Kawasaki Brute Force 750 4x4i EPS

Kawasaki Brute Force 750 med V-Twin-motor och optimerad CVT-transmission.

Läs mer
124 875 kr Inkl. moms
I lager
-
+
Art. nr KVF750GPFNN
Delbetalning:
5 874 kr/mån i 24 mån (Inkl. moms)
Företagsleasing:
1 731 kr/mån i 60 mån (Exkl. moms)
Läs mer

Kawasaki ATV Brute Force 750 är designad för terrängkörning av hög kvalitet

• Terrängkapacitet i toppklass

• Kraftfull V-Twin-motor

• Hjul i gjuten aluminium

• Avancerad servostyrning

• Optimerad CVT-transmission

Kraftfull terrängprestanda

Kawasaki ATV Brute Force 750 4x4i EPS, är utformad för att ta sig igenom tuff terräng med lätthet. Dess fyrhjulsdriftssystem ger överlägsen dragkraft och stabilitet, vilket gör den perfekt för att utforska svåra terrängförhållanden som leriga stigar, snötäckta vägar och steniga leder.

Kawasaki's unika helt täckta system för bakbroms med flera skivor håller leran borta och bromskraften kvar.  Systemet är mycket kompakt och väl skyddat mot stenar och trädstammar.

Den multifunktionella instrumentpanelen inkluderar hastighetsmätare, odometer, tripräknare, bränslemätare, temperaturmätare, klocka och timräknare, samt indikatorer för neutralläge, backväxel, 2WD/4WD, remslitage och oljelarm.

Den kompakta CVT använder en remkoppling som möjliggör en mindre och lättare design jämfört med en centrifugalkoppling. Inställningarna ger optimerade hastighetsövergångsegenskaper, vilket ökar kontrollen vid låg hastighet.

Kawasakti Brute Force 750 4x4i levereras som standard med sexkantiga hjul i gjuten aluminium, vilket förbättrar dess snygga utseende och minskar fjädringsvikten.

Avancerad servostyrning (EPS)

Kawasakis högkvalitativa servostyrning (EPS) erbjuder både förbättrad hantering och ökad komfort. När du vrider handtaget skickas en signal till EPS ECU, vilket startar assistansen. Den elektroniska servostyrningen är inte bara hastighetsvariabel, den fungerar även som ett dämpningssystem som minskar styrpåverkan vid ojämn terräng.

Brute Force 750:s muskulösa V-Twin-motor med bränsleinsprutning producerar imponerande 37,3 kW (51 hk) vid 6 750 varv per minut och 58,1 Nm vid 4 750 varv per minut, vilket ger tillräckligt med kraft för att dra full nytta av den förbättrade chassit.

Brute Force 750 4x4i är en riktig arbetsmaskin och erbjuder en imponerande lastkapacitet på 120 kg samt, tack vare sin robusta ram och kraftfulla motor, en imponerande dragkapacitet på 567 kg.

Dubbelarmsfjädringen fram och bak säkerställer utmärkt terrängföljsamhet och komfort, särskilt vid låga och medelhöga hastigheter. Fjädringsinställningarna bidrar till en stabil känsla i kurvor. Konstruerad för att hantera ojämn terräng.

Säker körning, miljöhänsyn, underhåll och utbildning

För att hålla din Kawasaki ATV i toppskick är regelbunden service och underhåll avgörande. Det är viktigt att följa tillverkarens rekommendationer för oljebyten, filterbyten och allmän inspektion. Kontrollera även däcken, bromsarna och drivlinan regelbundet för att säkerställa säkerheten och prestandan.

Innan du ger dig ut på din Kawasaki ATV-äventyr, se till att ha rätt säkerhetsutrustning. Det inkluderar alltid att bära en godkänd hjälm, skyddskläder, handskar och stövlar. Ögonskydd är också viktigt för att skydda ögonen från smuts och skräp som kan flyga upp under körningen.

Att förstå rätt körteknik är avgörande för att hantera din ATV säkert. Lär dig att balansera och fördela vikten korrekt, särskilt vid körning i branta backar eller på ojämn terräng. Använd rätt hastighet för förhållandena och var alltid uppmärksam på din omgivning.

När du kör din Kawasaki ATV i naturen, tänk på miljön. Respektera privata markägares rättigheter och följ regler för off-road-körning. Plocka upp skräp och lämna inga spår efter dig. Bevara naturen för kommande generationer.

När du lastar din ATV eller använder den för att dra tunga föremål, se till att du har rätt utrustning och att du inte överbelastar fordonet. Följ rekommenderade viktbegränsningar och använd rätt släp om du behöver dra något.

Om du är ny inom ATV-körning eller vill förbättra dina färdigheter, kan det vara bra att ta en utbildningskurs. Det finns många professionella instruktörer som kan hjälpa dig att lära dig säker och effektiv körningsteknik.

Genom att följa dessa riktlinjer och ta hänsyn till säkerhet och underhåll kan du njuta av din Kawasaki ATV till fullo samtidigt som du håller dig och andra säkra under dina äventyr i naturen.

24 månaders fabriksgaranti ingår vid köp av Kawasaki Brute Force 750 4x4i EPS.

 

Det finns flera skäl till varför man skulle överväga att köpa en Kawasaki Brute Force 750:

1. Kraftfull prestanda: Med sin 750cc V-Twin-motor ger den tillräckligt med kraft för att hantera olika terrängförhållanden och krävande arbetsuppgifter.

2. Fyrhjulsdrift: Brute Force 750 har ett avancerat fyrhjulsdriftssystem som ger överlägsen dragkraft och stabilitet, vilket är perfekt för terrängkörning och arbete.

3. Robust konstruktion: Dess robusta ram och komponenter är byggda för att klara tuffa utmaningar och tuffa förhållanden.

4. Snygg design: Med sina sexkantiga hjul i gjuten aluminium och modern design ger Brute Force 750 en snygg och imponerande utseende.

5. Mångsidighet: Den har en imponerande last- och dragkapacitet, vilket gör den till en mångsidig maskin för arbete och fritid.

6. Säkerhet och komfort: Funktioner som elektronisk servostyrning och kraftfulla bromssystem bidrar till både säkerhet och komfort under körning.

7. Digital instrumentpanel: Den digitala instrumentpanelen ger användbara uppgifter om hastighet, bränsle och mer för en bättre köreupplevelse.

  • {"id":"B-215047","name":"Symtec värmehandtag till ATV, 2 zon","category":"ATV & Tillbehör/Redskap/ATV & UTV/Tillbehör till ATV & UTV ","price":"1996"}
  • {"id":"b-27-ATVUL","name":"Lastkorgar till ATV","category":"ATV & Tillbehör/Redskap/Tillbehör till ATV-redskap","price":"1990"}

Relaterade produkter

  • NYHET
    {"id":"B-KAF400PPFNN","name":"Kawasaki Mule SX 4x4","category":"ATV & Tillbehör/Redskap/ATV & UTV","price":"95900"}