Sommarkollegor

Nu söker vi sommarkollegor. Ta chansen och bli en del av vårt härliga gäng!

Ordermottagare

Som ordermottagare svarar du på inkommande telefonsamtal och mail. Jobbet innefattar även mycket rådgivning för att guida kund till rätt produkt. Viss administration på hemsidan kan också förekomma. Sommaren är vår högsäsong så det är viktigt att du som söker tjänsten är stresstålig, lösningsorienterad och framförallt sätter kunden i fokus.

Placering på vårt huvudkontor i Skara. Vid frågor om tjänsten och inlämning av ansökan kontakta Lars Persson, ansok@kellfri.se. Skriv i ämnesraden vilken tjänst det gäller. Intervjuer sker löpande, skicka därför gärna in din ansökan snarast.

Service/Teknisk rådgivning

Som teknisk rådgivare jobbar du med telefon som främsta arbetsredskap. Teknisk rådgivning till kunder som köpt våra maskiner. Sommaren är vår högsäsong så det är viktigt att du som söker tjänsten är stresstålig, lösningsorienterad och framförallt sätter kunden i fokus. Intresse och förståelse för maskiner och teknik krävs.

Placering på vårt huvudkontor i Skara. Vid frågor om tjänsten och inlämning av ansökan kontakta Lars Persson, ansok@kellfri.se. Skriv i ämnesraden vilken tjänst det gäller. Intervjuer sker löpande, skicka därför gärna in din ansökan snarast.

Lagerarbetare

Som lagerarbetare packar och plockar du produkter ut till slutkund. Tjänsten innefattar även mycket lastning och lossning av produkter. Då sommaren är vår högsäsong så är det viktigt att du är stresstålig, lösningsorienterad och framförallt sätter kunden i fokus. Jobbet innefattar mycket truckkörning så truckvana är meriterande, truckkort är ett krav.

Placering på vårt centrallager i Jung. Vid frågor om tjänsten och inlämning av ansökan kontakta Mats Carlson, ansok@kellfri.se. Skriv i ämnesraden vilken tjänst det gäller. Intervjuer sker löpande, skicka därför gärna in din ansökan snarast.

Montörer

Tjänsten innefattar montering av våra större produkter som huggarvagnar, vedprocessorer, dumpers, tippvagnar, leveransservice av traktorer etc. Erfarenhet av tidigare verkstadsarbete är ett krav och kunskap inom el och hydraulik är en merit. Jobbet innefattar mycket truckkörning så truckvana är meriterande, truckkort är ett krav.

Placering på vårt huvudkontor i Skara. Vid frågor om tjänsten och inlämning av ansökan kontakta Fredrik Sandin, ansok@kellfri.se. Skriv i ämnesraden vilken tjänst det gäller. Intervjuer sker löpande, skicka därför gärna in din ansökan snarast.

Genom att du ansöker till ett jobb via vår webbsida accepterar du Kellfri ABs personuppgiftspolicy enligt GDPR.

Välkommen med din ansökan!