Vad gör Thomas Wassberg på fritiden?

Det och mycket mer kan du läsa om i vårt senaste nummer av Kellfri Tidning. Allt från Thomas Wassberg, reservdelslager, testbanor till vilka produkter du behöver efter vinterns snöskad
or i skogen.

Tips vid val av skogsvagn 
Har du en traktor eller ATV som hjälpmedel i skogen? En av de mest arbetsbesparande investeringarna är en skogsvagn med kran. Men vilken vagn ska man välja? 

Produkter du behöver efter vinterns snöskador i skogen 
Hur ser det ut i din skog efter den gångna vintern? Stora mängder snö har på många håll ställt till problem. Särskilt hårt drabbade är klenare bestånd i områden med kraftiga snöfall och temperaturer kring noll. 

Bra sågverk till rätt pris 
Många drömmer om eget sågverk, men backar för kostnaden. Kellfri har det prisvärda alternativet. Det är ett bensindrivet bandsågverk med hög kapacitet av beprövad konstruktion. 

Här är rätt sladd för bättre vägar 
En vägsladd är grusvägens bästa vän efter vinterns snö och tjäle. Kellfri har tre modeller som passar allt från ATV till större traktorer. 

Harv gör vallen frodig och grön 
På våren ser gräset ut att behöva kammas. Det är precis vad en gräsharv gör. Den luckrar upp och syresätter gräsvallen så att växtligheten ökar rejält. 

Reservdelar på lager för leverans samma dag 
Den bästa maskin är värdelös utan reservdelar. Därför har Kellfri ett 12 000 kvadratmeter stort lager med cirka 5 000 artiklar för snabb leverans. – Beställ före klockan elva så skickar vi reservdelar samma dag, säger lagerchefen Mats Carlson. 

Välkommen till en av Kellfris testbanor 
Världens biltillverkare samlas i Arvidsjaur för att testa nya modeller. Kellfri gör samma sak, hos svenska lantbrukare. En av testgårdarna är Gamla Karstorp utanför Hjo med en av Sveriges mest högavkastande mjölkbesättningar.

Nyfiken och vill veta mer?

Här kan du bläddra i vår Kellfri Tidning. Trevlig läsning!