ALLT DU VILL VETA OM HÄSTÄGANDE

Kellfri förlänger samarbetet med Jens Fredricson, som är en av Sveriges mest spännande häst- och ridsportprofiler.

Jens är landslagsryttare och som till vardags även jobbar som stallmästare och hopplärare på både Flyinge och Strömsholm. OS-ryttaren Jens har vunnit många mästerskap, bland annat ett Grand Prix i Norge och kom två på oATG Riders League Grand Prix. I framtiden satsar han på sin dröm att få rida OS tillsammans med sin lillebror Peder Fredricson.

Med många års erfarenheter av bland annat hästhållning, hoppning och gårdsliv, delar nu Jens med sig av sina tankar och tips till alla hästintresserade.

Kellfri kommer tillsammans med Jens Fredricson under den närmaste tiden visa flera matnyttiga videoavsnitt där Jens ger tips och råd om hur man lyckas som hästägare.

– Jag vill genom samarbetet hjälpa fler hästintresserade att få min syn på hur man kan starta upp en egen anläggning och ta hand om sina hästar på bästa sätt. Tillsammans med Kellfri, som leverantör av prisvärda produkter, vill jag förmedla min kompetens om hur man på ett bra och enkelt sätt kan nå sina drömmar, säger Jens Fredricson.

– Jag vill genom samarbetet hjälpa fler hästintresserade att få min syn på hur man kan starta upp en egen anläggning och ta hand om sina hästar på bästa sätt.


Häng med till Jens nya hästgård i Löberöd där både värdefull information och inspiration utlovas till dig som har eller vill skaffa häst!

Avsnitt nr 1

Här i avsnitt nr 1 berättar Jens om varför traktorn är gårdens hjärta. Vad gör man med en traktor på en hästgård? Varför putsar man gräset i hagen? Många frågor kommer besvaras i filmen!