Sommarkollegor

Nu söker vi sommarkollegor. Ta chansen och bli en del av vårt härliga gäng!

Ordermottagare
Som ordermottagare svarar du på inkommande telefonsamtal, mail och även via chatten på hemsidan. Jobbet innefattar även mycket rådgivning för att guida kund till rätt produkt. Viss administration på hemsidan kan också förekomma. Sommaren är vår högsäsong så det är viktigt att du som söker tjänsten är stresstålig, lösningsorienterad och framförallt sätter kunden i fokus.

Placering på vårt huvudkontor i Skara. Vid frågor om tjänsten och inlämning av ansökan kontakta Joakim Stensson, joakim.stensson@kellfri.se. Intervjuer sker löpande, skicka därför gärna in din ansökan snarast.

Service/Teknisk rådgivning
Som servicepersonal jobbar du med telefon som främsta arbetsredskap. Teknisk rådgivning till kunder som köpt våra maskiner. Sommaren är vår högsäsong så det är viktigt att du som söker tjänsten är stresstålig, lösningsorienterad och framförallt sätter kunden i fokus. Intresse och förståelse för maskiner och teknik krävs.

Placering på vårt huvudkontor i Skara. Vid frågor om tjänsten och inlämning av ansökan kontakta Joakim Stensson, joakim.stensson@kellfri.se. Intervjuer sker löpande, skicka därför gärna in din ansökan snarast.

Lagerarbetare
Som lagerarbetare packar och plockar du produkter ut till slutkund. Tjänsten innefattar även mycket lastning och lossning av produkter. Då sommaren är vår högsäsong så är det viktigt att du är stresstålig, lösningsorienterad och framförallt sätter kunden i fokus. Jobbet innefattar mycket truckkörning så truckvana är meriterande, truckkort är ett krav.

Placering på vårt centrallager i Jung. Vid frågor om tjänsten kontakt och inlämning av ansökan Mats Carlson, mats.carlson@kellfri.se. Intervjuer sker löpande, skicka därför gärna in din ansökan snarast.

Montörer
Tjänsten innefattar montering av våra större produkter som huggarvagnar, vedprocessorer, dumpers, tippvagnar, leveransservice av traktorer etc. Erfarenhet av tidigare verkstadsarbete är ett krav och kunskap inom el och hydraulik är en merit. Jobbet innefattar mycket truckkörning så truckvana är meriterande, truckkort är ett krav.

Placering på vårt huvudkontor i Skara. Vid frågor om tjänsten kontakta och inlämning av ansökan Johnny Johansson, johnny.johansson@kellfri.se. Intervjuer sker löpande, skicka därför gärna in din ansökan snarast.

Genom att du ansöker till ett jobb via vår webbsida accepterar du Kellfri ABs personuppgiftspolicy enligt GDPR.

Välkommen med din ansökan!