Snökedja EasyUse Traktor 5,7 mm

Passar till däckdimension: 540/65 -28, 555/70 -25

Delbetalning: 288 kr/mån i 24 mån Exkl. moms
Läs mer
I lager
Art nr
43-EO5406528
6 248 kr

Snökedja EasyUse Traktor passar till däckdimension: 540/65 -28, 555/70 -25

Kedja framtagen till dig som kör mer på väg, till exempel vid snöröjning.

Låg vikt och god passform. Enkel att montera och demontera så du bara behöver använda kedjan när det väl behövs. När den inte behövs förvaras den enkelt i hytten.

Tillverkad i 15Mn3 material. Härdad och anlöpta. 7 mm kedjan kommer med en extra sektion för att säkerställa passform oavsett däcktillverkare.

Säljes parvis.

Passar till däckdimension: 540/65 -28, 555/70 -25

Teknisk data
Däckdimension 540/65 -28, 555/70 -25
Kedjelänk 5,7 mm
Vikt 54

Fyrhjulsdriven traktor med stor kapacitet och många nyheter

• 4WD ger god dragkraft och framkomlighet samt säkert handhavande med lastare monterad • Fram/back skiftas enkelt med en spak vid ratten • 8 växlar framåt/bakåt gör det enkelt att anpassa arbetsfarten • Två dubbelverkande hydrauluttag och en fri retur ger kapacitet att manövrera de flesta tillbehör • 540/1000 kraftuttag ger dig fler möjligheter när du ska välja redskap Den uppdaterade traktorn från Foton uppfyller de mindre gårdarnas och deltidlant-brukarens behov, liksom behoven för specialväxtodlare och djurägare. Den passar för diverse arbeten, klippa beten, skrapa snö och om du extrautrustar den med frontlastare och redskap kan du även göra lyftjobb och flytta t ex balar. Traktorn är fordonregistrerad och ECC-certifierad och godkänd för att köra på allmän väg. Traktorn har en bra utrustningsnivå som standard, det tillsammans med prestandan ger dig en perfekt gårds- eller skogstraktor. Hög markfri gång, ren och slät undersida och fyrhjulsdriften gör att du tar dig fram i terräng med stubbar och ojämnheter utan att fastna. Den här traktorn tillsammans med vår 6-tons skogsvagn blir ett perfekt ekipage för gallringsarbeten. Se film här. BILD BILD BILD BILD

Traktorn har en bra utrustningsnivå som standard:

• Hytt med stora glasytor för bästa sikt • Plant golv och hängande pedaler - för enkel i- och urstigning • Manöverspakarna samlade till höger - ger ett enkelt handhavande • TRELLEBORG-däck fram för bättre dragkraft och bättre bärighet med lastare • Motorvärmare - för skonsammare kallstart • Radio och värme i hytten för hög komfort • Lättåtkomligt tanklock för enkel påfyllning av bränsle BILD 540/1000 varvs kraftuttag – ger dig större valfrihet vid val av olika redskap och ger lägre bränsleförbrukning BILD Två dubbelverkande hydrauluttag och en fri retur ger kapacitet att manövrera de flesta tillbehör BILD Roterande varningslyse på taket, krav när ekipaget är över 3 meter brett, på vägen, snöskottning eller dikesklippning. BILD Motorvärmare - för skonsammare kallstart BILD Kategori 1 på trepunkten BILD jordbruksdrag för tillkoppling av vagnar BILD belysningskontakt för vagnsbelysningen BILD Avgasrör och ljuddämpare placerat vid fönsterstolpen, stör inte sikten. BILD Breda TRELLEBORG-däck både fram och bak. BILD Breda däck, slät undersida och fyrhjulsdriften gör att du tar dig fram i terräng med stubbar och ojämnheter utan att fastna, I motorrummet sitter alla vitala delar lättåtkomligt, inga specialverktyg krävs när du ska serva din traktor, det enda du behöver göra är att bara byta olja, filter och smörja. Tanklocket sitter placerat så du tankar enkelt och snabbt från marken.

Hytten

Hytten rymmer en fullvuxen person och har stora glasytor som ger dig bästa sikt åt alla hål. Arbetsbelysning framåt och bakåt som gör att du får god sikt även när det är dunkel belysning eller när du gör redskapsbyte när det är mörkt ute. Bred dörröppning, plant golv och hängande pedaler för enkel i- och urstigning. Vindrutetorkare på fram- och bakrutan och värme i hytten gör arbetet behagligt även vid snö och kyla. Radio och högtalare ingår också som standard. Hydraulspakar samt grupp- och 1-4-växelspaken som är placerade på höger sida om förarstolen, samt fram/back-spaken placerad till vänster om ratten ger en behaglig arbetsplats. Ergonomiskt utformad, fjädrande sits gör att ryggen inte tar stryk när du kör på ojämna underlag. Säkerhetsbälte för säkerhets skull. BILDER

Extrautrusta din traktor med frontlastare så får du ännu mer användning för din traktor.

En rejäl frontlastare med optimal lyfthöjd och tippvinkel. Parallellföring som justerar för höjden vid lyft och gör att du håller redskapet i ett konstant vinkel. Bra sikt både när frontlastaren är upp- och nedfälld. 3:e hydraulfunktion, för alla redskap som kräver hydraulik t ex balgripar. Enspaksreglage, med en hand styr du hela frontlastaren. Den tredje funktionen, den som öppnar och stänger balgripen, styr du med separat spak. Frontlastaren är fabriksmonterad och säljs vid samtidigt köp av Traktor 25 hk. BILD Redskapsram med EURO-fäste, manuellt redskapslås. Vi har ett stort sortiment av lastaredskap för alla typer av arbeten. I sortimentet finns bl a balgripar, skopor och pallgafflar. Se mer här. Ring någon av våra säljare på 0511-242 50 om du behöver ytterligare presentation av traktorn och Kellfris stora utbud av tillbehör såsom lastare, vagnar och andra redskap som gör ditt brukande enklare, trevligare och effektivare.

Service

I Skara har vi vårt reservdelslager, härifrån försörjer vi hela Skandinavien med reserv- och slitdelar. Genom vårt serviceteam får du tillgång till kunnig och erfaren personal. Vi är här för dig och kan svara på frågor och ge dig den support du behöver. Ring oss på 0511-242 50, helgfria vardagar 08.00 - 17.00. Foton-traktorn är idag en av de största aktörerna inom segmentet ”mindre traktorer” i Sverige och vi har hittills sålt mer än 1000 st genom åren. Vid köp: Lastramp erfordras vid avlastning.
Filmer