name":"Förhöjningsläm till tippvagn ATV TV07PRO","category":"ATV & Tillbehör/Redskap/Vagnar & tillbehör ATV/Tillbehör","price":"1290"}