Vision och affärsidé

Vår vision är ”att förenkla vardagen för er som bor på landsbygd”. Vår affärsidé går ut på att erbjuda ett brett sortiment av maskiner, redskap och tillbehör utan att det krävs en långsiktig planering att investera i. På det sättet kan så många som möjligt förenkla sin vardag och samtidigt investera i sin livsstil.

Vi erbjuder er prisvärd kvalitet och för att kunna göra det arbetar vi hårt med att optimera hela vår värdekedja. Vi bygger upp långvariga relationer med leverantörer och tillverkar stora volymer samt automatisera tillverkningsprocesser. Dessutom sträcker sig vår vision bortom lantbruk. Lantbruk är en livsstil och vi vill skapa en enklare vardag för dig genom att ge dig möjlighet att investera i just din livsstil.

Hållbar tillväxt - Investeringar för framtiden

KELLFRI visionen är basen i vår tillväxt. Vi vill göra KELLFRI tillgängligt för dig, så att du som är boende på landsbygd kan förenkla din vardag. Vi återinvesterar merparten av våra vinster i produktutveckling och hållbarhetslösningar samt genom att hela tiden se till att det är hos oss du gör ditt bästa köp genom väl genomarbetade produkter efter marknadens behov, hög servicegrad och eftermarknad. Allt till priset av ett - vilket lönar sig i längden.

Idag är vi 60 st medarbetare och omsätter över 200 mkr.

Trygghet

I vår moderna och fullt utrustade verkstad monterar vi allt från huggarvagnar, vedmaskiner, stegmatare och leveransservar traktorer. Vi är mycket kunniga och välbekanta med de produkter vi säljer, vilket ger dig som kund en trygghet som är svår att hitta någon annanstans.

Vår monteringsavdelning har lång erfarenhet av branschen och våra produkter vilket ger dig en produkt som är fullt genomgången, testad och monterad vid leverans.

Vi har en helt egen serviceavdelning som alltid står redo med unik support på helgfria vardagar 07.00 - 17.00. 

Vi på Kellfri är noga med relationer. Vi har alltid byggt långa relationer med våra kunder och det är där vi skapar arbetsglädjen.

Våra säljare är sitt eget varumärke då dom själva lever i lantbruk och vet vad du som kund vill ha för att förenkla din vardag. Här kan du få goda råd och produktinformation. Vi finns på plats helgfria vardagar 07.00 - 17.00 för att möta dig med rådgivning och andra sorters frågor innan du vill göra ditt köp.

Vår produktutveckling har en bred samling av kunskap som vi gärna vill dela med oss av genom att lansera nyhet efter nyhet i ett omfattande tempo, det är hos Kellfri det händer.

Vi jobbar snabbt och modernt, korta ledtider och vi har total kontroll över hela värdekedjan vilket gynnar dig som kund i slutändan både vad gäller pris, kvalité, funktionalitet och leveranstid.

Slit-och reservdelar finns självklart på hyllan och levereras snabbt från vårt lager.

Din produkt levereras från vårt lager antingen monterade eller i ett snyggt emballage för egen viss slutmontering.

PostNord eller Schenker är hos oss med släp flera ggr om dagen och hämtar paket och större gods. Så fort ett släp är fyllt så hämtas det och byts ut mot ett tomt som vi fyller.

När du får din produkt börjar vår relation på riktigt, vi finns kvar för dig med vår kompetens. Vi är stolta och glada över ditt val av Kellfriprodukt och du kan känna dig trygg i ägandet av din Kellfri produkt.

Vi är med dig genom alla väder och alla säsonger – välj tryggt – välj Kellfri.

Kellfri – Din Leverantör!