0

Ring oss på 0511-242 50, helgfria vardagar 07.00 - 16.00


Sommarkollegor och tillsvidareanställningar sökes


Vill du arbeta på ett företag med högt tempo och i en miljö som förändras och utvecklas konstant? Då har Kellfri jobbet för dig!

• Ordermottagare/Kundtjänst
(Sommarmedarbetare med chans till förlängning eller tillsvidaretjänst)
I kundtjänst svarar du på inkommande telefonsamtal, mail och även via chatten på hemsidan. Jobbet innefattar även mycket rådgivning för att guida kund till rätt produkt. Viss administration på hemsidan kan också förekomma. Sommaren är vår högsäsong så det är viktigt att du som söker tjänsten är stresstålig, lösningsorienterad och framförallt sätter kunden i fokus.

Placering på vårt huvudkontor i Skara. Vid frågor om tjänsten och inlämning av ansökan kontakta Magnus Carlsson, magnus.carlsson@kellfri.se. Intervjuer sker löpande, skicka därför gärna in din ansökan snarast.

• Service/Teknisk rådgivning
(Tillsvidareanställning och sommarmedarbetare sökes till dessa tjänster)
Som servicepersonal jobbar du med telefon som främsta arbetsredskap. Teknisk rådgivning till kunder som köpt våra maskiner. Sommaren är vår högsäsong så det är viktigt att du som söker tjänsten är stresstålig, lösningsorienterad och framförallt sätter kunden i fokus. Intresse och förståelse för maskiner och teknik krävs.

Placering på vårt huvudkontor i Skara. Vid frågor om tjänsten och inlämning av ansökan kontakta Tina Baudtler, tina.baudtler@kellfri.se. Intervjuer sker löpande, skicka därför gärna in din ansökan snarast.

• Ekonomi
(Sommarmedarbetare)
Vi söker 2 vikarier, bra chans för dig som läser ekonomi på gymnasie eller högskola att få praktisk erfarenhet av arbetet på en ekonomiavdelning. I första hand kommer du att få hantera löpande arbetsuppgifter som betalningar/avstämningar/fakturafrågor/ankommande fakturahantering etc.

Placering på vårt huvudkontor i Skara. Vid frågor om tjänsten och inlämning av ansökan kontakta vår koncernredovisningschef Jenny Johansson på tel.nr 0511-242 95, alternativt skicka mail med ansökan och CV till, jenny.johansson@kellfri.se. Intervjuer sker löpande, skicka därför gärna in din ansökan snarast.

• Leveranskoordinator
(Sommarmedarbetare)
Som leveranskoordinator kommunicerar du mycket med våra kunder och speditörer. Du kommer bl.a. att jobba med leveransfrågor, fraktbokningar, export och tulladministration. Tät dialog med speditörer, kunder och lagerchef. Sommaren är vår högsäsong så det är viktigt att du som söker tjänsten är lösningsorienterad, stresstålig och framförallt sätter kunden i fokus.

Placering på vårt huvudkontor i Skara. Vid frågor om tjänsten kontakta och inlämning av ansökan Joakim Stensson, joakim.stensson@kellfri.se. Intervjuer sker löpande, skicka därför gärna in din ansökan snarast.

• Montörer
(Sommarmedarbetare)
Tjänsten innefattar montering av våra större produkter som huggarvagnar, vedprocessorer, dumpers, tippvagnar, leveransservice av traktorer etc. Erfarenhet av tidigare verkstadsarbete är ett krav och kunskap inom el och hydraulik är en merit.

Placering på vårt huvudkontor i Skara. Vid frågor om tjänsten kontakta och inlämning av ansökan Joakim Stensson, joakim.stensson@kellfri.se. Intervjuer sker löpande, skicka därför gärna in din ansökan snarast.

• Lagerarbetare
(Sommarmedarbetare)
Som lagerarbetare packar och plockar du produkter ut till slutkund. Tjänsten innefattar även mycket lastning och lossning av produkter. Då sommaren är vår högsäsong så är det viktigt att du är stresstålig, lösningsorienterad och framförallt sätter kunden i fokus. Jobbet innefattar mycket truckkörning så truckvana är meriterande, truckkort är ett krav.

Placering på vårt centrallager i Jung. Vid frågor om tjänsten kontakt och inlämning av ansökan Mats Carlson, mats.carlson@kellfri.se. Intervjuer sker löpande, skicka därför gärna in din ansökan snarast.


Välkommen med din ansökan!

Kellfri är Sveriges ledande leverantör av prisvärda produkter för mindre lant- och skogsbruk. Företaget har verkat i över 50 år på svenska marknaden och var tidiga i Sverige med distansförsäljning till slutkund. Sedan flera år är vi även mycket aktiva inom e-handel. Kellfri omsätter ca. 260 miljoner kr och har egna etableringar i 4 länder. Huvudkontoret ligger i Skara och totalt är vi ca. 70 anställda. Kellfri tillhör sedan 2010 den börsnoterade industrikoncernen Volati med total omsättning på ca. 5,5 miljarder kr och ca. 1 200 anställda i 15 länder. För mer information se: Kellfri.se och Volati.se.