NY

Kantskärare på hjul

Kantskärare som underlättar jobbet och ger proffsiga resultat

Delbetalning: 193 kr/mån i 24 mån Exkl. moms
Läs mer
Tillfälligt slut. För leveransdatum, kontakta en säljare på 0511-24250
Art nr
27-EK251
4 190 kr

Effektiv skärare som ger gräskanterna ett enhetligt utseende

• Justerbart skärdjup i 6 lägen
• Ergonomiskt arbetsredskap
• Uppdaterad med Euro 5-motor
• Bensindriven, en-cylindrig 4-takt
• Justerbara hjul fram och bak

Kantskärare som ger gräskanterna ett enhetligt utseende

Släpp fram proffset på gräskanter – Kellfris Kantskärare!
Gräskanter angränsar allt som oftast mot grusgångar, gårdsplaner och and liknande ytor. Gräsets och ogräsets växtkraft är både stark och snabb under vår, sommar och sensommar. Då gäller det att på ett kontinuerligt vis underhålla kanterna så att gräset ej växer över tänkta kanter.

Med hjälp av Kellfris kantskärare som skär genom gräs, jord och grus, slipper du blåsor i händerna och trött rygg då maskinen med dess effektiva treuddade skärblad gör jobbet åt dig. Trädgård och grusgångar får ett enhetligt och prydligt slutresultat när kanterna underhålls.

Anpassa kantskäraren efter din trädgård

Kör enkelt hjulen utanför gräskanten och bladet hamnar perfekt i linje för att skära bort gräskanten. Hjulen är justerbara i höjdled så du lätt kan anpassa efter hur hög kanten är. De två däcken i fram går att justera i sidled efter terräng och behov av stabilitet. Däcken i bak går att justera höjdmässigt vid exempelvis höga kanter.

Skärdjupet justeras enkelt via styrhandtagens spak med totalt 6 lägen. Det går även att justera höjd på hjulen, detta görs på kantskärarens chassi. Vinkeln på skärbladet går att justera 15 grader höger och vänster.

Kantskäraren har en säkerhetsspärr som man måste hålla nere för att kunna driva kniven. Detta för att öka säkerheten vid körning. Motorn stannar när du släpper den gula säkerhetsspärren på styret. 

Tips! Inom trädgårdsbranschen fungerar kantskärare även bra som spårningsmaskin för begränsningskabel till robotgräsklippare.

Som med alla Kellfris produkter gäller det att följa säkerhetsinformationen och instruktionsmanualen, samt använda sunt förnuft. Då kommer ni att få många års trevlig användning av kantskäraren.

Teknisk data
Diameter Kniv 228 mm
Effekt 2,85 kW
Knivar Vinkel -15°, 15°, +15°
Motor Euro 5, bensindriven, en-cylindrig 4-takt
Tjocklek Kniv 2,5 mm
Vikt 28 kg